Nasze Miśki - Galant Avance 2,5v6
krzychuzzz - 22-03-2013, 12:33
Sorry oczywiście chodziło mi o filtr Knecht
Jak zamawiałem u Japaneze to napisałem mu że albo Mann albo Knecht i stąd pomyłka
krzychuzzz - 09-04-2013, 14:34
Strzelone w niedziele we Wrocławiu.
Misiek spotkał brata bliźniaka
Ktoś z forum?
Fragu - 09-04-2013, 14:54
krzychuzzz, świetne fotki, prawie jak w totka trafić Oba śliczne!
m6riano - 10-04-2013, 02:02
taki nie do końca bliźniak bo twój sedan..i inne halogeny...ale faktycznie spotkać prawie takiego samego to jak trafić w totka..;-)
krzychuzzz - 10-04-2013, 09:15
Bo każdy jest inny ale wszystkie wyjątkowe
Zauważłem że jak mijam się z innym Galem to najczęsciej jest tzw "łapa w górę" pozdrownienia od innego kierownka.
Kurde jak jeździełm Audi to tak nie było
Tomek - 10-04-2013, 09:18
krzychuzzz napisał/a: |
Zauważłem że jak mijam się z innym Galem to najczęsciej jest tzw "łapa w górę" pozdrownienia od innego kierownka. |
w 90% przypadków tak właśnie jest
Sunderland86 - 10-04-2013, 12:12
krzychuzzz napisał/a: | Zauważłem że jak mijam się z innym Galem to najczęsciej jest tzw "łapa w górę" |
Do mnie parę dni temu na siódemce koło Ostródy machał kierowca ze srebrnego Gala SE na poznańskich numerach, miły gest
krzychuzzz - 20-04-2013, 20:34
Dziś pryszła pora na zmianę kółek.
Tu jeszcze na zestawie zimowym:
A tu na zestawie letnim z małżonką na pokładzie nieudolnie próbująca zrobić " zimny łokieć"
No i teraz mam dylemat bo wcześniejszy plan zakładał przełożenie opon i jazda na felgach z zestawu zimowego w lecie ale chyba zrobie tak że pojeżdzę na rialach a jak nie będzie już kolejek w wulkanizacji to podjadę na podmiankę.
Nie pisałem nic wcześniej o tym jak spisują się w zimie Nokiany WR A3 i powiem tak: NIE POLECIŁBYM ICH NAJGORSZEMU WROGOWI!!!!
JAk narazie to jest najgorszy zakup do Galanta. Zero trzymania bocznego na śniegu. Kiepsa trakcja. Na śniegu auto tańczy. Masakra. Oddam je za 1000 zł z pocałowaniem ręki ale nikomu z forum bo tak po prostu nie wypada
Dodatkowo wleciały nowe dywaniki bo stare były już mocno zniszczone:
Aha i korek wlewu oleju z Alledrogo okazał się totalną porażką. Cieknie aż miło a kupiłem najdroższy jaki był.
Luka90sz - 21-04-2013, 05:54
krzychuzzz napisał/a: |
|
Mega
tommyc1 - 21-04-2013, 07:32
krzychuzzz napisał/a: | Bo każdy jest inny ale wszystkie wyjątkowe
Zauważłem że jak mijam się z innym Galem to najczęsciej jest tzw "łapa w górę" pozdrownienia od innego kierownka.
Kurde jak jeździełm Audi to tak nie było |
Bo w audi musiałbyś co chwilę rękę z kierownicy zdejmować
Hugo - 21-04-2013, 12:57
tommyc1 napisał/a: | Bo w audi musiałbyś co chwilę rękę z kierownicy zdejmować | W łałdi najlepiej nakleić na szybę przednią jakąś łapkę
fj_mike - 21-04-2013, 18:04
krzychuzzz napisał/a: | Dodatkowo wleciały nowe dywaniki bo stare były już mocno zniszczone: |
Gdzie zakupiłeś?
krzychuzzz - 21-04-2013, 21:27
fj_mike napisał/a: | Gdzie zakupiłeś? |
autodywaniki.pl wersja premium. Są super dopasowane i solidnie wykonane. Jestem zadowolony.
Z perspektywy czasu jedynym plusem Audi było to że obce mi było pojęcie " rdza"
fj_mike - 21-04-2013, 21:35
krzychuzzz napisał/a: | autodywaniki.pl wersja premium. |
Dzięki, już zamówiłem
krzychuzzz - 21-04-2013, 21:41
fj_mike napisał/a: | krzychuzzz napisał/a: | autodywaniki.pl wersja premium. |
Dzięki, już zamówiłem |
Będziesz Pan zadowolony
|
|
|