To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Lubelskie - Lubelskie OT

Seichan - 20-11-2010, 11:32

Ojjjjjjjjjj do misia nie pasują pluszowe obicia na fotele :doubt: Już lepiej skóra. Bo chyba o takim misiu była mowa :twisted:
A czerwony pasek? Chyba byś się nie odważył, bo konsekwencje mogłyby być opłakane :badgrin:

tomasek - 20-11-2010, 11:37

Dlatego aby nie ryzykować niech zostanie tak jak jest :P
winnipool - 20-11-2010, 12:34

Ale się rozgadaliście od samego rana :wink: Nam dzisiaj Kuba wyjątkowo dał pospać do 8 :mrgreen: Ale, że sobota porządki i takie tam to dopiero chwilka czasu dla siebie. Planowałem przerzucić w końcu kółka dzisiaj, no ale skoro zima odwołana to chyba sobie odpuszczę :biggrin:
Seichan - 20-11-2010, 12:42

Wszyscy odwołują zimę :mrgreen:

gulgulq napisał/a:
rozmawiałem dziś z myśliwym - borsuki są bez tłuszczu - więc zimy w tym roku nie będzie :twisted:

A potem cały Lublin będzie sparaliżowany, bo wszyscy na letnich jeżdżą :twisted:

Spoxik - 20-11-2010, 12:54

Seichan napisał/a:
A potem cały Lublin będzie sparaliżowany, bo wszyscy na letnich jeżdżą

Ja mam już zmienione oponki a teraz, żeby było bezpieczniej klocuszki wymieniam :mrgreen:

dejman - 20-11-2010, 14:29

jakby spadł śnieg to można by na nartach pojeździć, szkoda ze mod zimę w tym roku odwołał
Seichan - 20-11-2010, 15:40

Spoxik napisał/a:
Ja mam już zmienione oponki a teraz, żeby było bezpieczniej klocuszki wymieniam :mrgreen:

Rekin też jest przygotowany do zimy :mrgreen:

dejman napisał/a:
jakby spadł śnieg to można by na nartach pojeździć, szkoda ze mod zimę w tym roku odwołał

Najwyraźniej mod nie jeździ na nartach ;)

A tak w ogóle to jestem pod wrażeniem "tempa" pracy PE. Po 1,5 h od zgłoszenia przyjechali.........

Jaro1974 - 20-11-2010, 16:02

A ja dziś zakupiłem swojej drugiej połowie wozidełko z rana a teraz właśnie skończyłem wymieniać kółka na zimowe więc miś zwarty i gotowy. Do reni po niedzieli zakupię jakieś kółka na zimę.
Seichan - 20-11-2010, 16:08

Jaro1974 napisał/a:
A ja dziś zakupiłem swojej drugiej połowie wozidełko z rana

Dobry maż :mrgreen: Tylko czemu nie mitsu? :shock:

dejman - 20-11-2010, 16:20

Seichan napisał/a:

Najwyraźniej mod nie jeździ na nartach ;)

trudno, trzeba będzie spowrotem zmienić opony na letnie :(

Seichan napisał/a:
Dobry maż :mrgreen: Tylko czemu nie mitsu? :shock:

właśnie dlaczego nie mitsu? czyżby kolega Jaro1974 był ze swojej niezadowolony?

Jaro1974 - 20-11-2010, 16:29

Dobry maż :mrgreen: Tylko czemu nie mitsu? :shock: [/quote]

warunek był taki że miało to być 5-ciodrzwiowe więc colt nie spełnia wymagania choć chciałem kupić, drugi duży samochód też nie wchodził w grę bo to ma być tylko i wyłącznie do miasta na zakupy a przecież na masce ma co prawda jeden diamencik to jak gdyby taki dalszy kuzyn mitsu z europy z Francji :D ;-)

Seichan - 20-11-2010, 16:39

Ech.. też miałam mieć samochód tylko do jazdy po mieście.. Skończyło się tym, że jeżdżę rekinem 2,5 V6 :twisted:
Hmmm... skoro mówisz, że jeden diament już jest, to jak przyjedziesz z żoną na spot 12.12, to dorysujemy dwa brakujące :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Niech się żonie dobrze jeżdzi :)

Andrew - 20-11-2010, 16:42

Jaro1974 zawsze można było kupić lancera :D

[ Dodano: 20-11-2010, 16:43 ]
Jaro1974 napisał/a:
warunek był taki że miało to być 5-ciodrzwiowe
nie doczytałem, lancer odpada, ale za to druga carisma i wszystko orajt :twisted:
Jaro1974 - 20-11-2010, 16:55

Można było kupić carismę ale jeszcze budżet był ograniczony więc wiadomo cudów nie kupi za około 5000pln. Więc uważam to jako kompromis między ceną i jakością a także i marką.
bastek - 20-11-2010, 19:23

Spoxik napisał/a:
bastek1 napisał/a:
chodzi o alufelgi. dostałem od teścia takie nasadki/nakałdki na śrubę. zakładasz, wsadzasz kluczyk do środka i dokrecasz. i cholercia zgubiłem właśnie drugi kluczyk. trzeba to rozwalić.
zabezpieczenie o kant d potłuc, bo 3 sam sobie odkręciłem gwoździkiem/tulejką, ale 4-tej nie ruszę
zdjęcia będą, ale wieczorem - na razie w pracy siedzę....

No to czekam, mam nadzieję, że uda nam się razem coś podziałać z ta nakrętką.

mam nadziję, że dobrze wstawiam zdjęćia....
od strony sruby

od zewnątrz - otwór gwiazdkowy, w środku bolec

śruba+nakładka

trzeba jakoś rozkręcić/rozwlić tą nasadkę (i tak nie mam klucza....)

a tak na marginesie wieczorem wczoraj, przedwczoraj jeździłem na 3 zimowych i 1 letnim kole. letnie na przedniej osi - napędowej
mokro, kilka stopni na plus
i co, jedynka, gaz i zrywa przyczepność.... koła zimowego. letnie jedzie normalnie... kilka razy próbowałem. za każdym razem to samo
czyli letnia opona w takich warunkach lepiej się trzyma drogi, niż zimowa....