Lubelskie - Mitsumaniak widziany
macia - 06-05-2008, 18:38
Powtórzę się, ale trudno. Wątek przeobraził się w śmieszną wyliczankę ile miśków widzieliśmy po drodze gdzieś tam. Bez sensu Panie i Panowie Nie wystarczy, jak wpiszemy tylko spotkania klubowiczów??? W przeciwnym razie zacznijcie też wypatrywać ciężarówek, lawet pomocy drogowej i innych samochodów z diamentami na nosach
Anonymous - 06-05-2008, 18:50
macia napisał/a: | Powtórzę się, ale trudno. Wątek przeobraził się w śmieszną wyliczankę ile miśków widzieliśmy po drodze gdzieś tam. |
wypisujemy Miski ktore widzielismy, rzeczywiscie watek tematu mowi, zeby pisac kogo sie widzialo z Mitsumaniakow ale ... chyba raczej nie jestesmy w stanie rozroznic (z wyjatkami) kto jest z forum a kto nie :/
macia napisał/a: | Nie wystarczy, jak wpiszemy tylko spotkania klubowiczów??? |
Faktycznie byloby lepiej ale z powyzszych powodow raczej nie da rady
Moze sprobujmy podpatrzec jak z tym problemem radza sobie Miski z łodzi chyba sie nie obraza
Maleństwo84 - 06-05-2008, 19:30
Podpisuje się pod tym co napisał Macia.... wątek troszkę stracił na aktualności i przybrał dziwną formę... to w końcu "Mitsumaniak widziany" czy "Mitsubishi widziane"?
Proponuje więcej spotkanek lubelskich mitsumaniaków, lepiej się poznamy i wtedy problemem nie bedzie komu łapką machać a komu nie
Jaro1974 - 06-05-2008, 20:08
Popieram malenstwo w calej zupelnosci. no chyba ze wymienimy sie numerami rej. naszych misiow ale to chyba jest glupi pomysl.
Anonymous - 06-05-2008, 20:55
przeczytalem sobie caly identyczny łódzki watek i wyszlo na to ze Maleństwo84 mialas racje co do wiekszej ilosci spotow, bo tam prawie wszyscy sie znaja, i po autach i po twarzach napewno tez pomaga im zaopatrzenie w naklejki klubowe i wizytowki wiec moze i nam by sie przydaly roznego typu "identyfikatory" ?
Maleństwo84 - 06-05-2008, 21:14
Wydaje mi się, że naklejka mitsumaniaków ułatwiłaby całą sytuację... w moim przypadku MM na lewym lusterku budzi duże zainteresowanie ( kierowców i nie tylko )... a do tego przyjemność spotkania "swojego" - bezcenne . Dzięki takiej ślicznej naklejeczce Macie dojrzałam z daleka
Jaro1974 - 06-05-2008, 21:21
no to w takim ukladzie proponuje konkurs na najladniejsze logo naszego lubelskiego skladu. a powiem jeszcze ze lodzki region jest mi tez bliski bo stamtad pochodze a tutaj miesykam dopiero dwanascie lat.
pawela - 06-05-2008, 21:28
robson napisał/a: | Białe CAO na blachach RBI XXXXX lub cos takiego... Kolega pięknie pomachał łapką... To lubię! pysio uśmiechnięte
PS. skąd te blachy mogą być?? |
ozzy napisał/a: | chyba sie troche "mylnales" poniewaz w Polsce owych tabilc nie posiadamy |
robson się minimalnie mylnął, kolega z białego CA0 RNI XXXXX był kiedyś na spocie
macia napisał/a: | Powtórzę się, ale trudno. Wątek przeobraził się w śmieszną wyliczankę ile miśków widzieliśmy po drodze gdzieś tam. Bez sensu Panie i Panowie Nie wystarczy, jak wpiszemy tylko spotkania klubowiczów??? W przeciwnym razie zacznijcie też wypatrywać ciężarówek, lawet pomocy drogowej i innych samochodów z diamentami na nosach |
100% poparcia! Codziennie widuje z 15 miśków jeżdżąc po mieście, dostawcze Cantery tez mam wpisywać? Wpisujcie widzianych Mitsumaniaków, których znacie, a jak nie znacie to trzeba się integrować
Jaro1974 - 06-05-2008, 21:32
RBI... to na pewno podkarpackie a nie jestem pewny czy to aby nie Bilgoraj.
Anonymous - 06-05-2008, 21:33
yy ale u mnie bylo na poczatku RCI robson nie poprawiles sie czasem?
jak nie to chyba musze sie dobrze wyspac ... no ale jesli RBI to Ustrzyki Dolne w Podkarpackim a co do konkursu i ja jestem za, w łódzkim nawet im fajny projekt wyszedl, przerobili oryginalne
PS. pawela RBI nie RNI ;]
Jaro1974 - 06-05-2008, 21:36
sprostowanie do mojej ostatniej wypowiedzi- nie RBI a RNI a to w takim ukladzie bedzie Nisko.
Anonymous - 06-05-2008, 21:39
robson napisal ze RBI wiec do beda Ustrzyki Dolne. a RNI to faktycznie Nisko ;]
Dobra wrocmy juz do watku
Tak wiec projekt ma byc nowy czy przerobiony z jakiegos ktory juz sie ukazal, np. oryginalny Mitsumaniaki z jakims logiem (lubelskim) i dopiska?
pawela - 06-05-2008, 21:42
ozzy napisał/a: | pawela RBI nie RNI ;] |
a wystarczy spojrzeć na fotke....
RNI
Jaro1974 - 06-05-2008, 21:42
no to ja juz nie wiem. poczekam az sie wszystkie literki tych nieszczesnych blach wyjasnia.
Anonymous - 06-05-2008, 21:48
pawela napisał/a: | ozzy napisał/a: | pawela RBI nie RNI ;] |
a wystarczy spojrzeć na fotke....
RNI |
Sprostowanie do calego zamieszania
robson widzial kogos na blachach RBI ... a mi na poczatku zdawalo ze RCI,
ale na fotce jest ktos inny o blachach RNI poprostu kazdy mowi o czym innym i stad wyniklo te zamieszanie
RBI - Ustrzyki Dolne
RNI - Nisko
Mam nadzieje ze juz sie wszyscy wiemy o co chodzi i wrocimy do tematu ....
|
|
|