To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Wszyc i jego V6 czyli kolejna reaktywacja

Wszyc - 24-04-2014, 12:48

Daj mi jeszcze troche czasu chce jeszcze zadbać o mieszek i cały rejon w koło bo jak widzisz na fotkach jest na śruby od góry przykręcony obecny mieszek, chce coś z tym zrobić zanim zaczne robić foty z bliska
k@rol - 24-04-2014, 12:53

;)
Wszyc - 24-04-2014, 14:04

k@rol napisał/a:

Ale powiem Ci na żywo wszystkim sie podoba wnetrze galancika :) kogo nie wioze ja zmieniam kolorystyke tylko dla tego że kanapa i fotele bedą czarne

Wszyc - 26-04-2014, 16:32

Misiek umar :P patrzyłem jakie ustawienia ma radyjko i co można sobie ustawić w nim :P włączyłem podbicie bassu przypadkiem ( nie nawidze bassu :P ) Nagle zrobiło się tzw. "Let the beat drop" w refrenie nagrania i aż silnik zgasł i nie pozwolił się już odpalić zero reakcji ze strony rozrusznika :P

Ciekawe co się upaliło :P bezpieczniki całe :P jeszcze aku sprawdze jak sie ma :P

A może to klątwa Ryo-ohki? pojechałem na garaż i przełożyłem gumowe osłony amoryzatorów te pod maską z granatowego bo były w stanie igła :P I momentalnie taka akcja :P Ehh.. musze załatwić ten prąd w garażu i wziąć się za granatowego bo już 5 miesiąc zaniedbuje temat :P

swinks_UK - 26-04-2014, 18:15

Nie Misiek, ale aku padlo. :wink:
Wszyc - 26-04-2014, 18:35

swinks_UK napisał/a:
Nie Misiek, ale aku padlo.

hehe bardzo możliwe że aku ale wole się na jutro przygotować na wieksze rzeczy bo z elektryką to tam jest troszeczkę porobione :P niektóre rzeczy mijają bezpieczniki pod maską zauważyłem... Jak już coś padło to może od razu się zainteresuje tematem :)

Wszyc - 26-04-2014, 21:04

Sport to zdrowie :P 4km "spacer farmera" z akumulatorem :P Od czasu jak robie w IT nie miałem tyle sportu :P
Wszyc - 26-04-2014, 23:57

Takie pytanko macie jakieś ciekawe typy na nowy olej do miśka? Ja myśle żeby trzymać się starego dobrego Valvoline Maxlife do tego myśle by skrócić okres między wymianami oleju do 5-6k km ze względu na cięzkie warunki pracy dla silnika ( Wszyc za kółkiem ). Musze też zacząć planować jakie opony kupić następne bo te mi sie kończą co prawda było sporo bieżnika jak je kupowałem ale to był luty my już mamy prawie maj :mrgreen:

By nie było tylko tekstu co strone w temacie rzuce fotkam jakimiś :P

EDIT Dopiero teraz ogarnąłem ten napis "nie parkować" na ścianie i leżę i się śmieje przed komputerem :evil4:

jacek11 - 27-04-2014, 00:44

Ostatnia fotka najlepsza jaką widziałem :) a olej? kup taki,na jaki stać Twój portwel :wink: taka oto różnica :P
fj_mike - 27-04-2014, 00:45

Zdjęcia na Ul. Polskiej zrobione?
Wszyc napisał/a:
Dopiero teraz ogarnąłem ten napis "nie parkować" na ścianie i leżę i się śmieje przed komputerem

Oj tam, nikt Cię pewnie nie przegoni przed świtem ;)

Wszyc - 27-04-2014, 01:25

fj_mike napisał/a:
Zdjęcia na Ul. Polskiej zrobione?

Drugie tak, pierwsze to skwer kościuszki :wink:

fj_mike - 27-04-2014, 01:29

Wszyc napisał/a:
pierwsze to skwer kościuszki

Gdzie dokładnie, ja bym zgadywał jeszcze w okolicy ul. Waszyngtona

Wszyc - 27-04-2014, 01:38

fj_mike napisał/a:
Gdzie dokładnie, ja bym zgadywał jeszcze w okolicy ul. Waszyngtona

Parking na samym końcu w prawym rogu ekranu masz bus pas, a w tle dwa statki :P

Masz te same ustawienie auta tylko fota z innego kąta :P

fj_mike - 27-04-2014, 01:39

Ja mam na myśli zdjęcie z zakazem parkowania :P
Wszyc - 27-04-2014, 01:43

fj_mike napisał/a:
a mam na myśli zdjęcie z zakazem parkowania

Wprowadzasz zamęt drugie jest na Polskiej prawie na skrzyżowaniu z Rotterdamską :P

Nie pij tyle :P