Mitsubishi Trójmiasto - Pomorskie - Pozdrowienia z ulicy
metzger - 25-06-2009, 09:14
no na pewno nie ja ... ale też pozdrawiam
Anonymous - 25-06-2009, 13:42
Pozdro dla Qbatcz dziś rano na skrzyżowaniu Grunwaldzkiej/Sobieskiego w Tczewie.
cherminator - 26-06-2009, 22:47
metzger napisał/a: | no na pewno nie ja |
qrde... a myślałem że tylko dwa "gale" jeżdżą po Malborku, z końcówkami KP i HP
tak przy okazji pozdro dla czarnego galanta EA2A na Gdyńskich blachach z forumowymi podkładkami który stał obok parkingu WSZ na Pomorskiej koło 17.30 pokazuje mojej dziewczynie palcem jaki ładny galant a tu właściciel w środku siedział
Anonymous - 26-06-2009, 22:49
cherminator napisał/a: | la czarnego galanta EA2A na Gdyńskich blachach który stał obok parkingu WSZ na Pomorskiej koło 17.30 |
a bmw ze znaczkiem mitsubishi nie widziales?:)
MKarpiu - 27-06-2009, 10:38
cherminator napisał/a: | tak przy okazji pozdro dla czarnego galanta EA2A na Gdyńskich blachach z forumowymi podkładkami który stał obok parkingu WSZ na Pomorskiej koło 17.30 pokazuje mojej dziewczynie palcem jaki ładny galant a tu właściciel w środku siedział |
Palca nei zauważyłem, ale patrzałem czy ktoś znajomy siedzi za kierownicą i nie poznałem Następnym razem będę machać również pozdrawiam Pewnie miałem wściekłą minę bo na egzamin spóźniłem się 7 minut :/
deenbe napisał/a: | a bmw ze znaczkiem mitsubishi nie widziales?:) |
No i oczywiście pozdrawiam deenbe, nie miałem kłopotów z rozpoznaniem auta po ostatnich przymiarkach no i mitsumaniakowy zapaszek pod lusterkiem
Anonymous - 27-06-2009, 11:31
MKarpiu napisał/a: | wściekłą minę bo na egzamin spóźniłem się 7 minut |
z czego egzam?:)
MKarpiu napisał/a: | No i oczywiście pozdrawiam deenbe, nie miałem kłopotów z rozpoznaniem auta po ostatnich przymiarkach no i mitsumaniakowy zapaszek pod lusterkiem |
pozdrawiam, kurcze ciebie nie zauwazylem
cherminator - 27-06-2009, 14:17
deenbe napisał/a: | a bmw ze znaczkiem mitsubishi nie widziales? |
niestety nie:P musiał być mały znaczek albo w nietypowym miejscu:) MKarpiu napisał/a: | miałem wściekłą minę bo na egzamin spóźniłem się 7 minut :/ |
ha! wiec to Twój galant:) pozdrawiam, no właśnie z czego egzamin??
na szczęście ja od dwóch dni mam "licencje":D:D:D kto jeszcze studiuje w WSZ? dzisiaj widziałem carisme DID pod wsz...:)
MKarpiu - 27-06-2009, 23:19
egzamin z matematyki dyskretnej u profesora Leszczyńskiego. W tym semestrze coś ciężko mi idzie, bo albo się spóźnię albo nic nie wiem o terminie pisania :/ no to jest już nas 3 studiujących w WSZ może na dziennych ktoś jeszcze jest? ja znam tylko was.
Anonymous - 28-06-2009, 09:33
MKarpiu, ja do leszczynskiego mialem szczescie, zdawalem wszystko w pierwszym terminie:)
sruba - 28-06-2009, 16:29
MKarpiu napisał/a: | egzamin z matematyki dyskretnej |
a egzaminy też dyskretnie się z tego zdaje ? i pewnie po francusku ?
Anonymous - 29-06-2009, 18:52
ig_or o 18:30 na skrzyzowaniu na chelmie
Krzyzak - 30-06-2009, 10:37
a ja to dzis w ogole Misiarnie widzialem... az trudno wymienic
rano ustawilem zbieznosc, bo wczoraj przekladnie kierownicza zmienialem i jadac z domu do pracy widzialem: granatowego lancera cb, brazowego lancera C6, czerwonego colta C5 - wszystko na Kartuskiej
i jeszcze mowie do Baski - jeszcze brakuje Galanta EA i 3000GT
srebrnego Galanta EA widzialem godzinke pozniej na Piastowskiej...
czekam jeszcze na 3000 gt
Anonymous - 30-06-2009, 11:35
Krzyzak napisał/a: | Galanta EA i 3000GT |
Ecli brakuje, w Tczewie możesz zobaczyć
Pozdro dla czarnego L200 co mnie wpuścił rano na skrzyżowaniu w GTC
sruba - 30-06-2009, 22:20
a ja pozdrawiam mario-borka - dzisiaj późnym popołudniem na deptaku z zaspiańskim molem (czyliż tam gdzie mamy letnie spoty)
ig_or - 03-07-2009, 16:32
"G0 AKBI" dzisiaj koło 16:15 na parkingu przed Carrefourem
|
|
|