To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Sportowa Elegancja

Torp12 - 04-02-2013, 21:36

deejay napisał/a:

Specjalna pastą polerską np do chromu i aluminium .

http://allegro.pl/sonax-p...2933533283.html

Lub z wyższej półki

http://showcarshine.pl/fe...jak-lustro.html

Bartku na Ciebie zawsze mozna liczyc:) Ale:

Tego Sonaxa mam bo czyscilem nim grill wiec moge nim sprobowac na poczatek.

Tylko te listwy sa tez lekko porysowane i fajnie by to bylo przypolerowac a ten produkt z wyzszej polki nie ma wlasciwosci sciernych:)

deejay - 04-02-2013, 21:45

W tym dziale masz wszystko do pielegnacji el.metalowych :wink:

http://showcarshine.pl/26...metalu-i-chromu

Torp12 - 04-02-2013, 21:49

deejay napisał/a:
W tym dziale masz wszystko do pielegnacji el.metalowych :wink:

http://showcarshine.pl/26...metalu-i-chromu

Dzięki coś napewno wybiore:)

Hugo - 04-02-2013, 22:31

Torp12, no Ty mośku, ja się czaiłem na te listwy (widzę po białych, błędnych opisach markerem). Mieli to moi kolesie ze Zbąszynia. 150 zł/kpl. Czekałem do końca zeszlego tygodnia czy ktoś kupi, gdyby tak się nie stało, byłyby moje :P A to Ty je zwinąłeś... O TY!
Torp12 - 04-02-2013, 23:05

Hugo napisał/a:
Torp12, no Ty mośku, ja się czaiłem na te listwy (widzę po białych, błędnych opisach markerem). Mieli to moi kolesie ze Zbąszynia. 150 zł/kpl. Czekałem do końca zeszlego tygodnia czy ktoś kupi, gdyby tak się nie stało, byłyby moje :P A to Ty je zwinąłeś... O TY!

Hehehe Hugo no przykro mi :) Powiem Ci ze jak je zauwazylem na allegro to 5 minut sie zastanawialem i łyknołem bo to przeciez jak biały kruk:] Oczywiście stan "bardzo dobry" wedlug sprzedawcy to to nie jest ale damy rade:)

Hugo - 05-02-2013, 07:50

Ale Tobie do siwych plastików i ciemnego lakieru nie będą pasowały :mrgreen: Oddawaj je.
Torp12 - 05-02-2013, 08:51

Hugo napisał/a:
Ale Tobie do siwych plastików i ciemnego lakieru nie będą pasowały :mrgreen: Oddawaj je.

No właśnie z ciemnym lakierem będą idealnie kontrastowac i odbijać się jak zrobie z nich lustro:)

Ja nie jestem zwolennikiem dawania srebra do srebrnego takze marne Twoje szanse na oddanie ;)

Sunderland86 - 05-02-2013, 09:07

Hugo napisał/a:

Hugo nie łam się, są jeszcze jedne listwy tylko nieco droższe :mrgreen:

Hugo - 05-02-2013, 11:19

Nie łamię się, tylko sobie żartuję przecież :mrgreen: Biorę od dawna części od nich, mogłem mieć te listwy za 100-120 zł, w sumie mogłem je wziąć "na handel", ale pochłaniają mnie teraz prace, które muszę wykonać przed naprawą Avance'a, żeby później go znowu nie rozbierać, czyli montaż spryskiwaczy reflektorów i czujników cofania.
Torp12 - 08-02-2013, 23:44

Dzisiaj przez chwile zajolem sie dokladkami. Umylem jedna ludwikiem a nastepnie potraktowalem ja ta pasta Sonax-u o ktorej pisal Deejay. Ilość brudu jaka zostala na szmacie poprostu straszna. Podkladka odzyskala nieco blasku jednak nadal to nie jest to. Nie uporala sie z drobnymi ryskami. Takze poszukam czegos innego do spolerowania bardziej.
Torp12 - 16-02-2013, 00:00

Dzisiaj w Maniackim Serwicie miały wleciec poli cukierki. Zapewne by siedziały na swoim miejscu gdyby nie fakt ze oczywiscie nie pasowaly :] Podobno wystepuja dwa rodzaje i ja akurat mam u siebie te wieksze (60mm) a oni przysłali te podobno popularniejsze 55,5mm...
Telefon i maja wykonac poprawne i wyslac w srode. Zawsze pod gore .

m6riano - 16-02-2013, 12:42

pierwsze słysze żeby cukierki w bananie miały dwie wielkości..bo chyba o tych cukierkach piszesz..?;-)
Torp12 - 16-02-2013, 15:38

m6riano napisał/a:
pierwsze słysze żeby cukierki w bananie miały dwie wielkości..bo chyba o tych cukierkach piszesz..?;-)

Dokładnie o tych.

Torp12 - 17-02-2013, 19:10

Nowe bajery:

Filmik 1

Filmik 2

Wskazniki z funkcjami Peak i Warning, do tego regulowane natezenie podswietlenia, oraz tryb dzienny i nocny.

Teraz trzeba tylko potestowac ile pokaze EGT po mocniejszej przejazdzce:)

m6riano - 17-02-2013, 20:33

gdzie i za ile rzeź wyrwał słupek..czy rzeźba była grana..?;-)