Nasze Miśki - Avan(s)ce Elegancji Juiceman'a czyli 2.5V6 z 2003
Juiceman - 02-10-2020, 07:22
No niestety albo stary kartofel i do investowany galant albo....
Światło Białe zimne cena to jakieś 7zl za 2 sztuki.
jacek11 - 02-10-2020, 16:12
Juiceman napisał/a: | Światło Białe zimne cena to jakieś 7zl za 2 sztuki. |
Zastanawiająco tanio
Juiceman napisał/a: | No niestety albo stary kartofel i do investowany galant albo....
|
Też mam starego kartofla S6, i zamierzam go mieć aż przestanie działać. Potem chciałbym nie mieć telefonu, żeby się nie śmiali, że mam starego kartofla
Juiceman - 02-10-2020, 18:05
jacek11 napisał/a: | Juiceman napisał/a: | Światło Białe zimne cena to jakieś 7zl za 2 sztuki. |
Zastanawiająco tanio
Juiceman napisał/a: | No niestety albo stary kartofel i do investowany galant albo....
|
Też mam starego kartofla S6, i zamierzam go mieć aż przestanie działać. Potem chciałbym nie mieć telefonu, żeby się nie śmiali, że mam starego kartofla |
Ja mam jeszcze s5 xd tanio bo aliexpress plus promocje
Bzyk_R1 - 02-10-2020, 18:51
Kurde jakie macie wypasy, S5, S6, same flagowce, 8 rdzeni, 3GB RAM, wyświetlacze Amoled, szybkie ładowanie...człowiek się męczy jakimś J4+ i trzeba żyć
Krzyzak - 02-10-2020, 21:45
Z aparatami w telefonie tak jest - tam rządzi elektronika. Jest to gówniany obiektyw (a raczej wiele obiektywów) plus duża ilość skomplikowanych algorytmów i szybkie procesory. Lustrzanka z dobrym obiektywem to odwrotność - świetne szkło plus gówniany procesor...
deejay - 03-10-2020, 20:22
Tak to powinno wyglądać na żywo.
URL=https://www.fotosik.pl/zdjecie/b9e18128a925d510] [/URL]
Juiceman - 10-10-2020, 09:07
Panowie Pytanie ktoś podpowie czy dojazdowka z ASX '17 podejdzie pod ori set z legnuma, nie będzie nic ocierać?
Juiceman - 13-10-2020, 16:08
Z nowości to górny wąż od chłodniczki wyzionął ducha heh - profilaktycznie chyba będzie trzeba wymienić oba albo trzymać w razie "W"
Hugo - 13-10-2020, 20:02
Juiceman napisał/a: | Z nowości to górny wąż od chłodniczki wyzionął ducha | Leciał na niego olej spod pokrywy zaworów lub korka wlewu oleju czy pękł ze starości?
Juiceman - 13-10-2020, 21:14
Hugo napisał/a: | Juiceman napisał/a: | Z nowości to górny wąż od chłodniczki wyzionął ducha | Leciał na niego olej spod pokrywy zaworów lub korka wlewu oleju czy pękł ze starości? |
Z korka, i pękł idealnie pod zaciskiem. Juz zamówione ori i o dziwo z alledrogo.
Krzyzak - 14-10-2020, 09:07
górny możesz śmiało dobrać z węży Parkera, fi 14mm - trzeba tylko włożyć sprężynkę w miejscu zgięcia
dolny jest tak wygięty, że lepiej zamówić ori
Bizi78 - 14-10-2020, 11:07
Juiceman napisał/a: | Juz zamówione ori i o dziwo z alledrogo. |
Czasami niektóre rzeczy taniej kupisz w ASO, więc warto wykonać telefon przed zakupem .
Juiceman - 01-11-2020, 16:30
Mały update
Dziś zostały zamówione nowe buciki na zimę padło na Nokian WR Snowproof montaż na 9.11
W dniu wczorajszym na parę min zapaliły się dwie kontrolki mianowicie akumulator i zaraz obok żółta lampa alladyna jakieś sugestie co to było? Oczywiście jak zgasło to już się te dwie kontrolki nie zapaliły. Jakieś sugestie co to i co mają wspólnego te dwie ikony ?
deejay - 01-11-2020, 16:49
Juiceman napisał/a: | Mały update
Dziś zostały zamówione nowe buciki na zimę padło na Nokian WR Snowproof montaż na 9.11
W dniu wczorajszym na parę min zapaliły się dwie kontrolki mianowicie akumulator i zaraz obok żółta lampa alladyna jakieś sugestie co to było? Oczywiście jak zgasło to już się te dwie kontrolki nie zapaliły. Jakieś sugestie co to i co mają wspólnego te dwie ikony ? |
Regulator napięcia umiera. Alternator do regeneracji lub wymiany.
Krzyzak - 27-11-2020, 13:52
Juiceman napisał/a: | jak zgasło to już się te dwie kontrolki nie zapaliły | nie świecą się wcale? - czyli na ON i bez uruchamiania silnika też? - to by wskazywało na koniec szczotek
|
|
|