To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Historia Żaby by Gregorbu

Anonymous - 23-08-2008, 17:12

ruslana81 napisał/a:
Grzesiu, myślę, że czas, abyś przekazał nowe wieści w spawie Żabozielonego...

Sprzedany? :shock:

Anonymous - 23-08-2008, 17:27

Koniec Historii Żaby by gregorbu.
Dziś przekazałem Żabozielonego w ręce nowego właściciela. Mam nadzieję, że wkrótce pojawi się na forum i opisze dalszą historię.
Wreszcie pojawił się ktoś, kto docenił wkład pracy, jaki z Ruslaną włożyliśmy w to auto. Wreszcie ktoś dopytywał o historię napraw oraz to, co należy jeszcze przy aucie w najbliższym czasie zrobić. Wreszcie ktoś docenił, jak ten samochód przyspiesza, jak się prowadzi i jak hamuje.
Mam nadzieję, że nowy właściciel będzie z auta zadowolony, a Żaba będzie mu służyć co najmniej tak, jak mnie. I tego z całego bolącego serca życzę. Ciężko było rozstać się z Żabą, ale jestem szczęśliwy, ze trafiła w dobre ręce.

Anonymous - 23-08-2008, 17:55

Dobrze,że nie kupił go jakiś kat...mam nadzieję także,że dostałeś satysfakcjonującą zapłatę za swój wkład w niego :)
londolut - 23-08-2008, 20:21

gregorbu, oby Żaba trafiła w dobre ręce. Mam nadzieję, że znalazłeś godnego kierowcę :)
gregorbu napisał/a:
z całego bolącego serca życzę
Ty lepiej stawiaj Corleone a nie biadol stary :) :wink:
Anonymous - 23-08-2008, 20:54

Czerwien napisał/a:
Dobrze,że nie kupił go jakiś kat...mam nadzieję także,że dostałeś satysfakcjonującą zapłatę za swój wkład w niego :)
Owszem.
londolut napisał/a:
gregorbu, oby Żaba trafiła w dobre ręce. Mam nadzieję, że znalazłeś godnego kierowcę :)
Trafiła w bardzo dobre ręce. W złe ręce bym jej nie oddał. :x Tak, jak pisałem wcześniej, jedynym problemem były problemy z miejscem postojowym oraz fakt, że mamy dwa inne samochody i nie nadążamy jeździć trzecim. :biggrin: Szkoda, by Żabka stałą i rdzewiała pod blokiem. Inaczej byłbym jej nie sprzedawał...
londolut napisał/a:
Ty lepiej stawiaj Corleone a nie biadol stary :) :wink:
Jutro przymiarka czujnika Halla z 2,4 GDi. Jeśli będzie wymiarowo pasował i Corleoncio zagada, jutro nastąpi wreszcie koniec much zmagań.