To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Dolnośląskie - Dolnośląskie OT (Off Topic)

drd1812 - 20-01-2012, 16:43

Juiceman napisał/a:
No niestety Moderator to też obowiązek.

Święte słowa Przemku, święte słowa.

A tak żeby nie było za poważnie to dzięki najwyższemu mamy weekend trzeba zrobić reset żeby nie szczekać na ludzi :D

apikus - 20-01-2012, 21:46

Juiceman napisał/a:
Dziwne, że nie otrzymałeś jej bo ona była dostępna 02.09.2010 - i chyba ją odebrałeś.

Nie, nie odebrałem ich. Prosze nie wmawiaj mi rzeczy, których nie zrobiłem.
Byłem na kilku spotach to nigdy ich nie było, ktoś sobie pewnie przywłaszczył. ;-) Niech ma na zdrowie. :D

Juiceman - 20-01-2012, 21:56

apikus napisał/a:
Juiceman napisał/a:
Dziwne, że nie otrzymałeś jej bo ona była dostępna 02.09.2010 - i chyba ją odebrałeś.

Nie, nie odebrałem ich. Prosze nie wmawiaj mi rzeczy, których nie zrobiłem.
Byłem na kilku spotach to nigdy ich nie było, ktoś sobie pewnie przywłaszczył. ;-) Niech ma na zdrowie. :D

Tak od razu Ci wmawiam ;-) , Apikus ciągle Ciebie mylę z nickiem "Psikus" -on odebrał kartę, Twojej faktycznie nie było.

apikus - 20-01-2012, 22:24

Juiceman napisał/a:
on odebrał kartę

Ja nie mówię o karcie tylko o wizytówkach :wink:

wow 3 razy jeden post, ale jestem skuteczny :biggrin:

Juiceman - 20-01-2012, 22:30

apikus napisał/a:
Juiceman napisał/a:
on odebrał kartę

Ja nie mówię o karcie tylko o wizytówkach :wink:

wow 3 razy jeden post, ale jestem skuteczny :biggrin:

No dobra już zrozumiałem wizytówki;-).

Wizytówki skoro DRD ich nie ma prawdopodobnie są w kartonie z gadżetami klubowymi i nie ma opcji przywłaszczenia wybacz;).

KucharZ - 20-01-2012, 23:01

Gadżety leżą sobie od września w kartonie, policzone, rozliczone tylko czekają cały czas na odbiór. Poprostu trzeba po ten karton przyjechać. Najlepiej jakby to zrobił Radek, wtedy na miejscu bym się z nim rozliczył i byłoby osobiście sprawdzone czy stan gadżetów się zgadza.
Jeżeli nie Radek to może zrobić to ktoś inny chociażby jutro (sobota) do godz 14 . Przeliczymy razem, ja gadżety oddam i będą dostępne w niedziele. Bo na dzień dzisiejszy Radek chce żebym je do Grudziądza wysyłał, nie wiem po co i na co :roll:

drd1812 - 21-01-2012, 09:28

Wybacz Michał ale nie będę gnał specjalnie do Wrocławia, bo Ty mi termin wyznaczyłeś. Jako ustępujący mod winieneś się pojawić na spocie i rozliczyć ze starych spraw. Nie chcesz, odeślij do Grudziądza do Patryka. Wielokrotnie dawałem Ci znać że będę we Wro i wielokrotnie była okazja się rozliczyć. Z resztą na PW piszesz co innego na forum to.

I z racji że to praktycznie osobiste wycieczki to poproszę RB.

KucharZ - 21-01-2012, 09:56

drd1812 napisał/a:
Wybacz Michał ale nie będę gnał specjalnie do Wrocławia, bo Ty mi termin wyznaczyłeś. Jako ustępujący mod winieneś się pojawić na spocie i rozliczyć ze starych spraw. Nie chcesz, odeślij do Grudziądza do Patryka. Wielokrotnie dawałem Ci znać że będę we Wro i wielokrotnie była okazja się rozliczyć.

Rozumiem, że jutro będziesz na spocie ? Więc zapraszam jutro po gadżety. Zakładając, że jedziesz autostradą do wrocławia i wjeżdżasz na Bielanach, przejeżdżasz jakieś 3 min drogi od miejsca gdzie mieszkam. Ale ok jak to za daleko to możemy sie spotkać gdzieś na Karkonskiej albo Wyścigowej.
A co do bycia na spocie to byłem we wrześniu to się spóźniłeś, więc co ja moge na to poradzić.

drd1812 - 21-01-2012, 12:52

Ok. jakoś to odbiorę przed spotem.

----

Dzięki uprzejmości Juiceman-a gadżety już dostępne, Andrzeju (Apikus) wizytówki do odebrania na kolejnym spocie.

i9i - 25-01-2012, 09:02

Dzieńdoberek z peryferii województwa :D
PatricoWroc - 25-01-2012, 10:05

Oo, a ja się zaraz zbieram i jadę do Nowej Rudy. :biggrin:
KaWu - 25-01-2012, 10:17

A ja przed chwilą wróciłem z fotografowania Galanta.
Niestety wczoraj inny japończyk zaparkował mi na lewym nadkolu :(

Ktoś miał już przygody z ubezpieczycielem PTU :?: Bo w necie pochlebnej opinii o nich nie ma.

Matejo - 25-01-2012, 12:18

Ja miałem przyjemność z tym ubezpieczycielem,
Facet który mi wymusił był u nich ubezpieczony, wjechałem mu w d...e ale wziął wine na siebie.
wszystko przebiegło bez najmniejszych zgrzytów poza jednym czyli bardzo długim czekaniem na rzeczoznawce od nich ( około miesiąca), i wyceną auta bo wtedy mi wycenili szkode całkowitą na 3tys. a tak to ok, kasa na czas, problemów nie robili, jeśli wypełniło się wszystkie papiery dokładnie.

KaWu - 25-01-2012, 12:31

Matejo napisał/a:
poza jednym czyli bardzo długim czekaniem na rzeczoznawce od nich ( około miesiąca

Mi kazali przesłać samemu zdjęcia i ewentualnie wtedy prześlą rzeczoznawcę.

i9i - 25-01-2012, 14:05

KaWu to i tak szybko się odezwali, i nie każą sobie ze wszystkim czekać łaskawie. Ciekawe jak z wypłatami u nich i rzetelnością wyceny. Po za tym pokaż ziazi bom ciekaw :mrgreen: