Lubelskie - Lubelskie OT
Seichan - 20-11-2010, 11:32
Ojjjjjjjjjj do misia nie pasują pluszowe obicia na fotele Już lepiej skóra. Bo chyba o takim misiu była mowa
A czerwony pasek? Chyba byś się nie odważył, bo konsekwencje mogłyby być opłakane
tomasek - 20-11-2010, 11:37
Dlatego aby nie ryzykować niech zostanie tak jak jest
winnipool - 20-11-2010, 12:34
Ale się rozgadaliście od samego rana Nam dzisiaj Kuba wyjątkowo dał pospać do 8 Ale, że sobota porządki i takie tam to dopiero chwilka czasu dla siebie. Planowałem przerzucić w końcu kółka dzisiaj, no ale skoro zima odwołana to chyba sobie odpuszczę
Seichan - 20-11-2010, 12:42
Wszyscy odwołują zimę
gulgulq napisał/a: | rozmawiałem dziś z myśliwym - borsuki są bez tłuszczu - więc zimy w tym roku nie będzie |
A potem cały Lublin będzie sparaliżowany, bo wszyscy na letnich jeżdżą
Spoxik - 20-11-2010, 12:54
Seichan napisał/a: | A potem cały Lublin będzie sparaliżowany, bo wszyscy na letnich jeżdżą |
Ja mam już zmienione oponki a teraz, żeby było bezpieczniej klocuszki wymieniam
dejman - 20-11-2010, 14:29
jakby spadł śnieg to można by na nartach pojeździć, szkoda ze mod zimę w tym roku odwołał
Seichan - 20-11-2010, 15:40
Spoxik napisał/a: | Ja mam już zmienione oponki a teraz, żeby było bezpieczniej klocuszki wymieniam |
Rekin też jest przygotowany do zimy
dejman napisał/a: | jakby spadł śnieg to można by na nartach pojeździć, szkoda ze mod zimę w tym roku odwołał |
Najwyraźniej mod nie jeździ na nartach
A tak w ogóle to jestem pod wrażeniem "tempa" pracy PE. Po 1,5 h od zgłoszenia przyjechali.........
Jaro1974 - 20-11-2010, 16:02
A ja dziś zakupiłem swojej drugiej połowie wozidełko z rana a teraz właśnie skończyłem wymieniać kółka na zimowe więc miś zwarty i gotowy. Do reni po niedzieli zakupię jakieś kółka na zimę.
Seichan - 20-11-2010, 16:08
Jaro1974 napisał/a: | A ja dziś zakupiłem swojej drugiej połowie wozidełko z rana |
Dobry maż Tylko czemu nie mitsu?
dejman - 20-11-2010, 16:20
Seichan napisał/a: |
Najwyraźniej mod nie jeździ na nartach |
trudno, trzeba będzie spowrotem zmienić opony na letnie
Seichan napisał/a: | Dobry maż Tylko czemu nie mitsu? |
właśnie dlaczego nie mitsu? czyżby kolega Jaro1974 był ze swojej niezadowolony?
Jaro1974 - 20-11-2010, 16:29
Dobry maż Tylko czemu nie mitsu? [/quote]
warunek był taki że miało to być 5-ciodrzwiowe więc colt nie spełnia wymagania choć chciałem kupić, drugi duży samochód też nie wchodził w grę bo to ma być tylko i wyłącznie do miasta na zakupy a przecież na masce ma co prawda jeden diamencik to jak gdyby taki dalszy kuzyn mitsu z europy z Francji
Seichan - 20-11-2010, 16:39
Ech.. też miałam mieć samochód tylko do jazdy po mieście.. Skończyło się tym, że jeżdżę rekinem 2,5 V6
Hmmm... skoro mówisz, że jeden diament już jest, to jak przyjedziesz z żoną na spot 12.12, to dorysujemy dwa brakujące
Niech się żonie dobrze jeżdzi
Andrew - 20-11-2010, 16:42
Jaro1974 zawsze można było kupić lancera
[ Dodano: 20-11-2010, 16:43 ]
Jaro1974 napisał/a: | warunek był taki że miało to być 5-ciodrzwiowe | nie doczytałem, lancer odpada, ale za to druga carisma i wszystko orajt
Jaro1974 - 20-11-2010, 16:55
Można było kupić carismę ale jeszcze budżet był ograniczony więc wiadomo cudów nie kupi za około 5000pln. Więc uważam to jako kompromis między ceną i jakością a także i marką.
bastek - 20-11-2010, 19:23
Spoxik napisał/a: | bastek1 napisał/a:
chodzi o alufelgi. dostałem od teścia takie nasadki/nakałdki na śrubę. zakładasz, wsadzasz kluczyk do środka i dokrecasz. i cholercia zgubiłem właśnie drugi kluczyk. trzeba to rozwalić.
zabezpieczenie o kant d potłuc, bo 3 sam sobie odkręciłem gwoździkiem/tulejką, ale 4-tej nie ruszę
zdjęcia będą, ale wieczorem - na razie w pracy siedzę....
No to czekam, mam nadzieję, że uda nam się razem coś podziałać z ta nakrętką. |
mam nadziję, że dobrze wstawiam zdjęćia....
od strony sruby
od zewnątrz - otwór gwiazdkowy, w środku bolec
śruba+nakładka
trzeba jakoś rozkręcić/rozwlić tą nasadkę (i tak nie mam klucza....)
a tak na marginesie wieczorem wczoraj, przedwczoraj jeździłem na 3 zimowych i 1 letnim kole. letnie na przedniej osi - napędowej
mokro, kilka stopni na plus
i co, jedynka, gaz i zrywa przyczepność.... koła zimowego. letnie jedzie normalnie... kilka razy próbowałem. za każdym razem to samo
czyli letnia opona w takich warunkach lepiej się trzyma drogi, niż zimowa....
|
|
|