To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Mitsubishi Trójmiasto - Pomorskie - Pomorski III Zlot M3M nad jeziorem - 12 Lipiec 2009 godz 12

bielu - 15-07-2009, 14:28

niestety my nie moglismy byc z Wami, szkoda bardzo bo to bylby nasz pierwszy spot, niestety jak zwykle praca pokrzyzowala plany :(
sebekColt97 - 15-07-2009, 16:55

Nie byłem z wami, ale myślami napewno tak, mam nadzieję w przyszłości los pozwoli mi uczestniczyć w takich udanych zlotach i fajnie, że jesteście zadowoleni.Pozdrawiam.
secki - 15-07-2009, 20:55

Kilka fotek od Kasi:

a reszta na
http://picasaweb.google.c...eMitsumaniakow#

czapi - 15-07-2009, 22:08

swietne zdjecia
LEWY - 15-07-2009, 22:10

Ja także dziękuje Wszystkim za miłą atmosferę, mecz w siatę (pierwszy raz dobrowolnie brałem udział w jakiejś grze),
Ale największe podziękowania to chciałbym złożyć:

-Chudemu za łódki i za to że tak graliście słabo w siatę że nie mieliście szans :badgrin:
-Anecie za całą oprawę zlotu
-Arkowi za gril (już wyczyszczony) i cierpliwość
Pozdrawiam i dzięki za mile spędzoną niedziele.

futro68 - 15-07-2009, 23:34

secki - bardzo udane foty - no i w końcu się na jakimś załapałem :-)

ale i tak to zdjęcie najbardziej mi się spodobało - prawdziwa przyjaźń na zlocie :lol:

dzięki

KUNA - 16-07-2009, 14:04

Chciałem wszystkim gorąco podziękować za świetnie spędzoną niedziele na rodzinnym grilu,
mimo kłopotów związanych z wyposażeniem biwakowym :badgrin: udało nam się wbić do AKBI-EGO na ruszt a dzięki wyrozumiałości i dobremu sercu Anety mieliśmy na czym usiąść, no a dzięki Chudemu mogliśmy się przepłynąć wypasioną motorówką mimo to że Lewy tak dociążył przód że te 200KM nie dawało rady :badgrin:

Gorąco wszystkich pozdrawiam i nie mogę się doczekać jak Wszyscy będziecie jechać za mną gokartami. :p

Krzyzak - 16-07-2009, 21:57

Kilka moich fotek:

u157 - 16-07-2009, 22:54

Podziękowania dla wszystkich uczestników zlotu za sympatyczne popołudnie spędzone w miłym towarzystwie ode mnie (oraz rodzinki :) ). Szczególnie podziękowania w stronę Chudego i An-et za organizację.

Też wrzucę jakieś fotki jutro.

Zlot MitsuManiaków Wdzydze 2009

raddex - 19-07-2009, 23:29

Chciałbym również podziękować wszystkim za tak miłą atmosferę.
Szczególne podziękowania dla organizatorów - idealna organizacja.

Było świetnie.