To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - 2007 - Polski Zlot Mitsubishi (Wspólny)

Anonymous - 07-09-2006, 13:02

Dokładnie tu. Woj Łódzkie, zalew Sulejowski. Woda jeśli nie zakwitnie jak w tym roku, to będzie baja. no ale na organizację, to już powoli przychodzi najwyższy czas.
Ustalmy, czy wszyscy się zgadzają i kto będzie w stanie sprostać organizacji.
tomyślę że trzeba będzie zgłosić w gminie jako imprezę masową i uzyskać na nią pozwolenie. Może ktoś jest świetlejszy ode mnie w tej materii i brał udział w organizacji i wie co konkretnie należy zrobić. ja wiem że imprezę masową zgłasza się jakieś pół roku wcześniej, żeby uzyskać zgodę. itp itd.

igi - 07-09-2006, 16:34

impreza masowa to conajmniej 999 uczestników. Tak sie dowiedzieliśmmy w Straży Pożarnej organizując pokaz sztrucznych ognii w Białymstoku na zlocie.

Myślicie że aż tyle będzie osób?? :) Fajnie by było :)

piwkotom - 07-09-2006, 17:37

fajnie by bylo gdyby wiecej ludzi wypowiedzialo sie w ANKIECIE
bo jak na razie tylko 55 osob a trzebaby dobic do tych 999 :mrgreen:

Nikt nie glosuje a potem ludzie sie dziwia ze im mohery wybraly parlament :(
Potem bedzie, ze im inni wybrali Borki :P

ruslana81 - 08-09-2006, 20:55

:) ja zagłosowałam...gDziekolwiek będzie i ja i mój Misiotam bedziemy?...ps. a czy można będzie zabrać ze sobą czworonożnego przyjaciela? łagodny jest...nie gryzie :mrgreen:
piwkotom - 09-09-2006, 01:13

ruslana81 napisał/a:
:) ja zagłosowałam...gDziekolwiek będzie i ja i mój Misiotam bedziemy?...ps. a czy można będzie zabrać ze sobą czworonożnego przyjaciela? łagodny jest...nie gryzie :mrgreen:

spox, nie raz juz bywaly (Grudziadz i teraz Whitestock) i dalismy sobie rade :D jesli to nie amstaff :lol:

akbi - 09-09-2006, 12:01

piwkotom napisał/a:
ruslana81 napisał/a:

spox, nie raz juz bywaly (Grudziadz i teraz Whitestock) i dalismy sobie rade :D jesli to nie amstaff :lol:

Mogliśmy Pikotom spróbować naszych dogów zaprzyjaźnić :mrgreen: w końcu to psy Mitsumaniaków więc powinno być spox.
Ruslana81, na ostatnim zlocie z tego co zauważyłem to były 3 pieski, mam nadzieję że nikomu nie przeszkadzały, ale jeśli komuś przeszkadzał mój Labradorek to bardzo przepraszam

ruslana81 - 09-09-2006, 12:09

...to jest młody owczarek niemiecki..no, za rok nie będzie już taki młody, ale za to jaki będzie mądry...! (mam nadzieje)...pozdro^^
ps. labrodorka widziałam właśnie w Białym i pomyślałam o moim czterołapie...

piwkotom - 09-09-2006, 12:15

akbi napisał/a:
Mogliśmy Pikotom spróbować naszych dogów zaprzyjaźnić :mrgreen: w końcu to psy Mitsumaniaków więc powinno być spox.

Mialem taka nadzieje dopoki sie nie spotkaly :( niestety po reakcji mojego dzikusa wiedzialem na pewno ze bedzie siwy dym ;) wiec.... szkoda psow. Ale dalismy i damy somy sobie rowniez w przyszlosci rade :D W kazdym badz razie obecnosc psiaka na pewno nie przeszkadza a wrecz przeciwnie :) i dzieci maja co robic :lol:

TNT - 09-09-2006, 12:20

piwkotom napisał/a:
W kazdym badz razie obecnosc psiaka na pewno nie przeszkadza a wrecz przeciwnie i dzieci maja co robic

I nie tylko dzieci te wieksze rowniez. Moze i ja zabiore na nastepny zlot swoja Kruszynke tylko najpierw musze zainstalowac hak i porzyczyc przyczepke.

Anonymous - 09-09-2006, 13:40

Super Borki to jest to ja mieszkam w lodzi wiec bede mial blisko ?? A wie kots kiedy ten zlot bedzie dokladnie??
Anonymous - 09-09-2006, 13:42

To w końcu gdzie to ma byc? :)
Pitotrków, Tomaszów, no i Spała - też jest OK.
a jak Spała to i spacer do Konewki.
Psa może wezmę :) .

Anonymous - 09-09-2006, 13:46

Chyba w borkach J@rek , nam to by najbardziej pasowalo
piwkotom - 09-09-2006, 13:46

Tomcio napisał/a:
Super Borki to jest to ja mieszkam w lodzi wiec bede mial blisko ?? A wie kots kiedy ten zlot bedzie dokladnie??

juz bylo.... ale zasadniczo mowimy (zgodnie z tradycja) o ostatnim weekendzie sierpnia '07

Anonymous - 09-09-2006, 13:47

Ale Borek jest jak psów - są nawet Borki pod Głownem :)

No to jak sierpień 07, to chyba nie będę musiał hondą :)

Anonymous - 09-09-2006, 13:50

Mi chodzi o Borki pod Tomaszowem w tym ośrodku Borki , moj kumpel byl w kwietniu w borkach na zlocie Centomani mowil ze tam jest super