Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cd ...
Jassmina - 04-12-2009, 09:30
Lepsze tele coś tam niż w KFC pracować
Poza tym chcę powiedzieć, że nie ogarnęłam jeszcze żadnych prezentów!!!!
rosomak1983 - 04-12-2009, 16:58
| Krzyzak napisał/a: | Morfi napisał/a:
Tele...
marketing??? - strasznie niewdzięczna praca... chyba druga najgorsza po przedstawicielu handlowym... już wolałbym coś fizycznego na budowie... |
Krzyzak, dlaczego tak uważasz???
[ Dodano: 04-12-2009, 17:08 ]
| Jassmina napisał/a: | Poza tym chcę powiedzieć, że nie ogarnęłam jeszcze żadnych prezentów!!!! |
hehe ja juz miskowi sparawiłem jeden
PS Sprzedałem dzis Calibre... Miałem taka jedna specjalnie na wiejskie podrywy hehe tudziez pod remize
Pozatym mam dzis mega udany dzień Wyzdrowiałem i wydarzyło sie wiele roznych fajnych rzeczy. Od rana to jest własnie mój dzień...
I nie moze tego zepsuc fakt ze ktos bezpodstawnie wyłaczył mi podpis
koszmarek - 04-12-2009, 17:42
a ja dzisiaj mam bardzo zły dzień, bo firma dpd nadaje się do wafla przez ch a nie do współpracy z klientem ><
rosomak1983 - 04-12-2009, 18:12
| koszmarek napisał/a: | | a ja dzisiaj mam bardzo zły dzień |
zastanówmy sie jak to zmienić. Maretzkyyyyyy przytul koszmarka
A tak na powaznie trzeba cos z tym zrobić Na poczatek wyluzuj sie jesli Ci wkurzyli to kij im w oko Tp chyba nie powód zeby zwalic sobie dzień nie ?
[ Dodano: 04-12-2009, 18:15 ]
| Jassmina napisał/a: | Lepsze tele coś tam niż w KFC pracować |
a to prawda ze te udka tam to z gołebia sa ???
pamar - 04-12-2009, 21:03
| Jassmina napisał/a: | | Poza tym chcę powiedzieć, że nie ogarnęłam jeszcze żadnych prezentów!!!! |
A ja mam z bańki, kupiłem gwoździe dla teściowej (1kg lewych/ 1kg prawych)
dwie choinki zapachowe (a czemu nie zakolanowe?)
świeczki... na wypadek nawiedzenia
łańcuch jeden, bo długi...
i w ogóle jestem przyszykowany jak ruski do wojny
Krzyzak - 04-12-2009, 21:16
| rosomak1983 napisał/a: | | Krzyzak, dlaczego tak uważasz??? |
a jakie życie musi mieć człowiek, którego zadaniem jest wciskać ludziom coś, czego nie potrzebują i do tego w tak różnych miejscach, że - by zdążyć - musi narażać życie innych i swoje (kolejność celowa) a jego pensja jest mocno powiązana z ilością tych, którym udało się to wcisnąć?
ja bym go porównał do reklamy w tv - z reguły się jej nie lubi i nie wierzy, do tego puszczana jest głośniej i wkurza wszystkich, pojawia się w najmniej odpowiednim momencie...
jest to pewnie temat rzeka i wkładam kij w mrowisko - może dlatego, że przez krótki epizod w życiu miałem pracę w stylu telemarketera... never again
Pexu - 04-12-2009, 21:39
...że mieliśmy dzisiaj USG z Kicią i będę miał syna termin: połowa kwietnia 2010
Krzyzak - 04-12-2009, 21:44
| Pexu napisał/a: | będę miał syna |
coś sezona na chłopaków jest
bo co to za sztuka zrobić dziurę w dziurze - co nie?
gigant87 - 04-12-2009, 22:26
| Krzyzak napisał/a: |
jest to pewnie temat rzeka i wkładam kij w mrowisko - może dlatego, że przez krótki epizod w życiu miałem pracę w stylu telemarketera... never again |
pracowałem kiedyś w call center... dla pewnej firmy telekomunikacyjnej...
nigdy więcej!
wytrzymałem miesiąc ;]
Maretzky85 - 04-12-2009, 23:21
Ja chyba dwa i pół miecha
...że dziś dostałem prezent na mikołajki I muszę Wam powiedzieć, że dawno się tak nie ucieszyłem A dostałem edycję kolekcjonerską fallouta 3 :> Ha
rosomak1983 - 04-12-2009, 23:23
| Krzyzak napisał/a: | | epizod w życiu miałem pracę w stylu telemarketera... never again |
no niewiem nie pracowałem nigdy ale nie przydrostek tele zasugerowal ze moze jakas praca z klientami przez telefon czy w telekomunikacji albo co...
| Cytat: | | wytrzymałem miesiąc ;] |
Hmm tylko gadac trzeba przez telefon czy sie myle??? Wiec co w tym takiego?
koszmarek - 04-12-2009, 23:40
| Maretzky85 napisał/a: | A dostałem edycję kolekcjonerską fallouta 3 :> Ha |
a od kogo to już się nie pochwali
Rosomak, wszystko bym zrozumiała, ale nie podejście, że jak chce przesyłkę gdziekolwiek indziej (choćby w bloku obok) to i tak na poniedziałek by musiał przynieść (zakładając, że dzisiaj bym zmieniła adres dostarczenia) ...Rozumiem- dokumenty. Ale żadnych takich nie było- zwykła paczka kurierska.
łeh, ale przynajmniej można sobie popatrzeć na Maretzkyego i jego powyższą wypowiedź
Maretzky85 - 04-12-2009, 23:42
| koszmarek napisał/a: | a od kogo to już się nie pochwali |
No przecież to oczywiste
Anonymous - 05-12-2009, 00:52
...ze nie wiem dla czego tak długo zwlekałem ze sprzedażą miska ....
Morfi - 05-12-2009, 07:32
Krzyżak cos nisko Mnie cenisz
Skanuje szafy telekomunikacyjne dla tepsy
|
|
|