Zloty i Spoty - ZLOT 2013 - dyskusja
SHARK1979 - 03-06-2013, 22:52
masa napisał/a: | Pozdro dla wszystkich pozytywnych |
Tomek - 04-06-2013, 08:43
scoratir napisał/a: | Mam pytanie odnośnie maili masowych. Kiedy takie maile będą wysyłane? Ja takiego nie dostałem jeszcze wcale a sprawdzam pocztę codziennie. |
jacek11 napisał/a: | Tych nie zgrupowanych,też wypadałoby powiadomić tak z grzeczności chociaż |
a czytacie chociaż trochę ten temat?
pisałem wcześniej, że poprosiłem administratora o wysłanie masówki
nie została wysłana, nie wiem czemu
poprosiłem drugi raz
scoratir - 04-06-2013, 09:21
tomek84, spokojnie. Dlatego właśnie piszę że nie dostałem, a była taka prośba wcześniej od kilku osób.
Bizi78, dzięki. Już dołączam.
JCH - 04-06-2013, 10:22
tomek84 napisał/a: | pisałem wcześniej, że poprosiłem administratora o wysłanie masówki
nie została wysłana, nie wiem czemu
poprosiłem drugi raz | Masówka informacyjna o Zlocie (że Zlot w ogóle jest) do całego Forum swoją drogą. Naciskaj na Huberta niech puści.
A swoją drogą przydałaby się masówka do członków grupy ZLOT 2013 o tym, że zbliża się termin wpłat za pokoje + jakiś ramowy program co i jak albo po prostu link do tematu.
Taką masówkę Ty jako moderator grupy ZLOT 2013 powinieneś móc puścić. Jeśli nie to też uderzaj do Huberta.
Tomek - 04-06-2013, 10:43
JCH napisał/a: |
A swoją drogą przydałaby się masówka do członków grupy ZLOT 2013 o tym, że zbliża się termin wpłat za pokoje + jakiś ramowy program co i jak albo po prostu link do tematu. |
ostatnia masówka do grupy zlotowej poszła ok. tydzień temu
5 czerwca puszczę jeszcze jedną
promatti - 05-06-2013, 14:35
SHARK1979 napisał/a: | promatti,
Wymieniłeś sporo Mitsu a Carisme pomijasz ładne Cari również przybywają
promatti napisał/a: | a może nawet ktoś mi da usiąść na miejscu kierowcy swojego autka |
No problemo tylko mnie znajdź na zlocie |
Racja błagam o przebaczenie, pewnie na nie jednej widok będą mi się świeciły oczy
mjsystem - 05-06-2013, 21:30
promatti napisał/a: |
Racja błagam o przebaczenie, pewnie na nie jednej widok będą mi się świeciły oczy |
Zapomniałeś o lancerach Kara będzie sroga
promatti - 05-06-2013, 22:09
mjsystem napisał/a: | promatti napisał/a: |
Racja błagam o przebaczenie, pewnie na nie jednej widok będą mi się świeciły oczy |
Zapomniałeś o lancerach Kara będzie sroga |
damn to ja juz wiem kto bedzie sprzątał po imprezie :/
Sober - 06-06-2013, 09:40
Cytat: | 6. Wyżywienie:
Temat w zaawansowanej fazie przygotowań. Z głodu nie umrzecie.
Szczegóły w terminie późniejszym. |
Na terenie miasteczka AGH jest Lewiatan
Jako, że mieszkam w krakowie podjade w sobote swoim miśkiem. Jako amator, może sie dowiem czegos ciekawego o miśkach
jacek11 - 06-06-2013, 16:48
A ja tak z innej beczki...czy teren miasteczka to miejsce publiczne? chodzi mi o możliwość swobodnego spożywania płynów wysoko,czy też nisko alkoholowych
mjsystem - 06-06-2013, 19:12
jacek11 napisał/a: | A ja tak z innej beczki...czy teren miasteczka to miejsce publiczne? chodzi mi o możliwość swobodnego spożywania płynów wysoko,czy też nisko alkoholowych |
Będzie można spożywać
JCH - 06-06-2013, 20:57
mjsystem napisał/a: | jacek11 napisał/a: | A ja tak z innej beczki...czy teren miasteczka to miejsce publiczne? chodzi mi o możliwość swobodnego spożywania płynów wysoko,czy też nisko alkoholowych | Będzie można spożywać | Wieść niesie, że następne zloty będą bezalkoholowe, tak więc niniejszym zachęcam do udziału
jacek11 - 06-06-2013, 21:11
mjsystem napisał/a: | Będzie można spożywać |
No to super
Tomek - 24-06-2013, 13:43
Mitsumaniaczki i Mitsumaniacy
Informujemy, że nadal można rezerwować pokoje, i wpłacać pieniądze.
Termin rezerwacji przedłużyliśmy do końca czerwca.
Zapraszamy również do zakupu pamiątkowych koszulek zlotowych.
Wojciech Bogacz - 26-06-2013, 10:43
promatti napisał/a: | damn to ja juz wiem kto bedzie sprzątał po imprezie :/ |
Spoko - pomożemy Ci Postawisz browarka i będzie git heh.
W ten sposób nawet możesz udobruchać Sławka za pominięcie Lancerów
|
|
|