To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Lubelskie - Mitsumaniak widziany

macia - 06-05-2008, 18:38

Powtórzę się, ale trudno. Wątek przeobraził się w śmieszną wyliczankę ile miśków widzieliśmy po drodze gdzieś tam. Bez sensu Panie i Panowie :!: Nie wystarczy, jak wpiszemy tylko spotkania klubowiczów??? W przeciwnym razie zacznijcie też wypatrywać ciężarówek, lawet pomocy drogowej i innych samochodów z diamentami na nosach :roll:
Anonymous - 06-05-2008, 18:50

macia napisał/a:
Powtórzę się, ale trudno. Wątek przeobraził się w śmieszną wyliczankę ile miśków widzieliśmy po drodze gdzieś tam.

wypisujemy Miski ktore widzielismy, rzeczywiscie watek tematu mowi, zeby pisac kogo sie widzialo z Mitsumaniakow ale ... chyba raczej nie jestesmy w stanie rozroznic (z wyjatkami) kto jest z forum a kto nie :/

macia napisał/a:
Nie wystarczy, jak wpiszemy tylko spotkania klubowiczów???

Faktycznie byloby lepiej ale z powyzszych powodow raczej nie da rady :D

Moze sprobujmy podpatrzec jak z tym problemem radza sobie Miski z łodzi ;) chyba sie nie obraza ;)

Maleństwo84 - 06-05-2008, 19:30

Podpisuje się pod tym co napisał Macia.... wątek troszkę stracił na aktualności i przybrał dziwną formę... to w końcu "Mitsumaniak widziany" czy "Mitsubishi widziane"? :badgrin:
Proponuje więcej spotkanek lubelskich mitsumaniaków, lepiej się poznamy i wtedy problemem nie bedzie komu łapką machać a komu nie :lol:

Jaro1974 - 06-05-2008, 20:08

Popieram malenstwo w calej zupelnosci. no chyba ze wymienimy sie numerami rej. naszych misiow ale to chyba jest glupi pomysl.
Anonymous - 06-05-2008, 20:55

przeczytalem sobie caly identyczny łódzki watek i wyszlo na to ze Maleństwo84 mialas racje co do wiekszej ilosci spotow, bo tam prawie wszyscy sie znaja, i po autach i po twarzach ;) napewno tez pomaga im zaopatrzenie w naklejki klubowe i wizytowki ;) wiec moze i nam by sie przydaly roznego typu "identyfikatory" ?
Maleństwo84 - 06-05-2008, 21:14

Wydaje mi się, że naklejka mitsumaniaków ułatwiłaby całą sytuację... w moim przypadku MM na lewym lusterku budzi duże zainteresowanie ( kierowców i nie tylko :lol: )... a do tego przyjemność spotkania "swojego" - bezcenne :mrgreen: . Dzięki takiej ślicznej naklejeczce Macie dojrzałam z daleka :biggrin:
Jaro1974 - 06-05-2008, 21:21

no to w takim ukladzie proponuje konkurs na najladniejsze logo naszego lubelskiego skladu. a powiem jeszcze ze lodzki region jest mi tez bliski bo stamtad pochodze a tutaj miesykam dopiero dwanascie lat.
pawela - 06-05-2008, 21:28

robson napisał/a:
Białe CAO na blachach RBI XXXXX lub cos takiego... Kolega pięknie pomachał łapką... To lubię! pysio uśmiechnięte :D

PS. skąd te blachy mogą być??

ozzy napisał/a:
chyba sie troche "mylnales" poniewaz w Polsce owych tabilc nie posiadamy ;)

robson się minimalnie mylnął, kolega z białego CA0 RNI XXXXX był kiedyś na spocie :)

macia napisał/a:
Powtórzę się, ale trudno. Wątek przeobraził się w śmieszną wyliczankę ile miśków widzieliśmy po drodze gdzieś tam. Bez sensu Panie i Panowie :!: Nie wystarczy, jak wpiszemy tylko spotkania klubowiczów??? W przeciwnym razie zacznijcie też wypatrywać ciężarówek, lawet pomocy drogowej i innych samochodów z diamentami na nosach :roll:

100% poparcia! Codziennie widuje z 15 miśków jeżdżąc po mieście, dostawcze Cantery tez mam wpisywać? :roll: Wpisujcie widzianych Mitsumaniaków, których znacie, a jak nie znacie to trzeba się integrować 8)

Jaro1974 - 06-05-2008, 21:32

RBI... to na pewno podkarpackie a nie jestem pewny czy to aby nie Bilgoraj.
Anonymous - 06-05-2008, 21:33

yy ale u mnie bylo na poczatku RCI :| robson nie poprawiles sie czasem? ;)
jak nie to chyba musze sie dobrze wyspac ... no ale jesli RBI to Ustrzyki Dolne w Podkarpackim ;) a co do konkursu i ja jestem za, w łódzkim nawet im fajny projekt wyszedl, przerobili oryginalne ;)

PS. pawela RBI ;) nie RNI ;]

Jaro1974 - 06-05-2008, 21:36

sprostowanie do mojej ostatniej wypowiedzi- nie RBI a RNI a to w takim ukladzie bedzie Nisko.
Anonymous - 06-05-2008, 21:39

robson napisal ze RBI wiec do beda Ustrzyki Dolne. a RNI to faktycznie Nisko ;]
Dobra wrocmy juz do watku ;)
Tak wiec projekt ma byc nowy czy przerobiony z jakiegos ktory juz sie ukazal, np. oryginalny Mitsumaniaki z jakims logiem (lubelskim) i dopiska?

pawela - 06-05-2008, 21:42

ozzy napisał/a:
pawela RBI ;) nie RNI ;]

a wystarczy spojrzeć na fotke....
RNI

Jaro1974 - 06-05-2008, 21:42

no to ja juz nie wiem. poczekam az sie wszystkie literki tych nieszczesnych blach wyjasnia.
Anonymous - 06-05-2008, 21:48

pawela napisał/a:
ozzy napisał/a:
pawela RBI ;) nie RNI ;]

a wystarczy spojrzeć na fotke....
RNI

Sprostowanie do calego zamieszania

robson widzial kogos na blachach RBI ... a mi na poczatku zdawalo ze RCI,
ale na fotce jest ktos inny o blachach RNI :rolleyes: poprostu kazdy mowi o czym innym i stad wyniklo te zamieszanie ;)

RBI - Ustrzyki Dolne
RNI - Nisko

Mam nadzieje ze juz sie wszyscy wiemy o co chodzi i wrocimy do tematu ....