Potrzebna Pomoc - Nasz kolega cięzko zachorował.....
JCH - 05-08-2006, 01:02
Chooper napisał/a: | ja od dwóch dnij jestem dawcą szpiku kostnego.
...
pobierają tylko krew na początek i ogólne badanie. Kolejne badania, dopiero jak znajdzie się potencjalny biorca. |
W zasadzie to wiem o co Ci chodzi ale .... dawcą to będziesz jak któremuś z będących w potrzebie dopisze szczęście. Czego niewątpliwie życzę
Zachęcam również wszystkich - niech tylko robią jak najwięcej tych badań.
Anonymous - 05-08-2006, 23:23 Temat postu: No, no Witam!
Właśnie się zarejestrowałam i czytam, czytam, czytam i ... jestem pod ogromnym wrażeniem.
WRC fan- trzymam kciuki!!!
Krwi nie oddam, bo nie mogę, ale kasiorki trochę poleci za chwilkę.
Dla wszystkich tutaj piszących i działających - wielkie słowa uznania. (serduszko by się jakieś w emotikonkach przydało ) Jako "psychiczna" doktórka wiem, jak takie wsparcie pomaga.
Anonymous - 07-08-2006, 17:18
Czesć!
Kasiorkę posłałem.
mam grupę krwi A Rh +. Chetnie oddam (robiłem to już wcześniej). Jestem zarejestrowanym dawcą szpiku kostnego w Stacji Krwiodawstwa w Katowicach.
Jak to rozwiazać technicznie? gdzie oddać?
Dajcie znać
JCH - 07-08-2006, 18:31 Temat postu: Krew dla WRCfana
JCH napisał/a: | mam grupę krwi A Rh +. Chetnie oddam (robiłem to już wcześniej). Jestem zarejestrowanym dawcą szpiku kostnego w Stacji Krwiodawstwa w Katowicach.
Jak to rozwiazać technicznie? gdzie oddać? |
Dokładnie tak samo jak robiłeś poprzednio, tylko rejestrując się w Stacji Krwiodawstwa mówisz, że krew jest dla:
Michał Luboń
Szpital Kliniczny CM UJ w Krakowie
Oddzial Hematologii
ul. Kopernika 17
Kraków
Otrzymane zaświadczenie wysyłasz pocztą do Krakowa na adres podany przez Azraela - odezwij się do niego na PM.
WRC fan - 16-08-2006, 20:05
Po dłuższej chwili milczenia odzywam sie z ... domu Dzis mnie wypuscili na około tydzień. Druga chemia zadziałała, wartości mi długo nie chciały rosnąć, ale ... w końcu tydzień temu zaczęły i teraz mam super morfologię` Teraz siedze w domciu i odzyskuję dawne gabaryty bo po tych dwóch chemiach waże 47 kg (po dzisiejszym, domowym obiadku juz napewno więcej)
Dziekuję Wam za wsparcie i liczę na Was jak znowu wróce do szpitala.
Kończe bo pizza stygnie
TNT - 16-08-2006, 20:13
Smacznego. Wracaj do dawnej formy i wcinaj sporo tych obiadkow masz przytyc i to konkretnie. Oby dalsza terapia odniosla zakladany skutek i obys do nas szybko wrocil.
Hubeeert - 16-08-2006, 20:34
WRC fan Ty Draniu - nic nie powiedziałeś
Pojutrze będę w Krakowie Jak będziesz miał siłę i byłaby taka możliwość chętnie bym Cię odwiedził.
Dalej trzymam kciuki.
WRC fan - 16-08-2006, 20:51
Hubeeert, wybacz ze sie nie odzywałem na gg, ale druga chemia zrypała mi troche oczy (ponoć tymczasowo) i na lapcia wchodziłem tylko na pare chwil żeby @ sprawdzić.
Co do piątku to o 9 rano muszę sie stawić na kontrolę na Kopernika, a później chyba przemieszczę sie do Magdy mieszkania. A może bedziesz w poniedzialek? Bo planuje zwołać jakiegoś mini-spota kiełabaskowego forum Subaru
Hubeeert - 16-08-2006, 20:59
W poniedziałek o 7:00 prom dobija do Karlskrony. Inymi słowy za 2 miesiące - tyle że za te 2 miesiące to albo sie sam spotkasz ze mną z "własnej nieprzymuszonej woli" albo się sam ze mną spotkasz.
Serdecznie pozdrawiam.
Anonymous - 16-08-2006, 21:47 Temat postu: lekki na wspomnienie Witaj Ozdrowieńcu!
Nie znamy się, ale jakoś dziś od rana chodziło za mną pytanie: co u WRC fana?
Cieszę się, że jest tak jak jest. Dbaj o siebie i ciesz się życiem ile wlezie.
JCH - 16-08-2006, 22:13
Smoczka napisał/a: | ... ciesz się życiem ile wlezie. | Bez przesady - jedna pizza wystarczy
Zjedz jutro jakiegoś kotleta a w piątek naleśniki z serem
WRC fan - 17-08-2006, 09:51
Dżizas jak fajnie być w domu Człowiek się wysypia jak należy, je normalne rzeczy i ma pełnowymiarową klawiaturę zamiast laptokowej I czuje się o niebo lepiej niż w szpitalu. Oj już czuję że ciężko będzie wrócić
Póki co jest super - nawet pogoda dopisuje
Pozdrówka i miłego dnia życze
Anonymous - 17-08-2006, 17:45
JCH napisał/a: | Smoczka napisał/a: | ... ciesz się życiem ile wlezie. | Bez przesady - jedna pizza wystarczy
Zjedz jutro jakiegoś kotleta a w piątek naleśniki z serem |
ICH - radość życia to nie tylko szamanko!!! Serio!!! ( Boże... i ja to mówię?!!! )
WRC fan ja też jutro wracam do szpitala, tyle że do pracy i też mi się nie chce.
Dobrze być w domu. To jeszcze jeden powód żeby zdrowieć.
JCH - 17-08-2006, 21:00 Temat postu: Nasz kolega ...
Smoczka napisał/a: | JCH - radość życia to nie tylko szamanko!!! Serio!!! ( Boże... i ja to mówię?!!! ) |
Wiem, wiem. Jeszcze alkohol, dragi, kobiety, samochody ....
Niekoniecznie w takiej kolejności
Krzyzak - 17-08-2006, 21:04 Temat postu: Re: Nasz kolega ...
JCH napisał/a: | Wiem, wiem. Jeszcze alkohol, dragi, kobiety, samochody ....
Niekoniecznie w takiej kolejności |
Ha ha - przypomniało mi się, jak przyszli jehowi i chcieli te swoje gazetki wcisnąć, to im mówię, że tam nie ma tego, co mnie interesuje. Oni pytają, to co mnie interara, a ja mówię:
seks, narkotyki, alkohol i szybkie samochody. Taaaa - od tamtej pory ich nie widziałem.
|
|
|