Nasze Miśki - Avan(s)ce Elegancji Juiceman'a czyli 2.5V6 z 2003
Hugo - 19-09-2020, 21:20
Krzyzak napisał/a: | to może być kwestia czystości magistrali olejowej | O tym nie wspominałem, bo byłem pewien, że Marcino nie pominął tej ważnej kwestii. Krzyzak napisał/a: | być może z czasem luzy są na tyle duże, że sporo oleju ucieka bokiem | Możliwe, też kiedyś o tym pomyślałem.
Marcino - 21-09-2020, 08:18
Hugo napisał/a: | O tym nie wspominałem, bo byłem pewien, że Marcino nie pominął tej ważnej kwesti |
Wszystko drożne jest. Ale fakt żadnych czesci nie mierzyłem i nie wymieniałem.
Juiceman - 21-09-2020, 08:42
Weekend sponsorowany przez produkty 3M czyli Meguiar's Ultimate Liquid Wax oraz Meguiar's Ultimate Polish. Lakier ma potencjał ale więcej z niego uzyskać to już tylko maszynowo...
Musicie wybaczyć ale fotki z mojej komórki są +/- podobne do zdjęć z nokii 3210... ; )

Uprzedzając - znak znajduje się na terenie prywatnym i nie ma mocy prawnej, żaden znak wykorzystany przy zdjęciach nie ucierpiał
Krzyzak - 21-09-2020, 09:14
na srebrnym to nie widać czy był woskowany czy nie był... głębi lakieru brak
jacek11 - 21-09-2020, 16:10
Znak odbił się w masce dość wyraźnie, więc jest super
Juiceman - 22-09-2020, 16:00
Krzyzak napisał/a: | na srebrnym to nie widać czy był woskowany czy nie był... głębi lakieru brak |
Głębi tak jak na ciemnym to na pewno nie uzyskasz, ale różnica po 7 latach po polerce jest olbrzymia vs to co było. Także jeszcze można coś wyciągnąć z tego lakieru
jacek11 napisał/a: | Znak odbił się w masce dość wyraźnie, więc jest super |
Dzieki Jacku a i owszem też uważam ze jest super vs wcześniej
Krzyzak - 22-09-2020, 20:47
miałem A69... szczęście takie, że brudu też mocno nie widać
Hugo - 22-09-2020, 20:48
Juiceman napisał/a: | różnica po 7 latach po polerce jest olbrzymia vs to co było | O witaj w klubie
Juiceman - 23-09-2020, 07:01
Hugo napisał/a: | Juiceman napisał/a: | różnica po 7 latach po polerce jest olbrzymia vs to co było | O witaj w klubie |
Jedyny, który mnie zrozumie
Juiceman - 23-09-2020, 07:07
A właśnie Panowie pytanie za 10pkt. Szyba przednia od strony pasażera jak powinna się otwierać?
Czy może się otworzyć /zamknąć od A do Z za jednym naciśnięciem przycisku czy trzeba przycisk mieć wduszony cały czas?
Bizi78 - 23-09-2020, 07:18
Juiceman napisał/a: | Czy może się otworzyć /zamknąć od A do Z za jednym naciśnięciem przycisku czy trzeba przycisk mieć wduszony cały czas? |
Ale chodzi o panel kierowcy czy pasażera
Próbowałeś przeprowadzić naukę
Marcino - 23-09-2020, 08:29
Jak pociągniesz lekko to idzie kawałek, jak do końca przycisk to leci sama do góry chyba ze naciscieniesz jeszcze raz to się zatrzymuje.
Po odpinaniu aku trzeba szybę otworzyć trzymając przycisk do samego końca otwierania jak pyknie przekażnik i to samo przy zamykaniu trzymać do końca i chodzi normalnie pozniej.
Juiceman - 23-09-2020, 08:41
Bizi78 napisał/a: | Juiceman napisał/a: | Czy może się otworzyć /zamknąć od A do Z za jednym naciśnięciem przycisku czy trzeba przycisk mieć wduszony cały czas? |
Ale chodzi o panel kierowcy czy pasażera
Próbowałeś przeprowadzić naukę |
Hej u kierowcy działa normalnie tj tak jak Marcino napisał :
Marcino napisał/a: |
Jak pociągniesz lekko to idzie kawałek, jak do końca przycisk to leci sama do góry chyba ze naciscieniesz jeszcze raz to się zatrzymuje.
Po odpinaniu aku trzeba szybę otworzyć trzymając przycisk do samego końca otwierania jak pyknie przekażnik i to samo przy zamykaniu trzymać do końca i chodzi normalnie pozniej. |
A właśnie z panelu pasażera tej opcji już nie ma tj szyba leci do góry/dołu tylko jak przycisk jest trzymany przez cały czas. Stąd moje pytanie czy to normalne (rzadko człowiek siedzi we własnym galancie jako pasażer )
Krzyzak - 23-09-2020, 10:03
Juiceman napisał/a: | Stąd moje pytanie czy to normalne | nienormalne - wszystkie przyciski są dwustanowe
Bizi78 - 23-09-2020, 13:52
Zrób naukę na panelu pasażera.
|
|
|