Off Topic - TROCHĘ HUMORU NIE ZASZKODZI
Grześku - 25-01-2007, 19:45
Test na spostrzegawczość:
znajdź zaspanego studenta na poniższym zdjęciu:
do wygrania żółty termos z kawą
Anonymous - 25-01-2007, 20:07
http://www.youtube.com/watch?v=48hKOCEAOqs po co jest pilot w rajdowce??
Chooper - 25-01-2007, 20:54
Anonymous - 25-01-2007, 21:16
http://www.smog.pl/wideo/...ykanskim_idolu/
zostawie to bez komentarza
harpagan - 26-01-2007, 15:37
Duzy moze wiecej?
Anonymous - 26-01-2007, 18:31
Polski pedzio
Jackie - 26-01-2007, 21:10
harpagan napisał/a: | Duzy moze wiecej? |
Nie jestem przekonany, że to jest śmieszne, filmik pokazuje do jakiego stopnia sterroryzowani są Irakijczycy we wlasnym kraju. Ameryka bywa dziwką....
harpagan - 26-01-2007, 21:39
Jackie napisał/a: |
Nie jestem przekonany, że to jest śmieszne, filmik pokazuje do jakiego stopnia sterroryzowani są Irakijczycy we wlasnym kraju. Ameryka bywa dziwką.... |
Zupelnie mi nie do smiechu. Raczej same wulgaryzmy cisna mi sie na usta
Nie wiem czemu wrzucilem to do tego dzialu. Przyzwyczailem sie ze filmy z netu laduja tu ... i nie chcialem zakladac nowego topicu. Fakt moj blad sory
Anonymous - 26-01-2007, 22:12
Brakuje mi tamtych czasów, kiedy człowiek czuł się zupełnie wolny. Pełnią radości było taplanie się w błocie i ciągnięcie dziewczyn za warkocze. Można było zostać bohaterem okolicy jeśli zjadło się dwanaście kiełbasek i nie puściło pawia. Zaś najtwardszych poznawało się po tym, że wracali do domu najpóźniej mimo krzyków matki.
Ech, to były czasy! Plucie na odległość, rzucanie śniegiem w dzielnicowego, kto dłużej będzie wisiał na jednej ręce na trzepaku, łamanie desek na głowie niczym Bruce Lee... Te wszystkie wizyty na ostrym dyżurze, niedowierzanie lekarzy, gromki śmiech kolegów...
Niestety, to już nigdy nie wróci! Żona zmusiła mnie do wszycia Esperalu...
Turysta w Zakopanym wchodzi do knajpy, siada przy barze i pyta:
- Barman, co polecisz dziś do picia w ten deszczowy dzień?
- Ano, panocku, drink "Góracy"! Odpowiada barman.
- Jak to "Góracy", co to jest?!
Barman na to:
- Widzicie, biezemy sklanecke wina...no moze być dwie...góra cy i wlewamy do garnka. Potem biezemy sklanecke piwa...no może być dwie...góra cy i wlewamy do tego samego garnka.
Następnie sklanecke wódecki...moze dwie...góra cy i wlewamy do tego samego garnecka.
Na koniec biezemy sklanecke koniacku...no moze dwie...góra cy i wlewamy do garnecka.
Garnek stawiamy na ogniu i miesając, gzejemy cas jakiś. Później nalewamy i pijemy sklanecke... moze dwie...no góra cy. Po wypiciu wstajemy...robimy krocek...moze dwa...no, góra cy!
Cezar - 27-01-2007, 01:52
Jackie napisał/a: | harpagan napisał/a: | Duzy moze wiecej? |
Nie jestem przekonany, że to jest śmieszne, filmik pokazuje do jakiego stopnia sterroryzowani są Irakijczycy we wlasnym kraju. Ameryka bywa dziwką.... |
Jacku filmik pokazuje, moim zdaniem, strach amerykancow przed atakiem bombowym w koreczku. Ja bym tak samo jezdzil jak bym byl takim ruchomym celem
[ Dodano: 27-01-2007, 01:54 ]
Anonymous - 27-01-2007, 15:28
Jackie napisał/a: | harpagan napisał/a: | Duzy moze wiecej? |
Nie robią tego dla zabawy tylko ze względów bezpieczeństwa. Swojego jak i Irakijczyków. Takie mają procedury, że konwój się nie zatrzymuje bo wtedy byłby o wiele łatwiejszym celem. Jeśli zostaliby zaatakowani RPG to poszło by w tłum także, prawda? Tak już jest od wielu misięcy więc tamtejsi kierowcy chyba już wiedzą o co biega.
Fakt, nie jest to śmieszne.
Anonymous - 27-01-2007, 16:25
Dwóch kosmitów wylądowało na ziemi. Ciemna noc pustkowie idą. Dochodzą do zamkniętej stacji benzynowej. Podchodzą do dystrybutora. Jeden z nich mówi:
- Dzień dobry my jesteśmy kosmici, przylecieliśmy tu w pokojowych zamiarach chcemy tylko porozmawiać.
Dystrybutor milczy. Tak trzy razy. W końcu jeden z nich nie wytrzymał i mówi:
- Chyba mu przywalę z lasera.
Na to drugi:
- Nie rób tego, to jakiś kozak. Więc jeszcze raz próbują a dystrybutor ciągle milczy. Więc ten jeden wyciąga laser, strzela, stacja wylatuje w powietrze. Wstają pół kilometra dalej otrzepując się z kurzu. Jeden drugiego pyta:
- Ty skąd wiedziałeś że to kozak? Jak byś się okręcił 2 razy dokoła swoim penisem a następnie wsadził go sobie w ucho też byłbyś kozak.
akbi - 27-01-2007, 17:55
Polska flota wojenna
Chooper - 28-01-2007, 22:52
czeska policja w akcji
akbi - 29-01-2007, 08:31
http://www.wrzuta.pl/film/ws4466fjJV/
|
|
|