Nasze Miśki - Powrót po latach do Gala;)
mjsystem - 06-10-2014, 08:12
bialyjayz napisał/a: | Moja opinia: jedź normalnie jak każdego innego dnia z pełną dokumentacją a bądź pewny, że nic Ci nie grozi. Pozdrawiam i Szerokości życzę |
No przecież tak dokładnie. Co Wy chłopa straszycie tak mocno?
inq napisał/a: | Bez przesady. Ja 6 dni jeszcze na TAXI latałem bez przeglądu bo zapomniałem. Jedź ostrożnie i tyle - ja bym tak zrobił. |
Mi też się zdarzyło
Bizi78 - 06-10-2014, 20:36
mjsystem napisał/a: | Co Wy chłopa straszycie tak mocno? |
mjsystem napisał/a: | Mi też się zdarzyło |
Oj tam oj tam od razu straszymy, tylko informujemy .
Zapomnieć a jeździć z premedytacją bez to jest różnica .
Pamiętam jak na Wawrzce szukałem DR miśka a on sobie leżał w domu .
Tomek - 06-10-2014, 20:55
ja Colta mam 5 dni po przeglądzie, nie ma kiedy podjechać, pewnie w weekend się uda
fakt, że mało nim jeżdżę, dzisiaj akurat pojechałem nim do roboty
generalnie problem może być wtedy kiedy spowodujesz wypadek, a winne będą np. hamulce
najważniejsze to schować dowód rejestracyjny przed policją w razie kontoli
lepiej zapłacić 50 zł za brak dokumentu
Tomek - 06-10-2014, 21:00
Bizi78 napisał/a: | Wypadałoby doczytać w OWU swojego OC. |
nie ma czegoś takiego
eremita - 06-10-2014, 23:12
Dam radę
dmi - 07-10-2014, 00:05
dajcie spokój, nie sikajcie w majtki, a tak swoją drogą gdzie obczaiłes znaczek avance na drzwi ? mi ich strasznie brakuje bo jakimś cudem któryś właściciel musiał zdjąć, nie wiem gdzie je kupić, na allegro/olx brak
Marcino - 07-10-2014, 08:30
bialyjayz napisał/a: | tylko dlaczego każdy z Was zakłada najczarniejszy scenariusz ? Ja rozumiem, że Polak Polakowi wilkiem ale nie można napisać poprostu; "nie martw się, umarłemu się nie zdarzy" czy coś w podobnym stylu, tylko wyciągacie niepotrzebne śmieci co by było gdyby ....
Moja opinia: jedź normalnie jak każdego innego dnia z pełną dokumentacją a bądź pewny, że nic Ci nie grozi. Pozdrawiam i Szerokości życzę. |
Ja tam z 2 tyg ptrzecholowałem i było ok, nie ma się co martwić. Raz mnie za prędkość złapali, w dowodzie nie miałem miejsca na pieczątki, woziłem kartkę z przegladu, a było to pewnie ponad 1/2 roku i nic nie powiedział, karteczkę oddał, do dowodu się nie czepiał.
eremita - 07-10-2014, 08:31
dmi napisał/a: | a tak swoją drogą gdzie obczaiłes znaczek avance na drzwi |
Jak pisałem dostałem w prezencie.
Ale dostępne są w ASO występują dwa rodzaje o nr. MR910823 za 130zł i o nr. MR557146 za 34zł
Tomek - 07-10-2014, 08:32
Cytat: |
dajcie spokój, nie sikajcie w majtki, a tak swoją drogą gdzie obczaiłes znaczek avance na drzwi ? mi ich strasznie brakuje bo jakimś cudem któryś właściciel musiał zdjąć, nie wiem gdzie je kupić, na allegro/olx brak |
w ASO 27 złotych
mjsystem - 07-10-2014, 08:32
Mi się kończy w czwartek a auto stoi w naprawie, tez będę musiał dojechać na stację bez przeglądu. Jej, nie panikujcie. Najlepiej zrobić, jak napisał Tomek:
Tomek napisał/a: | schować dowód rejestracyjny przed policją w razie kontoli
lepiej zapłacić 50 zł za brak dokumentu |
eremita - 07-10-2014, 10:11
Tylko ten tani to naklejka.
mjsystem - 07-10-2014, 12:33
Cytat: |
Tylko ten tani to naklejka. |
Ha! No tak - cena czyni cuda
eremita - 10-10-2014, 18:45
Dostałem telefon od lakiernika Gal gotowy
W już bym jechał ale nie mam czasu
Umówiłem się na niedzielne popołudnie
sveno - 11-10-2014, 00:01
eremita, oby radość szybko się nie skończyła
eremita - 11-10-2014, 08:08
sveno napisał/a: | eremita, oby radość szybko się nie skończyła |
Ty mnie nawet nie strasz, już i tak po obejrzeniu Twoich zdjęć chodzę bardziej poddenerwowany
Przed moim Glem facet robił Vectre mojego Taty, liczę że będzie zrobiony tak samo
|
|
|