To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Mitsubishi Trójmiasto - Pomorskie - Pozdrowienia z ulicy

Kaleid - 29-05-2009, 08:45

Pozdrowienia dla ciemnozielonego CJ0, z wielkim napisem Mitsubishi na lewej burcie -wczoraj ok godz 21:45, na ul. Spacerowej.

Poza tym "pozdrowienia" (tak, w cudzysłowie) dla kierowcy srebrnej Carismy z naklejką klubową na trasie kwiatkowskiego ok godz 18 tej tego samego dnia. Puknij się człowieku w dekiel. Jak chcesz się zabić to droga wolna, ale nie narażaj innych.

Anonymous - 29-05-2009, 11:22

Kaleid napisał/a:
Poza tym "pozdrowienia" (tak, w cudzysłowie) dla kierowcy srebrnej Carismy z naklejką klubową na trasie kwiatkowskiego ok godz 18 tej tego samego dnia.

Czy to była moja carisma? (po lifcie, srebrna, naklejki po bokach z tyłu)? I w którą stronę?
Oddałem ją do komisu i jeśli tak sobie chłopaki pozwalają to ją momentalnie zabieram stamtąd!! :axe: a o 18 zamykają komis więc może ktoś sobie ją "pożycza" do dojazdów do domu :/

akbi - 29-05-2009, 11:26

andy1 napisał/a:
Oddałem ją do komisu

jak to do komisu :shock: :shock: :shock: :?: :?: :?: :?:
Proszę o natychmiastowe wyjaśnienie sytuacji :roll: :|

Kaleid - 29-05-2009, 12:47

andy1 napisał/a:

Czy to była moja carisma? (po lifcie, srebrna, naklejki po bokach z tyłu)? I w którą stronę?
Oddałem ją do komisu i jeśli tak sobie chłopaki pozwalają to ją momentalnie zabieram stamtąd!! :axe: a o 18 zamykają komis więc może ktoś sobie ją "pożycza" do dojazdów do domu :/

Naklejki faktycznie z tyłu, czy Twoja to nie wiem - w środku siedział jakiś młody koleś, ale jak to mówili w filmach Barei - z twarzy podobny zupełnie do nikogo :) Jechała w stronę Pogórza.

Anonymous - 29-05-2009, 12:54

Kaleid napisał/a:
Proszę o natychmiastowe wyjaśnienie sytuacji :roll: :|

Przyszedl czas zegnać cari :( Juz na poprzednim spocie mialem przeciez kartki do okna przyklejone ;) A co dalej - sie zobaczy. Niestety Mitsubishi nie mialo w ofercie po 2003 roku zbyt wiele modeli ktore by mi podpasowaly :( ani cari, ani galanta w dieslu nie robili. Moze outlander... jeszcze zobacze ;)

Ale MitsuManiakiem pozostaje :P bez wzgledu na to, co bedzie po cari :)
Kaleid napisał/a:
czy Twoja to nie wiem

Dzwonilem do komisu, zapewniali mnie ze absolutnie takie coś nie miało miejsca... no i pozostaje mi wierzyć...

Kaleid - 29-05-2009, 14:46

To byla Carisma GDI, więc chyba nie Twoja (widzę że masz Dieselka).
ig_or - 30-05-2009, 17:21

H.T.G wczoraj koło 17-stej na Oruni :D
akbi - 31-05-2009, 07:13

Hornet, ok 18:30 przy "Eclercu"
pozdro :)

Hornet - 31-05-2009, 17:05

Również pozdrawiam :)
Anonymous - 01-06-2009, 09:02

"pozdrawiam" kierownika outlandera ktory wymusil na mnie pierwszenstwo przy auchanie okolo 7 rano...
Kibloo - 01-06-2009, 09:36

Krzyżak wczoraj przy grillu u niego na tarasie :mrgreen:
Krzyzak - 01-06-2009, 12:39

Kibloo napisał/a:
Krzyżak wczoraj przy grillu u niego na tarasie :mrgreen:

he he - Sabo, Maryska i Kibloo w tym samym miejscu :P

metzger - 02-06-2009, 18:57

pozdro dla sebekColt97, a właściwie tylko Jego hondzi :) dziś o 18 jak wracałem z basenu (na piechotkę)

PS a gdzie naklejki mitsumaniaków?! :b

sebekColt97 - 02-06-2009, 19:59

dzieki i również pozdrawiam :) zawsze tam parkuje, ale na basen nie chodze, bo nie umiem pływać, ale może kiedyś wybiore, w razie czego jakaś ratowniczka udzieli mi 1 pomocy :D :D , naklejki spoko, ostatnio zapomniałem zapytac na spocie ale za to mam ładne z herbem Gdańska i kto wie czy nie pomogły mi ocalic przed mandatem, wczoraj policja zatrzymała za zakaz wjazdu i najpierw tekst 500zł, potem przyjrzeli sie moim nalepkom na tylnej szybie i "panie kierowco,dzis skończy się na pouczeniu" Gdańska policja jest OK !!! :)
marius - 03-06-2009, 21:40

Pozdro dla Krzyżaka rano przy Auchan,zjazd na obwodnice.Jechałeś w drugą stronę(mam nadzieję ze to byłeś Ty) :lol: