Nasze Miśki - Za(Avance)owany Srebrny EA5A by mjsystem
mjsystem - 03-03-2016, 17:49
mkm napisał/a: | Śmietnik i Kibel | Mam inne określenia
McCoy - 03-03-2016, 17:52
Sławku sprzedalbym Ci mojego SE i bylbys zadowlony ale jeszcze troche musi u mnie pojezdzic.Jestem pewien,ze skrzynke dobrej wodki bys postawil . napic sie lubie w doborowym towarzystwie. Moze na zlot kiedys wpadne niekoniecznie mitsu przybede.Pozdrawiam.
robertdg - 03-03-2016, 17:58
mjsystem napisał/a: | a od kilku dni nie zapala na benzynie. Trzeba długo kręcić, aż zaciągnie benzynę. Po prostu nie mam siły do tego trupa. | Jak często jeździleś na niskim stanie benzyny, to układ paliwowy pewnie będzie wymagal generalnego przeglądu i wymian niektórych elementów
McCoy - 03-03-2016, 18:03
Wlej shella v-power95 za 50zl.Pojezdzij troche (50km) na tym paliwie i zacznie jezdzic.Mozliwe ze mapy sie rozjechaly.Ja naprawde galantem robie duze dystansy.Jezdze na benzynie troche w trasie jak i na gazie.Zanim zaparkuje go w garazu to przelaczam na benzyne.Problemów brak.Silnik 2,5V6 to naprawde dobra konstrukcja. Mam ponad 160tys.km przebiegu i nie wiem co to klepiące popychacze.Jedyny mankament tego auta to wiek i rdza ale zajme sie tym na wiosne pod warunkiem ze bedzie sucho przez dwa tygodnie i go zakonserwuje...oczywiscie w polsce to zrobie-myśle ze warto bo galant z tym silnikiem na pokladzie to dobry zestaw do nawijania kilometrów.Myśłe nad świeżym bmw w kombi ale dom stawiam w polsce i to mnie ciągnie.
Hugo - 03-03-2016, 19:07
Tak, tak. Pogłaskaj go siekierą
McCoy - 03-03-2016, 19:12
Hugo napisał/a: | Tak, tak. Pogłaskaj go siekierą |
Rozwiń swoją myśl.
mkm - 03-03-2016, 19:17
Podchodzisz cichaczem szepcząc "mój ty, mój ty" i nagle znienacka łup go w dach.
McCoy - 03-03-2016, 19:27
acha....to nie wiedzialem.Jednak schematu nie powielam.Mi dobrze sluzy ale moze dlatego,ze nie ma skreconej "szafy" no i nie jest kupiny od kata czy jakiegos wiesniaka co w polu nim oral.Sa na tym forum fachowcy wszechwiedzacy ale na szczescie ich tajemna wiedza i proroctwa mnie nie dotykają.Poza tym galant juz dawno mi sie zwrocil i jak sie poszczesci bedzie mial godnego nastepce.
mkm - 03-03-2016, 19:41
McCoy, bez wymówek, że pogoda, że brudny, że aparat słabo foci, że nie ma gdzie wrzucac, że nie ma co pisac jak sie nic nie dzieje.
Zakładaj temat o Galancie - osobiście czekam na niego już drugi rok!
McCoy - 03-03-2016, 19:53
Nie!!mkm.To nie w moim stylu.Nie bede robil fotek pod forum,pisal ze wymienilem klocki...ooo przepraszam wlecialy nowe klocki,żarówki itd.To nie dla mnie.Lubie czytac historie-mjsystem i awas sa moimi faworytami no i troche wrex ze swoja "zona" ale nic poza tym.Mam nadzieje,ze zrozumiesz moj tok myslenia.Podobnie jak i Owczar podobnie jak i ja nie bede tworzyl historii o aucie...tylko aucie.
Hugo - 03-03-2016, 19:54
McCoy, to się tyczyło do Galanta mjsystem, a nie Twojego.
McCoy - 03-03-2016, 19:57
Hugo napisał/a: | McCoy, to się tyczyło do Galanta mjsystem, a nie Twojego. |
Dzieki Hubert za wyrozumialosc
mkm - 03-03-2016, 20:21
Nie rozumiem takiego toku myślenia.
Gdyby wszyscy tak myśleli, nie byłoby co czytac, ani oglądać
Mógłbyś zrobić laurkę Galantowi (bez ściemniania), pokazać, że zadbany Galant to bardzo dobre auto, obalic kilka mitów wynikających z zakupu "aut z przeszłością", itp. itd.
Ja wrzucam praktycznie wszystko, bo wiem, że auto mam z ginącego gatunku.
Jak przeglądam inne Fora z przyjemnością zaglądam do "garaży" choćby tylko po to, żeby "pooglądać obrazki"...
Hugo - 03-03-2016, 20:24
mkm, ma rację. Zakłądaj swój temat McCoy i pokaż czym jeździsz
mkm - 03-03-2016, 20:25
McCoy, McCoy, McCoy!
|
|
|