Zloty i Spoty - 2007 - Polski Zlot Mitsubishi (Wspólny)
Anonymous - 07-09-2006, 13:02
Dokładnie tu. Woj Łódzkie, zalew Sulejowski. Woda jeśli nie zakwitnie jak w tym roku, to będzie baja. no ale na organizację, to już powoli przychodzi najwyższy czas.
Ustalmy, czy wszyscy się zgadzają i kto będzie w stanie sprostać organizacji.
tomyślę że trzeba będzie zgłosić w gminie jako imprezę masową i uzyskać na nią pozwolenie. Może ktoś jest świetlejszy ode mnie w tej materii i brał udział w organizacji i wie co konkretnie należy zrobić. ja wiem że imprezę masową zgłasza się jakieś pół roku wcześniej, żeby uzyskać zgodę. itp itd.
igi - 07-09-2006, 16:34
impreza masowa to conajmniej 999 uczestników. Tak sie dowiedzieliśmmy w Straży Pożarnej organizując pokaz sztrucznych ognii w Białymstoku na zlocie.
Myślicie że aż tyle będzie osób?? Fajnie by było
piwkotom - 07-09-2006, 17:37
fajnie by bylo gdyby wiecej ludzi wypowiedzialo sie w ANKIECIE
bo jak na razie tylko 55 osob a trzebaby dobic do tych 999
Nikt nie glosuje a potem ludzie sie dziwia ze im mohery wybraly parlament
Potem bedzie, ze im inni wybrali Borki
ruslana81 - 08-09-2006, 20:55
ja zagłosowałam...gDziekolwiek będzie i ja i mój Misiotam bedziemy?...ps. a czy można będzie zabrać ze sobą czworonożnego przyjaciela? łagodny jest...nie gryzie
piwkotom - 09-09-2006, 01:13
ruslana81 napisał/a: | :) ja zagłosowałam...gDziekolwiek będzie i ja i mój Misiotam bedziemy?...ps. a czy można będzie zabrać ze sobą czworonożnego przyjaciela? łagodny jest...nie gryzie |
spox, nie raz juz bywaly (Grudziadz i teraz Whitestock) i dalismy sobie rade jesli to nie amstaff
akbi - 09-09-2006, 12:01
piwkotom napisał/a: | ruslana81 napisał/a: | :) ja zagłosowałam...gDziekolwiek będzie i ja i mój Misiotam bedziemy?...ps. a czy można będzie zabrać ze sobą czworonożnego przyjaciela? łagodny jest...nie gryzie |
spox, nie raz juz bywaly (Grudziadz i teraz Whitestock) i dalismy sobie rade jesli to nie amstaff |
Mogliśmy Pikotom spróbować naszych dogów zaprzyjaźnić w końcu to psy Mitsumaniaków więc powinno być spox.
Ruslana81, na ostatnim zlocie z tego co zauważyłem to były 3 pieski, mam nadzieję że nikomu nie przeszkadzały, ale jeśli komuś przeszkadzał mój Labradorek to bardzo przepraszam
ruslana81 - 09-09-2006, 12:09
...to jest młody owczarek niemiecki..no, za rok nie będzie już taki młody, ale za to jaki będzie mądry...! (mam nadzieje)...pozdro^^
ps. labrodorka widziałam właśnie w Białym i pomyślałam o moim czterołapie...
piwkotom - 09-09-2006, 12:15
akbi napisał/a: | Mogliśmy Pikotom spróbować naszych dogów zaprzyjaźnić w końcu to psy Mitsumaniaków więc powinno być spox. |
Mialem taka nadzieje dopoki sie nie spotkaly niestety po reakcji mojego dzikusa wiedzialem na pewno ze bedzie siwy dym wiec.... szkoda psow. Ale dalismy i damy somy sobie rowniez w przyszlosci rade W kazdym badz razie obecnosc psiaka na pewno nie przeszkadza a wrecz przeciwnie i dzieci maja co robic
TNT - 09-09-2006, 12:20
piwkotom napisał/a: | W kazdym badz razie obecnosc psiaka na pewno nie przeszkadza a wrecz przeciwnie i dzieci maja co robic |
I nie tylko dzieci te wieksze rowniez. Moze i ja zabiore na nastepny zlot swoja Kruszynke tylko najpierw musze zainstalowac hak i porzyczyc przyczepke.
Anonymous - 09-09-2006, 13:40
Super Borki to jest to ja mieszkam w lodzi wiec bede mial blisko ?? A wie kots kiedy ten zlot bedzie dokladnie??
Anonymous - 09-09-2006, 13:42
To w końcu gdzie to ma byc?
Pitotrków, Tomaszów, no i Spała - też jest OK.
a jak Spała to i spacer do Konewki.
Psa może wezmę .
Anonymous - 09-09-2006, 13:46
Chyba w borkach J@rek , nam to by najbardziej pasowalo
piwkotom - 09-09-2006, 13:46
Tomcio napisał/a: | Super Borki to jest to ja mieszkam w lodzi wiec bede mial blisko ?? A wie kots kiedy ten zlot bedzie dokladnie?? |
juz bylo.... ale zasadniczo mowimy (zgodnie z tradycja) o ostatnim weekendzie sierpnia '07
Anonymous - 09-09-2006, 13:47
Ale Borek jest jak psów - są nawet Borki pod Głownem
No to jak sierpień 07, to chyba nie będę musiał hondą
Anonymous - 09-09-2006, 13:50
Mi chodzi o Borki pod Tomaszowem w tym ośrodku Borki , moj kumpel byl w kwietniu w borkach na zlocie Centomani mowil ze tam jest super
|
|
|