To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cd ...

Kaleid - 07-12-2009, 22:19

Chciałem powiedzieć, że jam z natury człek spokojny, ale dziś miałem ochotę kilka osób pozabijać. Najpierw co chwilę jakiś cymbał wyjeżdża na środek skrzyżowania, nie mając możliwości opuszczenia tegoż. Efekt - totalnie zakorkowany przejazd, a cymbał w Matizie stoi w poprzek. Później kolejny z prawego pasa ładuje się na lewoskręt. Tradycyjnie staje w poprzek, blokując wszystkim przejazd. I stoi tak dość długo, bo lekko się przykorkowało. Efekt ? Kolejny korek, spowodowany przez kolejnego cymbała. Następnie, kolejny zamulator terkoce Lanosem 40 km/h dwupasmówką Marynarki polskiej. Lewym pasem wyprzedza nas sznur samochodów, więc siłą rzeczy muszę się telepać za nim. Kiedy nadarza się możliwość wyprzedzenia, gość zajeżdża mi nagle drogę, gdyż chyba mu się przypomniało że ma skręcić w Uczniowską. Za kierownicą Lanosa z zaparowanymi szybami, jakiś wąsacz w czapce... . Cóż, jak usłyszał koncert jesienny na dwa klaksony, to chyba się deko przebudził.. W sumie, 20 minut straty przez trzy samochody.
Hubeeert - 07-12-2009, 22:23

Kaleid napisał/a:
W sumie, 20 minut straty przez trzy samochody.
Czy to duzo? Pomyśl sobie, że to tylko 20 minut a kierowca Lanosa mniej sprawny od Ciebie - tez człowiek. Tamtych innych opisanych sam bym rozstrzelał ale mam inne zmartwienia - patrz blog.
Kaleid - 07-12-2009, 22:28

Fakt, jemu się dostało w sumie trochę rykoszetem :) A blog mi się niestety nie wyświetla...; nie znaleziono bloga.
Hubeeert - 07-12-2009, 22:32

Kaleid napisał/a:
nie znaleziono bloga.
teraz lepiej :?: ;-)
Kaleid - 07-12-2009, 22:40

O, teraz działa :)
Krzyzak - 08-12-2009, 07:56

Kaleid napisał/a:
W sumie, 20 minut straty przez trzy samochody.

z czego 15 sekund przez Lanosa a reszta przestana w korku... niestety takie są relacje, gdy w mieście jedziesz 40 czy 60 (przy tej drugiej prędkości nadrobiony czas spędzasz czekając na czerwonym)

Jassmina - 08-12-2009, 09:11

...mam już prezent dla Mamy i dla Trawora :)
Znaczy się, nie wspólny.
Każdy ma swój :D

Przy okazji kupiłam sobie kolejne kolczyki.

Olkusz - 08-12-2009, 09:26

Ile trzeba miec postów nabitych my móc załozyc posta w działe sprzedam? :)
akbi - 08-12-2009, 09:27

Olkusz napisał/a:
Ile trzeba miec postów nabitych my móc załozyc posta w działe sprzedam? :)

tak jak jest to napisane w regulaminie ... 30
Z tym, że nie mogą być to posty "nabijane" a sensownie napisane :)

Marcin-Krak - 08-12-2009, 17:21

Dziś stałem się oficjalnie bezrobotnym, co doprowadziło tylko do pogłębienia doła i frustracji wydarzeniami ostatnich dni.

Jeśli ktoś ma nie wyrobiony podpis - to polecam wizytę w UP - można sobie nieźle poćwiczyć :P

Mam nadzieję, że 2010 okaże się lepszy i wreszcie "pewne niezależne od nas warunki zostaną spełnione i będzie mógł Pan dostać etat" :roll:

koszmarek - 08-12-2009, 17:30

że zanabyłam swoje pierwsze i dłuuuuuuugo wyczekiwane spodnie w krate :D Dziś kurier przyniósł :)
Moja siostra okreśłiła je jako "o jesu jak w piżamie " :P

Hubeeert - 08-12-2009, 18:02

Marcin-Krak oszczędności przed końcem roku. U mnie jest to samo - patrz blog :?
cns80 - 08-12-2009, 19:24

Hubeeert napisał/a:
Tamtych innych opisanych sam bym rozstrzelał ale mam inne zmartwienia - patrz blog.

Hubeeert napisał/a:
U mnie jest to samo - patrz blog
Przestań się tak reklamować ;)
Hubeeert - 08-12-2009, 20:01

:P
cns80 napisał/a:
Przestań się tak reklamować
8) 8)
Marcin-Krak - 08-12-2009, 21:00

Hubeeert napisał/a:
Marcin-Krak oszczędności przed końcem roku. U mnie jest to samo - patrz blog :?

Tylko że u mnie oszczędności ciągną się od wakacji :evil:
Nie jest lekko.
A jako że UP oferuje wiele kursów to chciałem się od razu zapisać. Na 50 ofert wolne miejsca mieli tylko na kurs dla cieślów itp :twisted:
Przynajmniej mogę do woli korzystać z usług NFZ :finga: