Outlander I Ogólne - Powitania nowych Outlanderowców
Krzysiek_slask - 18-11-2009, 22:53
KowaliK napisał/a: | Noooo, w końcu. |
Tez sie ciesze ;D
KowaliK napisał/a: | Jednak co nowe to nowe, prawda? |
Indeed.
Przyznam sie szczerze, ze Twoj tekst "..i nikt przed Toba nie pierdzial w fotel..." wbil mi sie do glowy
Przekonales mnie Waść. I za to dziekuje
KowaliK napisał/a: | Bezawaryjności życzę! |
Wzajemnie
KowaliK - 19-11-2009, 14:26
Polecam się na przyszłość.
papcio - 20-11-2009, 15:22
Krzysiek_slask napisał/a: | Witam i ja
Na forum co prawda jestem od dawna, ale to wlasnie wczoraj odebralismy z malzonka naszego Intense Plus'a '09 2.0 DiD X42
Dziewiczy rejs odbyl na trasie Bialystok - Wodzislaw Sl. (circa-about 600km).
|
Dzień dobry
mam na imię Paweł i właśnie odebrałem OUTLANDERA 2,0 Intense +
nomen omen zrobiłem trasę Białystok -> Warszawa
nalany zwykły Shell + PSJ i spalanie wyszło na poziomie 7,2 l/100
ze średnia prędkością 80 km/h
pozdrawiam, mitsumaniak pęłną gębą
PAweł
Krzysiek_slask - 20-11-2009, 16:12
papcio napisał/a: |
pozdrawiam, mitsumaniak pęłną gębą
PAweł |
Witamy
Pozdrawiamy
Cieszymy sie razem z Tobą
wronke - 27-11-2009, 13:59
czesc,
lepiej pozno niz pozniej
to forum jest mega 'uzyteczne' jakby powiedzialy moje dzieciaki..
dlatego pelen respekt klubowicze za dzielenie sie wiedza.
od 2 dni mam konto na forum, a od prawie 2 lat jezdze outlanderem 2.2 D psa wyprodukowanym w 2007 roku. pewnie to jeden z pierwszych egzemplarzy, przez co zaliczylem juz pare wezwan do serwisu na drobne poprawki.
Outek niezawodny, oby tak zawsze czego i WAM zycze!
50 000 km juz wykrecone - do zobaczenia na trasie!
pawel (widze ze pawlow tu sporo).
Bartq - 30-11-2009, 12:27
to i ja sie przywitam.
od tygodnia po róznych perypetiach ( pomyłka w salonie... )jeżdże outlanderem 2.4 instyle CVT '09
jak na razie niezła frajda
witam wszystkich.
Bartek
nuke - 07-12-2009, 14:24
No to ja rowniez sie pragne przywitac
Od zeszlego czwartku jestem (jak do tej pory ) szczesliwym posiadaczem Outka II 2.0 DiD, i juz zdarzylem "wyjezdzic" ponad 1600 km - jak do tej pory bez uwag.
Tak 3mac
Pozdrawiam wszystkich!
Grześku - 07-12-2009, 19:37
Witamy na Forum
Szerokości dla Was
Yanson - 08-12-2009, 20:55
Witam wszystkich!
Po kilku tygodniach lektury forum, wróciłem dziś do domu jako prawie-Outlanderowiec (podpisałem umowę i zrzuciłem w salonie zaliczkę w bilonie
Pozdrowienia dla wszystkich forumowiczów - wiedza jaką zdobyłem w tym miejscu była b-e-z-c-e-n-n-a!!!, a lektura dyskusji to niezła frajda - świetni ludzie i hektolitry poczucia humoru.
Idę dziś spać spokojnym snem sprawiedliwego, i odliczam dni do odbioru samochodu
Pozdrowienia i podziękowania,
Jacek
phil - 10-12-2009, 18:07
Witam!
Na forum zarejstrowalem sie daltego,ze widze ze jest bardzo konkretne i nie zbednej paplaniny. mysle ze informacje jakie od Was wyciagne bardzo przydadza sie przy kupnie outlandera dla mojego ojczulka
Hiszpan - 10-12-2009, 18:23
phil, witamy
Co do informacji to nic od nas nie musisz wyciągać.
Tyle już informacji jest na forum, że wystarczy czytać.
Jacek162 - 30-12-2009, 12:05
Witam wszystkich,
około 7 stycznia, stanę się włąścicielem nowego Outlandera. Od kilku dni czytam forum i nie mogę się nadziwić ilością informacji jakie posiadacie
Jeśli pozwolicie, a pewno pytań będę miał bez liku, pozwolę sobie czerpać z tej krynicy wiedzy
Pozdrawiam serdecznie życząc w nadchodzącym roku jedynie pozytywnych doznań, za kierownicą Outka, i nie tylko
Jacek
Grześku - 31-12-2009, 19:43
Dziękując za życzenia witam na forum, życząc Ci jednocześnie wiele satysfakcji z posiadania Outlandera
świr - 04-01-2010, 20:53
Witam mam na imię Tomek lecz od dawna znany jako świr z racji iż kupiłem żonie outlandera zarejestrowałem się na Waszym forum.
Parę ciekawych rzeczy już się dowiedziałem z forum, natomiast silnik 2.0 TDi to już od dawna znam jego w większości minusy z VW golfa 5 ale to kwestia jak się trafi.
Pozdrawiam
jumbooutek - 14-01-2010, 22:32
Witam
Nazywam się Krzysztof i od miesiąca jestem posiadaczem outlandera I 2003 rok silnik 2.0, przebieg 87 tk. Chciałbym pozdrowić wszystkich użytkowników tego zacnego autka. W związku z małym dystansem pokonanym autkiem w chwili obecnej nie mogę zbytnio się wypowiedzieć na jego temat, ale wraz z upływem czasu na pewno będę informował o jego sprawowaniu.
Pozdrawiam.
|
|
|