[97-04]Galant EAxA/W - [EAxx] Płyta - osłona pod silnik do EA
SWEEPER - 09-10-2008, 22:33
Czyli w końcu osłona to jeden kawałek?
Marcino - 09-10-2008, 22:49
metzger napisał/a: | akbi, rozdasz płyty na spocie?
akbi napisał/a: | cuuube, bardzo dziękuję za zaangażowanie w gorącym dla "galanciarzy" temacie | przyłączam się do podziękowań, pozdrawiam |
Również wielki dzięki, wiec i ja na spota przybęde:).
Sprawa mocowania, na co to przykręcać - wkrety i plastikowe kołki czy od razu plastikowe zaczepy na całości... a moze śruby i nakrętki? Cuuube jak to było w originale masz jakieś fotki?. Jeszcze raz dzięki!!!!!!!!!!!!!
Anonymous - 09-10-2008, 23:03
axg napisał/a: | Nie wiecie czy ta oslone montuje sie na blachowkrety np. 4,2x12mm czy sruba + nakretka ? M4 ,wieksze , a moze mniejsze ? |
Marcino napisał/a: | Sprawa mocowania, na co to przykręcać - wkrety i plastikowe kołki czy od razu plastikowe zaczepy na całości... a moze śruby i nakrętki? Cuuube jak to było w originale masz jakieś fotki? | zaraz cos wstawie w temat ...to takie same plastikowe kolki jak do nadkoli(8mm srednicy i 13mm dlugosci) w dorabianej plycie sa chyba otwory fi6 zrobione
SWEEPER napisał/a: | Czyli w końcu osłona to jeden kawałek? | tak jeden kawalek ale mozliwe ze pod niektore zderzaki(avance) bedzie trzeba dorobic jeszcze cos
przekazania plyt odbeda sie na spotach najprawdopodobniej
Gdansk - plyty u akbi'ego
akbi +
marcino +
metzger+
marius +
Wroclaw - plyty u Juiceman'a
Juicman +
Kmer+
Czekoladka +
Soldi +
Trawkins +
Warszawa - plyty u axg
axg+
tommyc1 +
tomekrvf +
sweeper +
supergalant
SirSinner +
Zhan +
Poznan - cuuube
Roch + odebral
atsar + odebral
Fikus83 + odebral
Stan + odebral
Ajsi +odebral
biti +
+ odebral
Szczecin
Maciek
Łódź
Yaro1976 +
Białystok i jesli to nie problem to Łomża plyty beda u Kozy
Koza +
wawer82 +
Devo +
Kielece
Kizior +
Wiktor +
krzyś
Bielsko Biała
xor +
Brodzky +
Rzeszów
darul1 +
Zwoleń
kassyx
Kraków
Mixer +
DominikG
silesia ?
fabiozxr
PLPynton + 2 szt - dokad ???
jesli nie ma jeszcze miasta docelowego(i okolic) wpiszcie sami(poprosze tez adres kogos do kogo wyslac i kto przekaze pozostalym...)
najlepszy numer jest z tym ze moja ori plyte przepili gdzies i narazie mi jej nie oddali...ale mysle ze wroci do mnie
Zhan - 10-10-2008, 23:15
mozna sie jeszcze dopisac?
roch_27 - 11-10-2008, 02:50
Płytę odebrałem osobiście dziś w nocy podczas nocnego spota Ogólne wrażenie
pozdro
Juiceman - 11-10-2008, 07:02
cuuube napisał/a: |
Wroclaw - plyty u Juiceman'a
Juicman +
Kmer+
Czekoladka +
Soldi
Fabiozxr |
Fabiozxr - tego Pana nie znam, z profilu wynika, że Kolega z Górnego Śląska - proszę o weryfikację dot. wysyłki płyty do Wrocławia.
tommyc1 - 11-10-2008, 08:18
ja swoja tez chetnie odbiore ale gdzie, jak?
Anonymous - 11-10-2008, 11:15
Juiceman napisał/a: | Fabiozxr - tego Pana nie znam, z profilu wynika, że Kolega z Górnego Śląska | faktycznie ciagle zapominam ze macie gorny i dolny
Zhan napisał/a: | mozna sie jeszcze dopisac? | mozna wysle zaraz dane na przelew
tommyc1 napisał/a: | ja swoja tez chetnie odbiore ale gdzie, jak? | jesli dobrze pamitam pasowal Tobie region warszawski , moge przeslac gdzie indziej ale to dodatkowe koszty
tommyc1 - 11-10-2008, 12:25
no pasuje mi region warszawski, bardzo...ale co dalej? wiem , ze axg ma te plyty, ale gdzie go znajde? bywa w wawie? napisalem do niego, ale sie nie odezwal dlatego na forum pytam
Anonymous - 11-10-2008, 12:34
tommyc1 napisał/a: | no pasuje mi region warszawski, bardzo...ale co dalej? wiem , ze axg ma te plyty, ale gdzie go znajde? bywa w wawie? napisalem do niego, ale sie nie odezwal dlatego na forum pytam | plyty dopiero pojada... mysle ze w takiej sytuacji axg musialby podac wam namiary telefoniczne na siebie (niestety nie kazdy ma czas na forum codziennie) wysle mu maila zeby wyslal wam na PW te informacje ...mam nadzieje ze jak juz dotra do niego nie bedzie zwlekal z przekazaniem
tommyc1 - 11-10-2008, 16:56
OK, czekam wiec cierpliwie:)
Anonymous - 11-10-2008, 18:25
witam, emaile odebralem dopiero dzisiaj, jak dostane plyty wysle do siebie namiary i umowimy sie w jakims dogodnym miejscu na odbior.
Anonymous - 13-10-2008, 09:53
czesc, przepraszam za nieobecnosc. mam troche na glowie, jestem w trakcie wlewania kasy.
wplacilem za 2 nie za 1 jak ustalalismy, jak dojda 2 to sprawdze czy pasuja do mnie do VR i jesli tak to wplacam na pozostale
Anonymous - 13-10-2008, 17:50
do Gdanska wlasnie wyjechaly...
PLPynton przeslij na PW namiary gdzie wyslac plyty...jesli nie do ktoregos z wiekszych miast o ktorych pisalem wyzej to dokladny adres
Zhan - 14-10-2008, 09:48
cuuube napisał/a: | do Gdanska wlasnie wyjechaly...
|
a kiedy mozna sie spodziewac plyt w warszawie?
|
|
|