To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

UK & IRLANDIA - MITSUMANIAK Z UK

jarek - 14-11-2008, 00:02

Manysh napisał/a:
punkty to mały pikus, w Uk wrazie zatrzymania przez policje zamiast punktów sprawa zostaje skierowna do sadu, bo nic nie mogą zrobic z polskim prawkiem, nie dosc ze pokrywasz koszta sprawy czyli około 120F, to jeszcze mandat, to samo sie ma jak cie złapia na speed kamerce i wkazdej innej sytuacji, wiec lepiej wymienic prawko na UK

example: mandat za przekroczenie przedkosci 200-300F plus 120 F koszta sprawy plus czas na latanie po sądach plus stres i inne głupoty

nie warto
Może i masz rację muszę to przemyśleć :doubt: .Jak dotąd raz tylko kamerka mnie pstryknęła,moja firma wszystko załatwiała, odciągneli mi z wypłaty £60 :cry: i na tym sie skończyło.To było jakieś dwa miechy temu.Przemyślę to.Dzięki MITSUMANIAKU :!: :!: :!:
werdew - 04-01-2009, 21:35
Temat postu: lista obecnosci
Reading/Wokingham melduje swoją obecnosc.
mały marian - 04-01-2009, 23:44

obecny :mrgreen: a co do spotu to miej-więcej gdzie (może na środku ? to będe miał blisko :walk: )
MIESO - 04-01-2009, 23:47

Siemasz!!!
Aktualnie panuje głucha cisza więc zbyt wielu dyskusji tu się nie prowadzi,
ale jakby co to ja jestem na posterunku pozdrawiam!!!

shinai - 05-01-2009, 18:05

jak macie jeakies miejsce i czas to piszcie a ja postaram sie podjechać :D
swinks_UK - 05-01-2009, 21:41

werdew: Witamy kolejnego "anglika"... :D

A ze spotami tak tu jest, że tylko sie o nich mówi, a jak co do czego to... :butthead:

Jestem za, byle nie gdzieś w Szkocji, Walii, lub Cornwall/Devon.
A w maju będzie Japfest w Castle Combe, więc już teraz zapowiadam, żeby nie było potem zdziwienia... :twisted:

shinai - 06-01-2009, 18:24

Ja właśnie jutro podaje date urlopu na Japfest :) wiec jesli tylko nie wyskoczy coś to bede:)
W zeszłym roku już bilety miałem kupione ale musiałem jechać do polski bo Ojczulek w szpitalu wylądował :( .
Ale w tym roku powinienem być.
A mini spocik sie odbedzie chocbym miał byc tylko ja i werdew jak sie uda to i moja kobita wpadnie swoim Miśkiem, to bedziem już w 3 miski :P

werdew - 06-01-2009, 19:38

Witajcie, jasne ze musimy cos zorganizowac. Tylko niech ta syberiada sie skonczy :roll:
Jest paru kolegow w londynie, to moze jakos sie dogadamy?!

MIESO - 07-01-2009, 16:47

Mieso z Londynu chetny!
werdew - 07-01-2009, 18:20
Temat postu: Nasi w UK'u
No! i sami widzicie ze jak sie postaramy to sie jakos dogadamy :lol:
Tylko niech sie ino cieplej ciut zrobi :lol:
BTW: mieso masz naprawde fajną furke, a moj to poprostu samochod rodzinny :(

shinai - 07-01-2009, 19:21

Sprawdzłem na pogodynce w przyszlym tygodniu ma byc cieplej :D
Co myslicie o terminie weekend za tydzień 17 lub 18 Werdrew proponowal BlackBushe Market GU17 9LG Mnie pasuje chyba że ktos ma jakieś inne propozycje?

MIESO - 08-01-2009, 11:32

Dla mnie rzut beretem, codziennie jezdże na Gatwick więc dla mnie lokalizacja git :wink:
Tylko trza się przyłożyc konkretnie nim spuszcze mojego miska, a wracając do lokalizacji
to co jest ciekawego w tym miejscu i jeszcze jedno pytanko czy ktoś jest w stanie określic
ile nas może się spotkac
Pozdrawiam no i do dzieła :biggrin:

PS. czy znacie kogoś kto ma takie autko jak ja
Mitsubishi FTO

[ Dodano: 08-01-2009, 10:34 ]
Jakby co to ja się pisze na 18 stycznia niedziela!!! 8)

shinai - 08-01-2009, 20:37

Mnie też odpowiada 18 moja kobitka sobie wiziela wolne wiec odemnie beda dwa miśki,
O której Godzinie robimy spotkanie ?

werdew - 08-01-2009, 20:53

http://www.blackbushe-market.co.uk/
mozna poszukac czegos ciekawego.
http://www.blackbusheairport.co.uk/
jest poprostu teren.
A jakies inne propozycje jesli chodzi o lokalizacje? przeciez to byla tylko przykladowa!!!

MIESO - 09-01-2009, 14:36

Ja jestem za marketem!!!
No i mają otwarte w niedziele :mrgreen:

[ Dodano: 09-01-2009, 13:40 ]
shinai skąd jesteś z małopolski?