Zloty i Spoty - Mitsubishi Elbetreffen 2012
Bizi78 - 28-05-2012, 10:27
Dobra, dopisuję się na wyjazd do ekipy: mjsystem, Wojciech Bogacz .
Co do koszulek to termin zamówienia minął bodajże 24 maja .
Pytanie organizacyjnej: kiedy wyjazd piątek czy sobota i o której .
Wojciech Bogacz - 28-05-2012, 13:04
Bizi78 napisał/a: | Dobra, dopisuję się na wyjazd do ekipy: mjsystem, Wojciech Bogacz . |
Świetnie - jest nas w takim razie trzech.
Bizi78 napisał/a: | Pytanie organizacyjnej: kiedy wyjazd piątek czy sobota i o której . |
Skoro Elbe jest w dniach 15 (piątek) do 17go to sądzę, że wyjazd będzie (od Sławka) o świcie w piątek. Po pierwsze dojedziemy wcześniej i może lepsze miejsce złapiemy do zaparkowania, dwa - będzie chłodniej a u mnie klima nie działa niestety a do wyjazdu nie zdążę naprawić (na szczęśćie szyberdach działa).
Pytanie też do innych - pasowałoby się gdzieś w okolicach Wrocławia spotkać - gdzie i o jakiej porze ?
mjsystem - 28-05-2012, 14:42
Bizi78 napisał/a: | Dobra, dopisuję się na wyjazd do ekipy: mjsystem, Wojciech Bogacz .
Co do koszulek to termin zamówienia minął bodajże 24 maja .
Pytanie organizacyjnej: kiedy wyjazd piątek czy sobota i o której . |
Rafał, jedziemy w piatek nad ranem. Odbiore Cię z pociagu w czwartek, u nas przenocujesz(ewentualnie przyjedź autem, załatwię Ci parking).
Wojciech Bogacz napisał/a: | Pytanie też do innych - pasowałoby się gdzieś w okolicach Wrocławia spotkać - gdzie i o jakiej porze ? |
Pytanie do Przemka Jest juz jakaś koncepcja?
Bizi78 - 28-05-2012, 23:00
Sławek zobaczymy jak się Wrocław odezwie, o której oni planują wyjazd.
DZIKI - 30-05-2012, 12:57
Fantastycznie że leci taka Ekipa.
Widzimy się na zlocie
mjsystem - 30-05-2012, 19:48
Bizi78 napisał/a: | Sławek zobaczymy jak się Wrocław odezwie, o której oni planują wyjazd. |
Kolumna na pewno się zbierze, tak więc zostaje tylko ustalić godzinę spotkania.
DZIKI napisał/a: | Fantastycznie że leci taka Ekipa.
Widzimy się na zlocie |
Będzie się działo
Bizi78 - 04-06-2012, 22:25
Coś tu straszna cisza nastała .
Chyba wszyscy już myślą tylko o .
mjsystem - 05-06-2012, 16:33
Bizi78 napisał/a: | Coś tu straszna cisza nastała .
Chyba wszyscy już myślą tylko o . |
Rafał, nie wszyscy
Czekam na decyzję o wspólnym wyjeżdzie z Wrcka, ale Przemek woli się z czeskimi fotografować (Przemo, to tylko żart).
Wojciech Bogacz - 05-06-2012, 17:33
Jak o mnie chodzi to nawet dzień wcześniej jak się dowiem o której spotkanie i gdzie konkretnie w okolicy Wrocławia to nie powinno być problemu
Co do piłki nożnej - jakoś nigdy mnie nie interesowała więc akurat mnie nie zaabsorbuje.
Bizi78 - 05-06-2012, 17:39
No ale mecz Polska - Czechy to chyba wspólnie obejrzymy .
Sławek, ze względu na klamoty (browar) prawdopodobnie podjadę do ciebie samochodem.
Wojciech Bogacz - 05-06-2012, 18:36
Bizi78 napisał/a: | No ale mecz Polska - Czechy to chyba wspólnie obejrzymy . |
Ależ i owszem (najechętniej zrobiłbym to z tymi pieknymi Czeszkami, co się Przemek fotografował ).
Bizi78 napisał/a: | Sławek, ze względu na klamoty (browar) prawdopodobnie podjadę do ciebie samochodem. |
To ja mam malutkie pytanko odnośnie dużych klamotów... Tak na dzień dzisiejszy planuję, że zabierzemy się wszyscy do mojego Galanta, niestety pojemność jego bagażnika jest dramatycznie ograniczona przez butlę LPG i jak wrzucimy tam namiot, ze trzy materace i tyle samo śpiworów, do tego jakieś ubrania może, kuchenkę turystyczną wraz z butlą i pewnie worek jedzenia to gdzie smieści się to morze piwa, które planujemy wypić na Elbe ???? Technicznie na tylnej kanapie u mnie jest miejsca dla czterech, ale dobrze byłoby wiedzieć, że się zmieścimy
mjsystem - 05-06-2012, 18:45
Bizi78 napisał/a: | Sławek, ze względu na klamoty (browar) prawdopodobnie podjadę do ciebie samochodem. |
Postaram się załatwić Ci parking strzeżony(nie obiecuję)
Wojciech Bogacz napisał/a: | To ja mam malutkie pytanko odnośnie dużych klamotów... Tak na dzień dzisiejszy planuję, że zabierzemy się wszyscy do mojego Galanta, niestety pojemność jego bagażnika jest dramatycznie ograniczona przez butlę LPG i jak wrzucimy tam namiot, ze trzy materace i tyle samo śpiworów, do tego jakieś ubrania może, kuchenkę turystyczną wraz z butlą i pewnie worek jedzenia to gdzie smieści się to morze piwa, które planujemy wypić na Elbe ???? Technicznie na tylnej kanapie u mnie jest miejsca dla czterech, ale dobrze byłoby wiedzieć, że się zmieścimy |
Jedzie nas trzech, więc spokojnie się zmieścimy
Bizi78 napisał/a: | No ale mecz Polska - Czechy to chyba wspólnie obejrzymy |
Nie no chyba tylko no jasne
Wojciech Bogacz - 05-06-2012, 19:20
mjsystem napisał/a: | Nie no chyba tylko no jasne |
W takim razie zaczynam się szykować emocjonalnie
mjsystem - 05-06-2012, 20:07
Wojciech Bogacz napisał/a: | W takim razie zaczynam się szykować emocjonalnie |
Zrobimy "Euro"spot przed euro-zlotem
Bizi78 - 05-06-2012, 20:10
mjsystem napisał/a: | Postaram się załatwić Ci parking strzeżony(nie obiecuję) |
Przecież przyjadę swoim MSS a nie jakimś mercedesem, może stać pod blokiem .
Wojtek, z jedzenia można zrezygnować ale piwo zmieścić się musi .
|
|
|