Chcę Kupić Outlandera - NOWE PROMOCJE W SALONACH
Mont - 26-04-2009, 08:01
Jackie napisał/a: | Kuwetę bagażnika |
Oprócz wspomnianych dywaników i a-a otrzymałem w cenie Rallitronic i 50% rabatu na akcesoria (chlapacze, kuweta, tylny ślizg i osłona progu bagażnika).
Jacky : możliwość wycofania zaliczki daje pewne narzędzia nacisku
Zdarzają się ponadto w innnych salonach wyprzedaże egzemplarzy demonstracyjnych więc jakieś możliwości są
dab - 26-04-2009, 23:20
A ile koszztuje oryginalna kuweta i oslona progu bagaznika? A tylni slizg to konkretnie co?
Jak masz taki rabat to moze bys porobil zakupy klubowiczom
Mariusz4 - 26-04-2009, 23:28
kuweta coś ok 300 zl, na allegro ('prawie' taka sama - nie widać różnicy) = 99 zl + przesyłka. osłona progu ok 1000 zl tylni ślizg to pewnie osłona podwozia.
Mont, jak masz 50% upusty to też się pisze na zakupy
pozdrawiam,
Mariusz
Mont - 27-04-2009, 07:52
dab napisał/a: | Jak masz taki rabat to moze bys porobil zakupy klubowiczom |
bądźcie poważni, rabat mam wynegocjowany na w/w akcesoria
Jackie - 27-04-2009, 13:58
Klaar napisał/a: | eszcze tydzień temu udało mi sie wynegocjować gratisy o wartości około 4 tys zł |
To grzej i kupuj. Mówię serio. Ja bym na takie ustępstwa nie poszedł (to prawie cała marża...). Jeżeli dealer to podtrzyma to możesz uznać to za bardzo dobrą ofertę.
Pozdrawiam
jachupda - 27-04-2009, 14:22
dab napisał/a: | jachupda napisał/a: | Witam wszystkich,
to moj pierwszy post ale zeby nie offtopowac - w przyszlym tygodniu odbieram Outka II instyle jeszcze z zapasow 2008 czyli w cenie 118 K PLN, zakratkuja mi go juz na miiejscu |
spoko spoko...my tu juz tez odbieramy outka co tydzien za tydzien
wez numerek i spokojnie zajmij mijesce w kolejce |
No to moja kolejka jakos szybciej idzie
Moj Outek juz stoi u dilera na placu Dzisiaj przyjechal
Mont - 27-04-2009, 14:32
Ponoć Firma zobowiązała się do wydania aut do końca miesiąca ale dealer nie był już takim optymistą. jachupda może to znak, że coś ruszyło
jachupda - 27-04-2009, 14:37
Mont napisał/a: | Ponoć Firma zobowiązała się do wydania aut do końca miesiąca ale dealer nie był już takim optymistą. jachupda może to znak, że coś ruszyło |
Calkiem mozliwe - oby
dab - 27-04-2009, 15:47
...moj tez stoi od tygodnia na placu..pytanie co z tego?
teraz problemem sa dokumenty
zobaczymy kto pierwszy rozpocznie kolejke wydawania aut
mk - 27-04-2009, 17:13
mój stoi od piątku...
żeby było śmiesznej (choć jest to śmiech przez łzy), dokumenty nie sa wysyłane w komplecie - dzisiaj przyszła faktura, pozostaje jeszcze homologacja i karta pojazdu ...
mam nadzieję, że swiadectwo homologacji mieści się na jednej stronie, w przeciwnym wypadku byc może będą przesyłac po jednej kartce...
pozdrawiam
mk
jachupda - 28-04-2009, 09:31
dab napisał/a: | ...moj tez stoi od tygodnia na placu..pytanie co z tego?
teraz problemem sa dokumenty
zobaczymy kto pierwszy rozpocznie kolejke wydawania aut |
No to faktycznie skoro samochod jest a czeka si ena dokumenty tyle czasu to nie jest ciekawie
Krzysiek_slask - 28-04-2009, 10:42
Patrzyl moze ktos ostatnio na strony mitsubishi.pl ? Ciekawe ceny mozna znalesc :
http://landing.mitsubishi...der_cennik.html
To chyba blad, bo jakos nie wierze, zeby samochody z rocznika 09 byly w tej samej cenie co z rocznika 08
Hubeeert - 28-04-2009, 10:47
Krzysiek_slask wersja 2009 w tym wypadku oznacza wersję na 2009 rok ale samochód wyprodukowany w 2008. To tylko domysł - prosze nie traktowac tego jak pewnik.
jurekschroda - 28-04-2009, 13:52
Popatrzcie uważnie - jest tam podany zarówno rok produkcji jak i rok modelowy.
Cytat: | To chyba blad, bo jakos nie wierze, zeby samochody z rocznika 09 byly w tej samej cenie co z rocznika 08 |
To nie jest błąd. Ceny W CENNIKU są takie same jak w zeszłym roku - tylko rożne są wysokości upustów ze względu na rocznik i tyle.
Teraz skojarzyłem, że Mitsu jeśli chodzi o politykę cenową bije Skodę, która reklamuje się szeroko, że do końca kwietnia ma ceny cennikowe z 2008 r.
Miśki nie tylko mają ceny z cennika z 2008 - nawet są od tych cen upusty na rocznik 2009.'
Tyle tylko, że Miśki praktycznie nie mają reklamy i mało kto z tego sobie zdaje sprawę.
rezon - 28-04-2009, 21:27
jurekschroda napisał/a: | Mitsu jeśli chodzi o politykę cenową bije Skodę | zwłaszcza 4x4. OCtavia w podobnym wypasie to ma cenę kosmiczną. Fakt, że komfort jazdy też jest wyższy, ale to plaskacz a nie suv
|
|
|