To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[07-XX]Lancer CYxA Ogólne - spowiednik - czyli wszystko nt nowego lancera

Trik - 03-04-2009, 15:45

Tak trochę z innej beczki.
Ktoś ma rozeznanie co do sprowadzenia Lancera, dokładnie 2.0 4WD, z Rosjii.
Jak jest z tymi opłato-podatkami? Mieści się chyba w 2000cc?

jaca71 - 03-04-2009, 15:47

Ma dokładnie 1998 ;) Tutaj trochę więcej:
http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=34190

Trik - 03-04-2009, 16:27

Bolsze spasiba :mrgreen:
Anonymous - 03-04-2009, 20:04

Trik napisał/a:
... Lancera, dokładnie 2.0 4WD, z Rosjii.

Może być ciekawe toczydełko...
Jak kupisz to dasz rundę :D

PS. Tak całkowicie na marginesie - MOJA ŻONA ZACZYNA MIEĆ SKURCZE kurcze nie wiem czy to fałszywy alarm czy to już :o

poziomka - 03-04-2009, 20:07

jaceksu25 napisał/a:
MOJA ŻONA ZACZYNA MIEĆ SKURCZE kurcze nie wiem czy to fałszywy alarm czy to już

- fałszywy - możesz jeszcze posiedzieć spokojnie na forum

pozdrawiam
igor

macadoshis - 03-04-2009, 20:31

A mnie coraz bardziej zaczyna denerwować jakość lakieru, dziś zauważyłem małe starcie lakieru do podkładu na krawędzi drzwi, które musiało powstać przy kontakcie ze sklejką którą mam postawioną specjalnie przy ścianie w garażu. Jak widać czy to ściana czy miękkie drewno dla tego lakieru nie ma różnicy. Jak tak dalej pójdzie to za parę lat samochód będzie się nadawał do pełnego lakierowania
Trik - 03-04-2009, 21:08

Terefere :D
Ja już mam ślady po piaskowaniu na błotniku tuż za tylnymi drzwiami. Tam gdzie taka folia ochronna jest :lol: i ponad nią jakieś 8cm. Przednie chlapacze nie pomogły :lol: Wali jak w masło. 8)
Będę zamawiam folię termiczną transparentną żeby wykleić te wrażliwe miejsca. Nawet zastanawiam sie czy całej macy nie tryknąć :badgrin:
PS Jaceksu25. Wyrobisz się przecież masz automat. A do szpitala 2km.

filippoz - 03-04-2009, 21:17

Ja się powoli przestaję przejmować, w końcu i tak auto leasingowe. Oczywiście zależy mi aby auto się dobrze prezentowało ale nic nie poradzę na to że lakier jest jaki jest ...

Ktoś wcześniej wspomniał o 6 biegu - święte słowa, po prostu aż się prosi by przy 150/160 wrzucić 6ty bieg.

jaceksu25, jak chcesz to wejdź do mnie na stronkę, dałem kilka fotek a propos dzidziusia, siostra urodziła córeczkę we wtorek więc zostałem dumnym wujkiem ;)

Trik - 03-04-2009, 22:07

Jaceksu25 - chyba rodzi bo wcześnie umilkł. :angel13:
basik - 03-04-2009, 22:20

Trik napisał/a:
Terefere :D
Ja już mam ślady po piaskowaniu na błotniku tuż za tylnymi drzwiami. Tam gdzie taka folia ochronna jest :lol: i ponad nią jakieś 8cm. Przednie chlapacze nie pomogły :lol: Wali jak w masło. 8)
Będę zamawiam folię termiczną transparentną żeby wykleić te wrażliwe miejsca. Nawet zastanawiam sie czy całej macy nie tryknąć :badgrin:
PS Jaceksu25. Wyrobisz się przecież masz automat. A do szpitala 2km.

Masz jakieś namiary na taką folię, firme , która to zrobi? Z moimi nowymi felgami czuje, że mi sie przyda :lol:

sla - 03-04-2009, 22:46

AMATOR napisał/a:

Nie wiem czy to tylko zauroczenie czy już miłość do końca życia.

Nie podniecaj się tak bo nie przeżyjesz pierwszej rysy :mrgreen:

AMATOR - 03-04-2009, 23:11

sla napisał/a:
Nie podniecaj się tak bo nie przeżyjesz pierwszej rysy :mrgreen:

:twisted:

Blachy rzecz nabyta, myślałem że tylko moja poprzednia czarnulka ze stajni Kubicy w wersji COUPE miała duszę ale byłem w wielkim BŁĘDZIE.
Ps. Dzisiaj B-stok - Gdańsk - B-stok, bez fajerwerków ale z polotem :roll:

Trik - 03-04-2009, 23:34

basik napisał/a:
Masz jakieś namiary na taką folię, firme

Kolega z firmy reklamiarskiej klei coś takiego na auta, może też być nadruk jako dodatek.
Cena kilka razy wyższa od zwykłej ale zapytam jeszcze raz, wiem tylko że muszę zamówić całą rolkę.
Narazie widziałem jasno szarą. Fajna sprawa, jest bardzo miękka i pod wpływem temp. można ją wkleić w każdy zakamarek.
Dam znać.

filippoz - 03-04-2009, 23:46

Trik napisał/a:
może też być nadruk jako dodatek
to jak będziesz znał cenę to rzuć mi proszę na PW albo email do kolesia, pomyślę nad czymś takim bo chodzi mi o reklamę ;) thx,
poziomka - 04-04-2009, 02:27

Trik napisał/a:
Kolega z firmy reklamiarskiej klei coś takiego na auta, może też być nadruk jako dodatek.
Cena kilka razy wyższa od zwykłej ale zapytam jeszcze raz, wiem tylko że muszę zamówić całą rolkę.
Narazie widziałem jasno szarą. Fajna sprawa, jest bardzo miękka i pod wpływem temp. można ją wkleić w każdy zakamarek.
Dam znać.

Wrzucisz jakieś fotki jak już okleisz Miśka - chciałbym zobaczyć jak to wygląda - czy za bardzo nie szpeci autka.

z góry dzięki

igor