To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Bandyta

yaro1976 - 16-06-2011, 16:08

pociągnij jeszcze listwy progowe i dokładkę z tyłu...
Rafal_Szczecin - 16-06-2011, 16:11

w planach jeszcze tylko prawe lusterko , i mooooze cos z tylu, lecz to dopiero po 2 lipca, bo galor bedzie juz po przewozie mlodej pary, wiec mozna bedzie dzialac dalej :)
stary alfer - 16-06-2011, 16:15

Rafal_Szczecin napisał/a:
lachony wyrywaja klamki

Amen :mrgreen:

Hugo - 16-06-2011, 16:46

No comments...
m6riano - 16-06-2011, 17:25

Cytat:
lachony wyrywaja klamki 8)

u mnie to normalka...jak za szybko wchodze w zakręty a one za dużo wypiją....;-)

Rafal_Szczecin - 16-06-2011, 18:21

m6riano napisał/a:

No comments...

na szczescie ma sie to podobac mnie , nie Wam ;)

sveno - 16-06-2011, 18:27

Cytat:
Amen :mrgreen:
Hugo napisał/a:
No comments...
a ja dla pełnego efektu proponuję każdy element nadwozia: drzwi, dach, błotniki itp pomalowac w inny kolor, najlepiej Hameraidem i pędzelkiem, będzie miodzio.
O gustach się nie dyskutuje, ale w tym wyjątkowym przypadku wypadałoby aby ktoś wybił Ci ten pomysł z głowy zanim do końca oszpecisz tak piękne auto. Po co to? Żeby wyróżnić się z tłumu? Galant sam w sobie wyróżnia się z tłumu, bo jest ich naprawdę mało na polskich drogach, a Ty masz jeszcze SE, ale jak Ci mało wyróżniania się z tłumuto kurcze oklej go czarnym matem będzie bosko, wychromuj felgi, ale nie obklejaj go na litość boską tym czymś. Już bardziej znośne byłyby czerwone czy srebrne pasy pociągnięte przez maskę, dach i klapę, ale to.... może jakbyś obkleił go całego to nie wyglądałoby to źle (przypominałoby okleiny maskujące testowane prototypy) ale oklejanie takich pojedynczych elementów to wg mnie porażka. Bez urazy Rafal_Szczecin, szanuje Cie, podziwiam za samodzielną naprawę pięknego zderzaka SE, który teraz wygląda jakby krowie spod ogona wypadł. Tyle w temacie

stary alfer - 16-06-2011, 19:23

Panowie, ja domniemam, że Rafał nie założył tego na "wciąż", więc w ogóle się tym nie przejmuję ;)

Jest ryzyko, jest zabawa ;)

Summer look i tyle ;)

Rafal_Szczecin - 16-06-2011, 19:57

stary alfer napisał/a:
Panowie, ja domniemam, że Rafał nie założył tego na "wciąż", więc w ogóle się tym nie przejmuję ;)

no a widzisz, niektorzy maja pelne gacie ;)

stary alfer napisał/a:
Summer look i tyle

ole

robertdg - 16-06-2011, 20:33

sveno napisał/a:
a ja dla pełnego efektu proponuję każdy element nadwozia: drzwi, dach, błotniki itp pomalowac w inny kolor,
Galant Harlequin - niczym kopia sławetnego VW polo Harlequin :twisted:
luckyluck - 16-06-2011, 20:38

Rafał Tyś prawdziwy oryginał. :D
fj_mike - 16-06-2011, 21:16

Dokładnie, ciekawy "summer look"
Krzyzak - 16-06-2011, 22:06

fatalne...
Psikus - 16-06-2011, 22:13

błeee :mrgreen:
Marcin-Krak - 16-06-2011, 22:16

W Krakowie odbywa się obecnie Art Boom Festiwal:
http://www.artboomfestival.pl/pl/3/0/9/O-festiwalu

Kod:
eksplozja sztuki współczesnej w przestrzeni publicznej, sztuki, która prowokuje, zastanawia, wchodzi w interakcję z widzem, sprzyja kontemplacji.

Ale że w Szczecinie :?: :roll:
Jak dla mnie - nie idźcie tą drogą Rafale. :P