To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zachodniopomorskie - Nasze regionalne OT

Yoshiko - 08-11-2011, 08:44

szuwar napisał/a:
może założymy temacik o autkach jakie zostały zbeszczeszczone przez właścicieli i zrobiliśmy sami fotki :) coś na miarę kącika jak ma TEDE w Operacja Tuning .... ? nasze regionalne namierzanie :)

spróbuj, zakładaj a nóż widelec się temat rozwinie :wink:

volve - 08-11-2011, 10:10

Yoshiko napisał/a:
ale dziwne że skrobałam przednią szybę

A ja dziękuję naszym sąsiadom, że nikomu nie chce się płacić za wynajem garażu :D Dzięki temu ja mam gdzie parkować i nie muszę skrobać szyb :P Chociaż kurcze gorzej jak spadnie śnieg, trzeba będzie pół podwórka odśnieżyć, aby spokojnie wjechać i wyjechać z garażu :/

Yoshiko napisał/a:
a spacerek z pieskiem baaardzo dobrze robi - jest czas aby się rozbudzić

W sumie zawsze możesz wysłać z Missy Krychę :P Ale z drugiej strony jak Missy Ciebie przegoni to od razu cieplej się robi zapewne :P

Yoshiko - 08-11-2011, 10:36

volve napisał/a:
Dzięki temu ja mam gdzie parkować i nie muszę skrobać szyb :P Chociaż kurcze gorzej jak spadnie śnieg, trzeba będzie pół podwórka odśnieżyć, aby spokojnie wjechać i wyjechać z garażu :/

fajnie mieć garaż ale nie za daleko miejsca zamieszkania - bo jak bym miała iść do garażu 10 min i odśnieżać podjazd to już wolę pod domem zgarnąć śnieg i przebić się przez muldy heheh

volve napisał/a:
jak Missy Ciebie przegoni to od razu cieplej się robi zapewne :P

chyba ja ją :mrgreen: wyprowadzam na szybkie siuśki - biegiem, biegusiem no i dlatego nie marznę :mrgreen:

FTOrek - 09-11-2011, 07:03

Dzień dobry.
volve - 09-11-2011, 07:52

Witam ;)
Yoshiko - 09-11-2011, 08:01

no dzień dobry :mrgreen:
a co tu takie pospolite ruszenie z samego rana :shock: :twisted:

Seichan - 09-11-2011, 08:15

Dzień dobry ;)
szuwar - 09-11-2011, 09:15

siema z rana :)
stary alfer - 09-11-2011, 16:46

Helol :P
volve - 09-11-2011, 19:09

OOO....Alfred, dawno nie zagladałeś do nas :P Pewnie nie ma co liczyć, że uda Ci się pojawić w piątek na Kluczewie ? :( Możesz wziąć koszule i deskę do prasowania ze sobą i poprasujesz na lotnisku :D :P
stary alfer - 09-11-2011, 19:27

volve napisał/a:
OOO....Alfred, dawno nie zagladałeś do nas Pewnie nie ma co liczyć, że uda Ci się pojawić w piątek na Kluczewie ? Możesz wziąć koszule i deskę do prasowania ze sobą i poprasujesz na lotnisku

Koszule się prasuje w niedzielę wieczorem Powinieneś już wiedzieć :P

volve - 09-11-2011, 19:56

stary alfer napisał/a:
Koszule się prasuje w niedzielę wieczorem

Ale w piątek też jest święto, więc może coś Ci się przestawilo :P A skoro nie prasujesz koszul to możesz przyjechać :P

stary alfer - 09-11-2011, 20:15

volve napisał/a:
A skoro nie prasujesz koszul to możesz przyjechać

Już tłumaczę. Jutro wieczorem jestem zajęty gdyż: http://www.youtube.com/watch?v=patL2Z2USvw

Z tym, że wino zamienię...w wode. Pisaną bez polskich znaków :mrgreen:

Co za tym idzie, w piątek do późnego popołudnia wozem nie jeżdżę :P

Ale co racja to racja. Poprasować też poprasuję, bo w sobotę mam wesele, a w niedziele poprawiny, więc koszule jak najbardziej przydatne ;)

stary alfer - 09-11-2011, 20:16

volve napisał/a:
A skoro nie prasujesz koszul to możesz przyjechać

Już tłumaczę. Jutro wieczorem jestem zajęty gdyż: http://www.youtube.com/watch?v=patL2Z2USvw

Z tym, że wino zamienię...w wode. Pisaną bez polskich znaków :mrgreen:

Co za tym idzie, w piątek do późnego popołudnia wozem nie jeżdżę :P

Ale co racja to racja. Poprasować też poprasuję, bo w sobotę mam wesele, a w niedziele poprawiny, więc koszule jak najbardziej przydatne ;)

Yoshiko - 09-11-2011, 21:58

się Arnoldzie wyłamujesz z grupy :?
a fe nieładnie :wink: