To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę Kupić Outlandera - NOWE PROMOCJE W SALONACH

Mont - 26-04-2009, 08:01

Jackie napisał/a:
Kuwetę bagażnika ;)

Oprócz wspomnianych dywaników i a-a otrzymałem w cenie Rallitronic i 50% rabatu na akcesoria (chlapacze, kuweta, tylny ślizg i osłona progu bagażnika).

Jacky : możliwość wycofania zaliczki daje pewne narzędzia nacisku :mrgreen:
Zdarzają się ponadto w innnych salonach wyprzedaże egzemplarzy demonstracyjnych więc jakieś możliwości są :idea:

dab - 26-04-2009, 23:20

A ile koszztuje oryginalna kuweta i oslona progu bagaznika? A tylni slizg to konkretnie co? :roll: :oops:
Jak masz taki rabat to moze bys porobil zakupy klubowiczom 8)

Mariusz4 - 26-04-2009, 23:28

kuweta coś ok 300 zl, na allegro ('prawie' taka sama - nie widać różnicy) = 99 zl + przesyłka. osłona progu ok 1000 zl :( tylni ślizg to pewnie osłona podwozia.

Mont, jak masz 50% upusty to też się pisze na zakupy :D

pozdrawiam,
Mariusz

Mont - 27-04-2009, 07:52

dab napisał/a:
Jak masz taki rabat to moze bys porobil zakupy klubowiczom

bądźcie poważni, rabat mam wynegocjowany na w/w akcesoria

Jackie - 27-04-2009, 13:58

Klaar napisał/a:
eszcze tydzień temu udało mi sie wynegocjować gratisy o wartości około 4 tys zł

To grzej i kupuj. Mówię serio. Ja bym na takie ustępstwa nie poszedł (to prawie cała marża...). Jeżeli dealer to podtrzyma to możesz uznać to za bardzo dobrą ofertę.
Pozdrawiam

jachupda - 27-04-2009, 14:22

dab napisał/a:
jachupda napisał/a:
Witam wszystkich,

to moj pierwszy post ale zeby nie offtopowac - w przyszlym tygodniu odbieram Outka II instyle jeszcze z zapasow 2008 czyli w cenie 118 K PLN, zakratkuja mi go juz na miiejscu :)

spoko spoko...my tu juz tez odbieramy outka co tydzien za tydzien :badgrin: 8)
wez numerek i spokojnie zajmij mijesce w kolejce :D

No to moja kolejka jakos szybciej idzie :)
Moj Outek juz stoi u dilera na placu :) Dzisiaj przyjechal :)

Mont - 27-04-2009, 14:32

Ponoć Firma zobowiązała się do wydania aut do końca miesiąca ale dealer nie był już takim optymistą. jachupda może to znak, że coś ruszyło :lol:
jachupda - 27-04-2009, 14:37

Mont napisał/a:
Ponoć Firma zobowiązała się do wydania aut do końca miesiąca ale dealer nie był już takim optymistą. jachupda może to znak, że coś ruszyło :lol:

Calkiem mozliwe - oby :)

dab - 27-04-2009, 15:47

...moj tez stoi od tygodnia na placu..pytanie co z tego? :badgrin:
teraz problemem sa dokumenty :D
zobaczymy kto pierwszy rozpocznie kolejke wydawania aut 8)

mk - 27-04-2009, 17:13

mój stoi od piątku...
żeby było śmiesznej (choć jest to śmiech przez łzy), dokumenty nie sa wysyłane w komplecie - dzisiaj przyszła faktura, pozostaje jeszcze homologacja i karta pojazdu ...
mam nadzieję, że swiadectwo homologacji mieści się na jednej stronie, w przeciwnym wypadku byc może będą przesyłac po jednej kartce...

pozdrawiam
mk

jachupda - 28-04-2009, 09:31

dab napisał/a:
...moj tez stoi od tygodnia na placu..pytanie co z tego? :badgrin:
teraz problemem sa dokumenty :D
zobaczymy kto pierwszy rozpocznie kolejke wydawania aut 8)

No to faktycznie skoro samochod jest a czeka si ena dokumenty tyle czasu to nie jest ciekawie :(

Krzysiek_slask - 28-04-2009, 10:42

Patrzyl moze ktos ostatnio na strony mitsubishi.pl ? Ciekawe ceny mozna znalesc :

http://landing.mitsubishi...der_cennik.html

To chyba blad, bo jakos nie wierze, zeby samochody z rocznika 09 byly w tej samej cenie co z rocznika 08

Hubeeert - 28-04-2009, 10:47

Krzysiek_slask wersja 2009 w tym wypadku oznacza wersję na 2009 rok ale samochód wyprodukowany w 2008. To tylko domysł - prosze nie traktowac tego jak pewnik.
jurekschroda - 28-04-2009, 13:52

Popatrzcie uważnie - jest tam podany zarówno rok produkcji jak i rok modelowy.

Cytat:
To chyba blad, bo jakos nie wierze, zeby samochody z rocznika 09 byly w tej samej cenie co z rocznika 08

To nie jest błąd. Ceny W CENNIKU są takie same jak w zeszłym roku - tylko rożne są wysokości upustów ze względu na rocznik :mrgreen: i tyle.

Teraz skojarzyłem, że Mitsu jeśli chodzi o politykę cenową bije Skodę, która reklamuje się szeroko, że do końca kwietnia ma ceny cennikowe z 2008 r.
Miśki nie tylko mają ceny z cennika z 2008 - nawet są od tych cen upusty na rocznik 2009.'

Tyle tylko, że Miśki praktycznie nie mają reklamy i mało kto z tego sobie zdaje sprawę.

rezon - 28-04-2009, 21:27

jurekschroda napisał/a:
Mitsu jeśli chodzi o politykę cenową bije Skodę
zwłaszcza 4x4. OCtavia w podobnym wypasie to ma cenę kosmiczną. Fakt, że komfort jazdy też jest wyższy, ale to plaskacz a nie suv