Lubelskie - Zlot 2014
Tomek - 06-08-2013, 13:17
koszmarek napisał/a: |
Wilkasy nie były problemem a też nie mają salonu Zostawcie to na ustalenia już po klepnięciu wszystkiego |
nie były,
z tego co wiem, to już Wawrzki 2012 nie mieli ochoty sponsorować
a i do Łeby 2013 też im było nie po drodze
nie mówię, że ich w Lubelskim nie będzie, liczę na to, że jednak się pojawią
natomiast jest to kwestia do ustalenia na pierwszym planie, jak napisałem powyżej
Bartek - 06-08-2013, 13:21
Seichan napisał/a: | nie przedstawiając oficjalnie swojej kandydatury |
Nie wywiniecie się tak łatwo - wg mnie wpadliście w to po uszy
Seichan napisał/a: | być może pojawi się propozycja z innego regionu bardziej atrakcyjna niż nasza |
szczerze wątpię, do tego trudno chyba na obecną chwilę o bardziej prężną ekipę niż wasza, więc nawet jakby była propozycja na papierze lepsza, to i tak patrz wyżej
W@sio - 06-08-2013, 13:36
Co do patronatu medialnego, mam znajomych w Kurierze Lubelskim, w Radio Centrum, iTVL, rzucę im temat jak już będziemy mieli coś ustalone. Co do sponsorów, myślę, że najrozsądniej byłoby skontaktować się z oficjalnym importerem MMC, a dopiero potem z dealerami. Jak mówiliście, każde parę złotych jest ważne, więc można pochodzić to tu, to tam - parę konferencji przeze mnie organizowanych sponsorował Herbapol Lublin - dali nam napoje green-up i jakieś tam herbaty, podobnie z Perłą - dostaliśmy np. 100 litrów piwa. Myślę też, że można by postawić podstronę na głównej z informacjami nt. Zlotu i formularzem rejestracyjnym (o zrobienie takiej podstrony i formularza mogę poprosić moich studentów )
Seichan - 06-08-2013, 13:37
Bartek napisał/a: | Nie wywiniecie się tak łatwo - wg mnie wpadliście w to po uszy |
Nie mamy zamiaru się wywijać
Chcemy tylko mieć wszystko poustalane, zanim przedstawimy naszą ofertę oficjalnie.
Bartek napisał/a: | trudno chyba na obecną chwilę o bardziej prężną ekipę niż wasza |
Staramy się jak możemy i cały region na to dzielnie pracuje
Wystarczy spojrzeć na nasze statystyki http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=67830
Więc tym bardziej cieszy zdobycie przez nas pucharu
Morfi - 06-08-2013, 13:47
Jesteście przykładem dla innych regionów
Jaro1974 - 06-08-2013, 17:02
morfi ty nas tak nie głaszcz bo wpadniemy w samozachwyt i nic z tego nie będzie
mkm - 06-08-2013, 18:29
W tym roku patronatu medialnego nie było, a i tak ludzie się dowiedzieli
Trochę mnie zirytowało, że kilka osób przyjechało sobie "wykasować błędy" nie będąc ani na Forum, ani w Klubie, ani nie zostając na Zlocie, mało tego będąc w trakcie sprzedaży samochodu...
Ot wpadli i wypadli.
Duże nagłośnienie medialne ma swoje plusy, ale ma też swoje minusy
Jaro1974 - 06-08-2013, 18:49
Maćku być może masz rację. Śmiem jednak zauważyć że to było na terenie półotwartym (jeśli nie to mnie popraw proszę) i taka sytuacja mogła mieć miejsce o której piszesz. My chcemy ośrodek zamknąć na czas zlotu więc myślę że do takiej sytuacji nie dopuścimy. O ile będziemy organizować zlot
mkm - 06-08-2013, 19:29
Jaro1974, to po co chcesz nagłaśniać imprezę w zamkniętym ośrodku
Słucham sobie radyjka uznaję - jadę, a tu brama zamknięta i impreza też zamknięta
O to mi chodziło
Tomek - 06-08-2013, 19:52
zgadzam się z mkmem
impreza zamknięta ma same plusy - dla nas
ale dla sponsorów nie jest atrakcyjna
mjsystem - 06-08-2013, 19:56
Cytat: |
Jaro1974, to po co chcesz nagłaśniać imprezę w zamkniętym ośrodku
Słucham sobie radyjka uznaję - jadę, a tu brama zamknięta i impreza też zamknięta
O to mi chodziło |
Media są dobre w tej sytuacji tylko w ramach after party. Tylko,że sponsorzy i media chcą otwartej imprezy i kółko się zamyka. Tak czy siak jakieś ryzyko pozostaje. Nie da się zamknąć imprezy z mediami. To nie sejm.
Seichan - 06-08-2013, 20:07
Impreza byłaby zamknięta dla samochodów innych marek niż mitsubishi za wyjątkiem samochodów forumowiczów i klubowiczów, ale dla ludzi wstęp nie byłby ograniczony. Jak zostało napisane powyżej - nie ma możliwości zamknięcia ośrodka dla ludzi, a jedynie na obce samochody. Więc jeśli przyjedzie ktoś całkowicie obcy, może zaparkować na parkingu poza ośrodkiem i sobie poogladać nasze miśki.
Aczkolwiek należy jednak wziąć pod uwagę i to, że będą przyjeżdżać posiadacze trzech diamentów spoza klubu, którzy np. chcieliby poznać nasz klub czy poogladać samochody i cieżko będzie ich zidentyfikować na pierwszy rzut oka na bramie.
grzesiopol - 06-08-2013, 22:36
Po prostu ja stanę na bramie i wyłowie tych okazjonalnych, słuchajcie jak ktoś chce przyjechać na zlot to będzie łatwo to wyhaczyć, śmiem tak twierdzić. A zresztą wszyscy mile widziani tylko kwestia dobrej organizacji - pytanie o cel wizyty i wszystko jasne, przy podłączeniu do komputera lub czegoś podobnego identyfikator i załatwione. Wszystko jest do dopracowania. No niestety organizuje się zlot dla ludzi a nie dla okazjonalnych miłośników. Chyba wszyscy to zrozumieją.
bastek - 06-08-2013, 23:09
witam
mnie też możecie dopisać jako pomagiera organizatorów.
Seichan - 06-08-2013, 23:23
Bastek, pomagiera zdalnego czy miejscowego, co wiąże się z koniecznością załatwiania różnych spraw i jeżdżenia po Lbn i okolicach
|
|
|