Nasze Miśki - Moja nowa (już stara) Żona.
WreX - 13-10-2015, 11:56
booohal napisał/a: | Hugo napisał/a: | Sprzedałem Gala i kupiłem innego (do niczego Cię nie namawiam ). |
Miałem to samo pisać
WreX, Poniedziałek wracam ze Szwajcarii, może coś Ci przytargam |
Byleby to imigrant nie był ;d
booohal - 13-10-2015, 12:52
A tfu!
Szwajcaria jest raczej czysta. A jeżeli już ktoś się przypałęta to raczej pracuje.
Pierwszy raz w życiu widziałem pracującego cygana właśnie tam
A tak na serio to jeżeli coś mi wpadnie w oko to może faktycznie przygarnę. Sedanem jeżdżę już dwa lata. Ile można ?!
Marcino - 14-10-2015, 08:31
booohal napisał/a: | Sedanem jeżdżę już dwa lata. Ile można ?! |
Sedanem to nie wiem ale kombi to nawet ponad 9 lat:)
mkm - 14-10-2015, 12:46
WreX, współczuję.
WreX napisał/a: | Heh dziwnie to zabrzmi, ale jakoś się "nie przejąłem" |
I tak trzymaj.
Na upartego i jak sam piszesz, że na wyglądzie Ci nie zależy możesz pobawić się w blacharza.
Nie zrobisz tego dobrze, ale kształt nadasz
fj_mike - 18-10-2015, 14:04
WreX, współczuję oraz gratuluję nastawienia.
Wszystko będzie dobrze
WreX - 18-10-2015, 16:49
Lakiernik się zlitował jak dzisiaj obejrzał i za pomalowanie maski, błotnika, zderzaka, atrapy, pasa przedniego + prostowanie cała blacharka i zaprawki 1200zł także zostaje, chłodnice skoro jest "okazja" i tak trzeba wymienić bo strzała dostała chociaż po uszczelniaczu nie kapie, potrzebuje zbiorniczka na płyn od wspomagania no i atrapy chyba że użyje tej starej z pęknięciem ale to olewam w sumie na razie.
Obym chociaż teraz jak zrobie to z rok bez takich "cudów" pojezdził... a jeszcze cała zima przed nami... tyle dzików lodu i w ogóle... o dziurach to nawet nei wspominam.
WreX - 27-10-2015, 22:06
Do kompletu brakuje wstępnie jeszcze tylko chłodnicy i lampy prawej bez kierunku w dobrym stanie i dobrej cenie... jeśli by ktoś coś miał na zbyciu może...
Owczar - 28-10-2015, 09:44
Nie baw się w używaną chłodnice. Galant to za stare auto by kupować używki.
mjsystem - 28-10-2015, 09:47
Ostatnio wymieniałem chłodnicę, to nie jest mega wydatek, a spokój do końca życia auta.
McCoy - 29-10-2015, 23:15
Sprzedaj ten samochód!
Ziemba. - 29-10-2015, 23:49
McCoy, nie namawiaj do złego
WreX - 30-10-2015, 22:14
McCoy napisał/a: | Sprzedaj ten samochód! |
Jak kupisz za dobre pieniądze to i z ucałowaniem ręki.
WreX - 31-10-2015, 17:20
Dziś w końcu miałem czas żeby cokolwiek zrobić przy aucie... to co zobaczyłem pod zderzakiem powiem szczerze że mnie trochę zatkało... nie wiem czy jedyną opcją nei zostanie przeszczep przodu... dużo jest spawania przy zmianie całego tego pasa przedniego?
Tragizm... ale wspomaganie działa... powiedzcie czym się różni "uniwersalny" płyn do ukłądu wspomagania od przekładniowego ATF do automatu i wspomagania?
I ciekawe czy podłużnica nie dostała...
Hugo - 31-10-2015, 18:20
Ale zmasakrował Ci ten przód. Belka zderzaka jest bardzo gruba i sztywna a zgięła się jakby była z plastiku
Poza tym chyba bez wymiany pasa przedniego się nie obejdzie.
WreX - 31-10-2015, 18:35
Hugo napisał/a: | Ale zmasakrował Ci ten przód. Belka zderzaka jest bardzo gruba i sztywna a zgięła się jakby była z plastiku
Poza tym chyba bez wymiany pasa przedniego się nie obejdzie. |
Wiem, ja nie wiem co by było jakbym nie wyhamował przed nim, chyba by mnie stamtąd karetką wywozili. Póki nie zdjąłem zderzaka nie było tak źle teraz to jest kurczę tragedia. Musze ubłagać jakoś lakiernika albo coś żeby mi ten przeszczep za normalne pieniądze zrobił eh masakra, przynajmniej to jest dowód jak wielka ta krowa musiała być jak gdzieś przy 30 może troszkę więcej w nią przywaliłem. A i po "zdarzeniu" ponad tydzień kark bolał strasznie ale to podobno po stłuczkach normalne.
Tak tak jestem chory ale to mnie jescze tylko pociesza:
https://www.youtube.com/w...7&v=2UDIe7Ah_s4
|
|
|