To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Za(Avance)owany Srebrny EA5A by mjsystem

McCoy - 03-03-2016, 20:33

Dobra Panowie.Pomysle nad tym tematem,a raczej nad jego brakiem.Hehe
Marcino - 03-03-2016, 21:13

robertdg napisał/a:
mjsystem napisał/a:
a od kilku dni nie zapala na benzynie. Trzeba długo kręcić, aż zaciągnie benzynę. Po prostu nie mam siły do tego trupa. :roll:
Jak często jeździleś na niskim stanie benzyny, to układ paliwowy pewnie będzie wymagal generalnego przeglądu i wymian niektórych elementów

To nie to.... u mnie tak od ponad 9 lat i wszytko żyje...

robertdg - 03-03-2016, 21:30

Marcino napisał/a:
robertdg napisał/a:
mjsystem napisał/a:
a od kilku dni nie zapala na benzynie. Trzeba długo kręcić, aż zaciągnie benzynę. Po prostu nie mam siły do tego trupa. :roll:
Jak często jeździleś na niskim stanie benzyny, to układ paliwowy pewnie będzie wymagal generalnego przeglądu i wymian niektórych elementów

To nie to.... u mnie tak od ponad 9 lat i wszytko żyje...

Jak powiadają "Jedna jaskółka wiosny nie czyni" wlew paliwa lubi korodować, filtr paliwa tak samo, zanieczyszczenia w paliwie plus zanieczyszczenia w układzie potrafią narobić bigosu, nie ma na to reguły czy auto ma 15 czy 20lat, to już kwestia użytkowa od której to zalezy.

Krzyzak - 03-03-2016, 21:45

Owczar napisał/a:
na drodze stanął tylko raz przez aparat zapłonowy, który pośrednio z mojej winy dostał wilgoci.
dokładnie jak u mnie, tylko że ja myłem silnik...
dmi - 03-03-2016, 23:27

McCoy siakiś taki inny jesteś w pisaniu, mniej wylewny :D Co się stało :D .

sorry za OT

mjsystem - 04-03-2016, 09:36

McCoy napisał/a:
Sławku sprzedalbym Ci mojego SE i bylbys zadowlony ale jeszcze troche musi u mnie pojezdzic.Jestem pewien,ze skrzynke dobrej wodki bys postawil . napic sie lubie w doborowym towarzystwie. Moze na zlot kiedys wpadne niekoniecznie mitsu przybede.Pozdrawiam.

Póki co, miał być Pajero. Do gala już nie wrócę. :mrgreen: Niestety Pajero też nie będzie, kupię proste w konstrukcji i niezawodne auto. 8)
Co do galanta jeszcze, to fakt, pewnie zapalałem kilka razy przy niskim stanie paliwa i zassało jakiś syf.

Fragu - 04-03-2016, 09:59

Sławek słynne auto z USandA kupujesz? :)

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

mjsystem - 07-03-2016, 15:50

Fragu napisał/a:
Sławek słynne auto z USandA kupujesz?
Raczej znane 8) Galant jakby się naprawił... tzn wilgoci nie ma w powietrzu... :roll:
mjsystem - 15-03-2016, 14:14

H7 z Narvy wytrzymały równo do dziś. jedna padła 2 tygodnie temu, druga dziś. A zastanawiałem się rano, co tak mi długimi mrugają. 8) Wymienione znów na Narwę. :wink: 10 zł sztuka.
Bizi78 - 15-03-2016, 15:06

Trzeba było dać wcześniej znać, mogłem skołować H7 longlife osrama po niecałe 12zł/szt.
Niestety już wyszły :? .

mjsystem - 15-03-2016, 16:49

Bizi78 napisał/a:
Trzeba było dać wcześniej znać, mogłem skołować H7 longlife osrama po niecałe 12zł/szt.
Niestety już wyszły
Temat wyszedł nagle. Ale dzięki Rafałku :wink:
se7en - 31-03-2016, 22:14

jak tam Galancik, bo koledzy chyba sie martwia ze w koncu jezdzi i sie nie psuje 8) 8)
ale to by było swietnie. :)

Perki1985 - 02-04-2016, 20:50

Jeździ, widziany dzisiaj na Suchej :)
mjsystem - 03-04-2016, 15:12

se7en napisał/a:
jak tam Galancik, bo koledzy chyba sie martwia ze w koncu jezdzi i sie nie psuje
ale to by było swietnie.
Na benzynie jeździ. na LPG nie... Pewnie znów wtryskiwacze... :?
Perki1985 napisał/a:
Jeździ, widziany dzisiaj na Suchej
Hehe, akurat przejeżdżając tam o Tobie gadaliśmy 8) :lol: Hajtnąłeś się w końcu? :wink:
Perki1985 - 03-04-2016, 19:07

mjsystem napisał/a:
Hajtnąłeś się w końcu? :wink:

Jeszcze nie, a ty? :P

Po rejestracji poznałem, że to ty