Zachodniopomorskie - Nasze regionalne OT
Yoshiko - 08-11-2011, 08:44
| szuwar napisał/a: | może założymy temacik o autkach jakie zostały zbeszczeszczone przez właścicieli i zrobiliśmy sami fotki coś na miarę kącika jak ma TEDE w Operacja Tuning .... ? nasze regionalne namierzanie |
spróbuj, zakładaj a nóż widelec się temat rozwinie
volve - 08-11-2011, 10:10
| Yoshiko napisał/a: | | ale dziwne że skrobałam przednią szybę |
A ja dziękuję naszym sąsiadom, że nikomu nie chce się płacić za wynajem garażu Dzięki temu ja mam gdzie parkować i nie muszę skrobać szyb Chociaż kurcze gorzej jak spadnie śnieg, trzeba będzie pół podwórka odśnieżyć, aby spokojnie wjechać i wyjechać z garażu :/
| Yoshiko napisał/a: | | a spacerek z pieskiem baaardzo dobrze robi - jest czas aby się rozbudzić |
W sumie zawsze możesz wysłać z Missy Krychę Ale z drugiej strony jak Missy Ciebie przegoni to od razu cieplej się robi zapewne
Yoshiko - 08-11-2011, 10:36
| volve napisał/a: | Dzięki temu ja mam gdzie parkować i nie muszę skrobać szyb Chociaż kurcze gorzej jak spadnie śnieg, trzeba będzie pół podwórka odśnieżyć, aby spokojnie wjechać i wyjechać z garażu :/ |
fajnie mieć garaż ale nie za daleko miejsca zamieszkania - bo jak bym miała iść do garażu 10 min i odśnieżać podjazd to już wolę pod domem zgarnąć śnieg i przebić się przez muldy heheh
| volve napisał/a: | jak Missy Ciebie przegoni to od razu cieplej się robi zapewne |
chyba ja ją wyprowadzam na szybkie siuśki - biegiem, biegusiem no i dlatego nie marznę
FTOrek - 09-11-2011, 07:03
Dzień dobry.
volve - 09-11-2011, 07:52
Witam
Yoshiko - 09-11-2011, 08:01
no dzień dobry
a co tu takie pospolite ruszenie z samego rana
Seichan - 09-11-2011, 08:15
Dzień dobry
szuwar - 09-11-2011, 09:15
siema z rana
stary alfer - 09-11-2011, 16:46
Helol
volve - 09-11-2011, 19:09
OOO....Alfred, dawno nie zagladałeś do nas Pewnie nie ma co liczyć, że uda Ci się pojawić w piątek na Kluczewie ? Możesz wziąć koszule i deskę do prasowania ze sobą i poprasujesz na lotnisku
stary alfer - 09-11-2011, 19:27
| volve napisał/a: | | OOO....Alfred, dawno nie zagladałeś do nas Pewnie nie ma co liczyć, że uda Ci się pojawić w piątek na Kluczewie ? Możesz wziąć koszule i deskę do prasowania ze sobą i poprasujesz na lotnisku |
Koszule się prasuje w niedzielę wieczorem Powinieneś już wiedzieć
volve - 09-11-2011, 19:56
| stary alfer napisał/a: | | Koszule się prasuje w niedzielę wieczorem |
Ale w piątek też jest święto, więc może coś Ci się przestawilo A skoro nie prasujesz koszul to możesz przyjechać
stary alfer - 09-11-2011, 20:15
| volve napisał/a: | | A skoro nie prasujesz koszul to możesz przyjechać |
Już tłumaczę. Jutro wieczorem jestem zajęty gdyż: http://www.youtube.com/watch?v=patL2Z2USvw
Z tym, że wino zamienię...w wode. Pisaną bez polskich znaków
Co za tym idzie, w piątek do późnego popołudnia wozem nie jeżdżę
Ale co racja to racja. Poprasować też poprasuję, bo w sobotę mam wesele, a w niedziele poprawiny, więc koszule jak najbardziej przydatne
stary alfer - 09-11-2011, 20:16
| volve napisał/a: | | A skoro nie prasujesz koszul to możesz przyjechać |
Już tłumaczę. Jutro wieczorem jestem zajęty gdyż: http://www.youtube.com/watch?v=patL2Z2USvw
Z tym, że wino zamienię...w wode. Pisaną bez polskich znaków
Co za tym idzie, w piątek do późnego popołudnia wozem nie jeżdżę
Ale co racja to racja. Poprasować też poprasuję, bo w sobotę mam wesele, a w niedziele poprawiny, więc koszule jak najbardziej przydatne
Yoshiko - 09-11-2011, 21:58
się Arnoldzie wyłamujesz z grupy
a fe nieładnie
|
|
|