macia - 27-09-2007, 11:14 Najlepsza metoda na wkurwienie barmana:
- whisky.
- z lodem?
- nie, bez loda.Anonymous - 27-09-2007, 15:22 Poradnia małżeńska. Przed biurkiem siedzi dość nerwowa para.
- Na czym polega państwa problem? - pyta "Poradnik" .
- Bo żona nie daje mi... - zaczyna mąż
- Uch, ty jełopie zakłamany! - przerywa żona - Ja ci nie daję, napalona fujaro złamana?! Ja, ja?! Teraz to ci *cenzura* w głowie, co?!
- ...nie daje mi dojść...
- O ty kutafonie wygięty! Ja ci dojść nie daję?! Jak ty masz niby dojść, impotencie zas**ny z dziada pradziada, hipokryto ty ?!?!?
- ...do słowa..Grześku - 28-09-2007, 10:36 Pamiętam do dzisiaj pierwszą szarpaninę ze swoją dziewczyną
....................
Zaczęło się od tego że leżałem sobie spokojnie na golasa na kanapie, oglądałem meczyk aż tu nagle ona otwiera drzwi. Miała być z wizytą u swoich rodziców przez 2 dni a wróciła już po 3-ech godzinach. Wcześniej powiedziałem jej że mam dużo pracy i nie mogę razem z nią odwiedzić rodziców. Próbowałem więc załagodzić jakoś sytuację i chciałem powiedzieć do niej "ależ ty pięknie dziś wyglądasz kotku, tęskniłem za tobą" ale niestety się trochę przejęzyczyłem i powiedziałem "zamykaj te drzwi głupia pipo bo przeciąg robisz". A ta nie wiadomo z jakiego powodu otworzyła lodówkę i zaczęła rzucać we mnie piwem. No to ja nie pozostałem dłużny, otworzyłem jej szafkę i zacząłem rzucać wibratorami. Ta wtedy zawrzeszczała "OD DZIŚ JUŻ NIGDZIE NIE BĘDZIESZ SZPERAŁ, ANI W MOJEJ SZAFCE ANI WE MNIE" a później skoczyła na mnie z pięściami. Tak mnie okładała że wszystkie
cztery zęby mi wybiła. Później zaczęła mnie kopać łopatą (zawsze wiedziałem że nie wie do jakiego kopania służy łopata). No mówię wam ... tak mną poniewierała że aż się na końcu popłakałem. A gdybyście jeszcze widzieli minę tej panny z którą byłem wtedy na kanapie.sruba - 28-09-2007, 20:05 Ze sklepu obuwniczego:
- Panie, no nie ma co, eleganckie te buciki – ale bój się pan boga – nie za dziesięć tysięcy!!!
- Aaależ… to specjalne buty z ludzkiej skóry… Natomiast jeżeli szanowny pan pozwoli – mamy również wersję czarną… za 9,99…Chooper - 28-09-2007, 22:42 kombinator:
Jogurt - 28-09-2007, 22:51 - Ubieraj się i idź do sklepu.
- Ale ja nie wiem gdzie jest w sklepie masło.
- Wejdziesz, naprzeciwko kasy są lodówki, w pierwszej jest mleko,a w
drugiej
masło, idź.
Stefan wstał, ubrał się poszedł do sklepu. Przeszedł obok kas,podszedł
do
lodówki, wyjął masło i poszedł zapłacić. Na kasie stała za***ista
laseczka.
Stefan trochę z nią pogadał, pożartował, a laska niespodziewanie
zaproponowała aby poszli do niej. Poszli i troszkę pobalowali. Po upojnym
popołudniu Stefan budzi się i widzi że jest przed 20.00. Wyskakuje z
łóżka
i
mówi do laski:
- Masz mąkę?
- Mam.
- To przynieś szybko i posyp mi ręcę.
Laska zdziwiona przynoszi mąkę i posypuje ręce Stefana po czym on
wybiega
z
domu. W domu Stefanowi drzwi otwiera żona.
- Stefan gdzieś ty był, rodzina się zjechała, zjedliśmy kolację bez
masła.
- Gdzie byłeś?
- Skarbie, jestem ci winny wyjaśnienie. Otóż poszedłem do sklepu, z
lodówki
wyjąłem masło i poszedłem zapłacić. Na kasie stała za***ista
laseczka,
trochę z nią pogadałem, pożartowałem, a ona mnie zaprosiła do siebie a
u
niej trochę zabalowaliśmy. Obudziłem się i szybko przyjechałem do
domu.
Żona wysłuchała wszystkiego spokojnie i ze zniecierpliwieniem w głosie
powiedziała:
- Pokaż ręce.
Stefan pokazał obsypane w mące ręce, na co żona:
- Pie***lisz, Stefan, znowu byłeś na kręglach.Piospi - 28-09-2007, 22:59 http://www.youtube.com/watch?v=a5ud7l_bphU
Hubeeert - 28-09-2007, 23:04
[ Dodano: 28-09-2007, 23:16 ]
[ Dodano: 28-09-2007, 23:20 ]
[ Dodano: 29-09-2007, 20:01 ]
[url]http://imageshack.us][/url]rafq - 30-09-2007, 11:54 W kolejce stoją 6-letni syn i ojciec. Przed nimi stoi otyła kobieta. Synek mówi do ojca:
- Tato, patrz jaka gruba ta baba!
Ojciec się zaczerwienił, głupio mu się zrobiło i mówi:
- Synku, nie można tak mówić o ludziach.
- Ale ona jest taaaka gruuba!
Nigdy takiej nie widziałem!
- Dobrze, ale to niegrzeczne w ten sposób mówić o innych.
W tym momencie otyłej kobiecie przy pasku odzywa się komórka:
- Pi, pi, pi, pi...
A synek z przerażeniem:
- Tato! Uważaj! Będzie cofać!stanik - 01-10-2007, 09:44 upssss
Cezar - 01-10-2007, 17:21 Naukowcy z Instytutu Zdrowia dowiedli, ze w piwie znajduja sie zenskie
hormony. Mówiac prostym jezykiem: wedlug nich mezczyźni, którzy pija
piwo, upodabniaja sie do kobiet (!). W tym celu przeprowadzono
badania:
stu mezczyznom podano po 10 piw i kazano je wypic w ciagu godziny. Po
godzinie okazalo sie, ze:
- wszyscy badani przytyli,
- mówili zdecydowanie za duzo i bez jakiegokolwiek sensu,
- zachowywali sie ponad miare wylewnie i uczuciowo,
- nie byli w stanie prowadzic samochodu ani racjonalnie myslec,
- klócili sie bez powodu,
- musieli siadac podczas oddawania moczu,
- nie byli zainteresowani uprawianiem seksu,
- odmawiali przyznania racji, gdy bylo oczywiste, ze sa w bledzie...Robson86 - 02-10-2007, 15:10 jak skutecznie uniknac wojska
PozdrooAnonymous - 03-10-2007, 14:11 Ojcowska duma
Ojciec z synem poszli na krytą pływalnię. Po wyjściu z basenu ojciec stanął pod prysznicem, żeby zmyć resztki chloru, a synek bawiąc się biegał koło niego. W pewnej chwili maluch pośliznął się na mydle. W ostatniej chwili ratując się przed upadkiem, złapał się za ojcowego ptaka, podciągnął się trochę i pobiegł dalej. Tatko popatrzył czule na pociechę i pomyślał:
- "No, a gdyby był dziewczynką i myłby się teraz z matką to by się wziął i wyp****lił..."saphire - 03-10-2007, 14:46 Super klima do auta