To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Za(Avance)owany Srebrny EA5A by mjsystem

mjsystem - 03-03-2016, 17:49

mkm napisał/a:
Śmietnik i Kibel
Mam inne określenia 8)
McCoy - 03-03-2016, 17:52

Sławku sprzedalbym Ci mojego SE i bylbys zadowlony ale jeszcze troche musi u mnie pojezdzic.Jestem pewien,ze skrzynke dobrej wodki bys postawil :D . napic sie lubie w doborowym towarzystwie. Moze na zlot kiedys wpadne niekoniecznie mitsu przybede.Pozdrawiam.
robertdg - 03-03-2016, 17:58

mjsystem napisał/a:
a od kilku dni nie zapala na benzynie. Trzeba długo kręcić, aż zaciągnie benzynę. Po prostu nie mam siły do tego trupa. :roll:
Jak często jeździleś na niskim stanie benzyny, to układ paliwowy pewnie będzie wymagal generalnego przeglądu i wymian niektórych elementów
McCoy - 03-03-2016, 18:03

Wlej shella v-power95 za 50zl.Pojezdzij troche (50km) na tym paliwie i zacznie jezdzic.Mozliwe ze mapy sie rozjechaly.Ja naprawde galantem robie duze dystansy.Jezdze na benzynie troche w trasie jak i na gazie.Zanim zaparkuje go w garazu to przelaczam na benzyne.Problemów brak.Silnik 2,5V6 to naprawde dobra konstrukcja. Mam ponad 160tys.km przebiegu i nie wiem co to klepiące popychacze.Jedyny mankament tego auta to wiek i rdza ale zajme sie tym na wiosne pod warunkiem ze bedzie sucho przez dwa tygodnie i go zakonserwuje...oczywiscie w polsce to zrobie-myśle ze warto bo galant z tym silnikiem na pokladzie to dobry zestaw do nawijania kilometrów.Myśłe nad świeżym bmw w kombi ale dom stawiam w polsce i to mnie ciągnie.
Hugo - 03-03-2016, 19:07

Tak, tak. Pogłaskaj go siekierą :mrgreen:
McCoy - 03-03-2016, 19:12

Hugo napisał/a:
Tak, tak. Pogłaskaj go siekierą :mrgreen:

Rozwiń swoją myśl.

mkm - 03-03-2016, 19:17

Podchodzisz cichaczem szepcząc "mój ty, mój ty" i nagle znienacka łup go w dach. :mrgreen: :mrgreen:
McCoy - 03-03-2016, 19:27

acha....to nie wiedzialem.Jednak schematu nie powielam.Mi dobrze sluzy ale moze dlatego,ze nie ma skreconej "szafy" no i nie jest kupiny od kata czy jakiegos wiesniaka co w polu nim oral.Sa na tym forum fachowcy wszechwiedzacy ale na szczescie ich tajemna wiedza i proroctwa mnie nie dotykają.Poza tym galant juz dawno mi sie zwrocil i jak sie poszczesci bedzie mial godnego nastepce.
mkm - 03-03-2016, 19:41

McCoy, bez wymówek, że pogoda, że brudny, że aparat słabo foci, że nie ma gdzie wrzucac, że nie ma co pisac jak sie nic nie dzieje.
Zakładaj temat o Galancie - osobiście czekam na niego już drugi rok!

McCoy - 03-03-2016, 19:53

Nie!!mkm.To nie w moim stylu.Nie bede robil fotek pod forum,pisal ze wymienilem klocki...ooo przepraszam wlecialy nowe klocki,żarówki itd.To nie dla mnie.Lubie czytac historie-mjsystem i awas sa moimi faworytami no i troche wrex ze swoja "zona" ale nic poza tym.Mam nadzieje,ze zrozumiesz moj tok myslenia.Podobnie jak i Owczar podobnie jak i ja nie bede tworzyl historii o aucie...tylko aucie.
Hugo - 03-03-2016, 19:54

McCoy, to się tyczyło do Galanta mjsystem, a nie Twojego.
McCoy - 03-03-2016, 19:57

Hugo napisał/a:
McCoy, to się tyczyło do Galanta mjsystem, a nie Twojego.

Dzieki Hubert za wyrozumialosc :D

mkm - 03-03-2016, 20:21

Nie rozumiem takiego toku myślenia.
Gdyby wszyscy tak myśleli, nie byłoby co czytac, ani oglądać :wink:
Mógłbyś zrobić laurkę Galantowi (bez ściemniania), pokazać, że zadbany Galant to bardzo dobre auto, obalic kilka mitów wynikających z zakupu "aut z przeszłością", itp. itd.
Ja wrzucam praktycznie wszystko, bo wiem, że auto mam z ginącego gatunku.
Jak przeglądam inne Fora z przyjemnością zaglądam do "garaży" choćby tylko po to, żeby "pooglądać obrazki"...

Hugo - 03-03-2016, 20:24

mkm, ma rację. Zakłądaj swój temat McCoy i pokaż czym jeździsz :wink:
mkm - 03-03-2016, 20:25

McCoy, McCoy, McCoy! :twisted: