To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Podkarpackie - XV Spot Podkarpacki - Solina

Werwolf - 17-10-2010, 18:21
Temat postu: XV Spot podkarpacki relacja
No to ja jako pierwszy zamieszczę kilka fotek (jeszcze ciepłych) z XV spotu. Niestety pogoda nie dpisała za bardzo, dodatkowo nie udało się zwiedzić wnętrza zapory w Solinie, ale ogólnie, mimo kiepskiej pogody i jeszcze bardziej kiepskiej frekwencji spocik udany, Ci co nie przyjechali niech żałują.

A tyle nas było pod zaporą:

Pozdrawiam
Werwolf

demise - 17-10-2010, 18:38

Jutro wrzucę swoje spod Areny ale jakość zdjęć ehh troszkę kiepska.

ps. Na prawdę nie mogłem dalej pędzić z Wami.

elik01 - 17-10-2010, 18:41

czyja to bordowa carisma? ja mam takiego samego koloru tylko w sedanie :) szkoda, że nie mogłam dołączyć :(
gulgulq - 17-10-2010, 18:58

mea culpa :(

pogoda dopisała bo pogoda zależy od ludzi :) , fajnie że się sympatycznie bawiliście :)

PIeTroUD - 17-10-2010, 19:05

My przeze mnie nie mogliśmy bo o 13 miałem Seminarium w szkole i musiałem być a w plan zajęć wskoczyło mi dopiero w piątek :-/
kielurkk - 17-10-2010, 21:08

spot uważam za udany chociaż mogło być więcej uczestników. :)
Monia napisał/a:
Pozdrawiam Tych co w drodze powrotnej mijaliśmy :)

i wzajemnie

margaret - 17-10-2010, 22:44

Monia pozdrowionka z trasy również od nas

Kielurkk podziękowania za fajna wspólna jazdę powrotną

a teraz kilka fotek
http://margaret123.fotosik.pl/albumy/792885.html

niestety zabrakło zdjęć z "Chaty u Starych Znajomych" gdzie polecamy placki po bieszczadzku, gulasz gajowego i żurek w chlebie :P

Werwolf - 18-10-2010, 06:08

Ta bordowa to moja i dżonki (bo to moja lepsza połówka więcej kilometrów robi, ja to raczej niedzielny kierowca :-) )

Werwolf

jaxan - 18-10-2010, 08:27

Niestety, moja Cari zamiast w Bieszczadach to weekend spędziła w warsztacie na kanale dzięki fachowcom z pewnego znanego sklepu motoryzacyjnego z Rzeszowa, którzy sprzedali mi lipną uszczelkę pod kolektor dolotowy :evil:

Ale widzę, że towarzystwo dopisało. Miło ogląda się zdjęcia. Program wycieczki był taki jak zakładany czy wdarło się kilka spontanicznych atrakcji?

Luka_ - 18-10-2010, 09:38

Dobre gofry na zaporze robili. Żałuje że się nie skusiłem. :D
gulgulq - 23-10-2010, 07:07

jutro ma być słoneczko i mało chmurek

może Bieszczady :D ??

nezik - 23-10-2010, 15:35

ja raczej krakow bede odwiedzac, ociupeczke tylk ow zlym kierunku

inna sprawa z eclipsami chcemy sie wybrac na gokraty do tarnowa w najblizszym czasie, jakies mitsumaniaki chetne moze ? :P

Arec - 24-10-2010, 22:21

gulgulq napisał/a:
może Bieszczady :D ??
gulgulq napisał/a:
jutro ma być słoneczko i mało chmurek

I było!Chciałem wrzucić fotkę ale jeszcze nie umiem... :oops:

gulgulq - 25-10-2010, 06:52

w związku z nieobecnością całego fanklubu podkarpackiego musiałem sam zaliczyć cały program wycieczki objazdowej Bieszczad :D :D (oprócz Myczkowiec i ogrodu biblijnego), ale za to wtuptanie na Połoninę Wetlińska i herbatą w Chatce Puchatka :)
Monia - 25-10-2010, 17:22

gulgulq, a myśmy byli w ustrzykach, szkoda, że nie było mnie w sieci podczas week bo byśmy np.sok w Orliku zaliczyli a tak musiałeś sam w Chatce :p no chyba że nie byłeś sam :mrgreen: