To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Moja nowa (już stara) Żona.

booohal - 20-12-2015, 21:15

Nooo, Panie kolego. Nie najgorzej to wygląda.
Obyś nie musiał już robić takich apdejtów.
:thumbright:

WreX - 20-12-2015, 21:20

booohal napisał/a:
Nooo, Panie kolego. Nie najgorzej to wygląda.
Obyś nie musiał już robić takich apdejtów.
:thumbright:

Życie pokaże oby była chociaż chwila wytchnienia od tego wszystkiego.

Hugo - 20-12-2015, 22:18

Super. Znowu wygląda pięknie.
WreX - 21-12-2015, 19:36

Hugo napisał/a:
Super. Znowu wygląda pięknie.

Na swój sposób ;p

Tak w ogóle to reanimacja była możliwa w dużej mierze dzięki Tobie i Daniowi i Waszemu zasobowi części także dziękuje za wszelakie wsparcie ;>

eremita - 21-12-2015, 22:00

Piknie wyszła :thumbright: :thumbright: :thumbright:
A tak przy okazji bo dopiero to zobaczyłem ile ognistej wody wypiłeś zanim naklejkę z numerami przyklejałeś na szybę :mrgreen:

WreX - 21-12-2015, 22:57

eremita napisał/a:
Piknie wyszła :thumbright: :thumbright: :thumbright:
A tak przy okazji bo dopiero to zobaczyłem ile ognistej wody wypiłeś zanim naklejkę z numerami przyklejałeś na szybę :mrgreen:

Ciągle to słyszę i na żywo i na forum... i weź ludziom wytłumacz "jak to przykleiłem" jak ja totalnie nic nie pije :roll: :twisted:

Hugo - 22-12-2015, 08:08

WreX napisał/a:
ja totalnie nic nie pije
To może dlatego :mrgreen:
WreX, weź ją odklej, zamów nową w wydziale komunikacji za kilkanaście pln i będziesz miał spokój :wink:

WreX - 22-12-2015, 09:05

Hugo napisał/a:
WreX napisał/a:
ja totalnie nic nie pije
To może dlatego :mrgreen:
WreX, weź ją odklej, zamów nową w wydziale komunikacji za kilkanaście pln i będziesz miał spokój :wink:

Chyba żartujesz... to przecież mój znak rozpoznawczy... :mrgreen:

Torp12 - 22-12-2015, 09:47

WreX napisał/a:

Jak przytarty zderzak :P

eremita - 22-12-2015, 10:21

Hugo napisał/a:
WreX, weź ją odklej, zamów nową w wydziale komunikacji za kilkanaście pln i będziesz miał spokój

Jak by się postarał to idzie odkleić i na nowo przykleić :)

WreX napisał/a:
jak ja totalnie nic nie pije

W takim razie masz dobrego dealera :mrgreen:

WreX - 22-12-2015, 11:19

Torp12 napisał/a:
WreX napisał/a:

Jak przytarty zderzak :P

NIE KRACZ

eremita napisał/a:
WreX napisał/a:
jak ja totalnie nic nie pije

W takim razie masz dobrego dealera :mrgreen:

Następną taką naklejkę nakleje do góry nogami obiecuje, wtedy bedzie ralny powod zeby sie tak czepiac ;p

WreX - 24-12-2015, 10:02

Wiecie może jak ustawić światłą drogowe? po wnikliwym zbadaniu tematu w naszych reflektorach a raczej na podstawie 4 popsutych które mam jasno widać że lustro od świateł drogowych JEST USTAWIANE ODDZIELNIE ale żadna stacja tego nie oferuje/nie umie. Stąd moje pytanie jak to zrobić w miarę poprawnie. Regulacja jest oddzielna "lewo prawo" górną śrubą i "góra dół" dolną.

I tak poza tym to wszystkiego dobrego w te święta i chwili spokoju ;>

deejay - 24-12-2015, 12:35

WreX napisał/a:
Wiecie może jak ustawić światłą drogowe? po wnikliwym zbadaniu tematu w naszych reflektorach a raczej na podstawie 4 popsutych które mam jasno widać że lustro od świateł drogowych JEST USTAWIANE ODDZIELNIE ale żadna stacja tego nie oferuje/nie umie. Stąd moje pytanie jak to zrobić w miarę poprawnie. Regulacja jest oddzielna "lewo prawo" górną śrubą i "góra dół" dolną.

Tu masz "schemat" jak ustawić światła długie . Czarna linia wiadomo wiązka św. mijania , czerwone kręgi to św. długie , które wiadomo świecą wiązką w kształcie kręgu ( rozproszone ) .
Najlepiej ustawiać na odpalonym aucie i przed prostą biała ścianą w odległości ok 4-5 m .

WreX - 28-12-2015, 18:00

deejay, dzięki pobawie się jak będzie czas.

Galant of the rising sun...

WreX - 30-12-2015, 13:20

TSSSSSSSS nie wiem zdjęcie się nie wyświetla czy aż taka kicha?

a co do świateł to udało się w końcu w którymś warsztacie, że "ogarneli ustawienie długich" bo w większości słyszałem "PANIE TYLKO MIJANIA SIE REGOLUJE" itd jeszcze się okazało że żarówka jakoś źle leżała w prawym i zupełnie strumień światła nie szedł jak powinien, teraz jest jak Bozia przykazala zobaczymy w nocy jak to świeci...