Off Topic - Polecane filmy!
Anonymous - 25-01-2006, 09:15
Rafal_Szczecin napisał/a: | ostatnio obejrzalem filmy (ale to dawno bylo bo teraz nie mam czasu sciagac i ogladac.)
Crash-Miasto Boga, moge tylko powiedziec ze wszystko wyjasnia sie na koncu a w trakcie lecenia filmu jestesmy tacy zmieszania bo nie zabardzo wiemy co sie dzieje. ale ogolne wrazenie OK.
The Amityville - uuuu hehe mi sie tam podobał
gdzies tam po drodze znalazl sie
Pacyfikator - polecam kazdemu |
pozwolę sobie delikatnie sprostować )) "Crash - Miasto Gniewu" - nie mylić z "Miastem Grzechu" (hmmmm nie wypowiadam się na temat tegoż dzieła...) - choć "Miasto Gniewu" obejrzałem przez pomyłkę... - jest to film naprawdę godny polecenia )
http://miastogniewu.monolithplus.pl/ )
Efa! - 26-01-2006, 16:07
No to co to w końcu za film? Bo chyba nie jest to "Miasto Boga", które ja znam... ?
Anonymous - 26-01-2006, 16:45
miasto boga to miasto boga a crash to co innego coś sie mojemu bracholkowi pomieszało, a ja polecam miasto boga, a także osaczony, 7 sekund, skok, taking lives - super filmik, jak sobie jeszcze coś przypomnę napisze
Chooper - 26-01-2006, 17:20
mam pytanie do ekspertów, czy filmz lat 80', którego niejako requestem był "Człowiek w ogniu" z D. Washingtonem, też ukazał się pod tym samym tytułem? bo wiem tylko tyle, że takm akcja toczyła się w słonecznej italii a nie w Mexico City
arekp - 26-01-2006, 17:53
Chooper napisał/a: | mam pytanie do ekspertów, czy filmz lat 80', którego niejako requestem był "Człowiek w ogniu" z D. Washingtonem, też ukazał się pod tym samym tytułem? bo wiem tylko tyle, że takm akcja toczyła się w słonecznej italii a nie w Mexico City |
Tak, film pod tym samym tytulem z roku 1987. Scenariusz i rezyseria: Elie Chouraqui.
Anonymous - 11-02-2006, 18:08
a był ktos moze na tym polskim "Ja wam pokaże" ?? bo na walentynki jak znalazł isc do kina z kobietą,ale zeby sie nie okazał dnem...
Chooper - 11-02-2006, 21:17
Kris napisał/a: | a był ktos moze na tym polskim "Ja wam pokaże" ?? bo na walentynki jak znalazł isc do kina z kobietą,ale zeby sie nie okazał dnem...
|
nooo dzisiaj, czy jutro, to na pewno w poznaniu znajdzieszbilet na ten film...chyba u konika
ja zamawiałem przedwczoraj w Łodzi bilety na ten film, to na odz 20:00 były miejsca w 2 rzędzie, na 19:00 w trzecim, dopiero na 21:30 znalazły sie w 8 z brzegu sali...na tego typu imprezy bilety zamawia sie 2 tygodnie, no tydzień przed. A jesli ma być to sequel "nigdy w życiu",to może będzie takie przyjemne jak tamto
Krzyzak - 12-02-2006, 23:18
Kris napisał/a: | a był ktos moze na tym polskim "Ja wam pokaże" ?? bo na walentynki jak znalazł isc do kina z kobietą,ale zeby sie nie okazał dnem... |
siostra była - podobno 'jedynka' dużo lepsza
piwkotom - 13-02-2006, 19:00
Sroda, TVN 21:15 - Doskonaly swiat.
Doskonaly film, moim zdaniem mocno nie doceniony niestety. Wlasnie za takie filmy, a nie na przyklad "wodnyszajs", uwielbiam Costnera. I moge ten film z pelna swiadomoscia tego co robie polecic, jesli go jeszcze ktos nie ogladal bo nowosc toto nie jest
Anonymous - 22-02-2006, 14:59
kto widział to pewnie poprze
kto nie widział niech ogląda
RYBKI Z FERAJNY
young - 22-02-2006, 15:16
Nigdy, ale to Nigdy nie widziałem bardziej beznadziejnego i dennego filmu niż "Ja wam pokażę" .Wolałbym przesiedzieć te półtorej godziny w areszcie...
Anonymous - 22-02-2006, 15:34
zamiast nigdy trzeba było raczej napisać "nigdy w życiu" nie widziałem bardziej beznadziejnego filmu ...
no czułem, że tak będzie już po tym jak ta beznadzieja wiedźminowa podmieniła Stenkę
piwkotom - 22-02-2006, 17:41
a propos "swietnych" filmow z repertuaru "polskiej kinematografii", opartych na "przebojach" pani Grocholi, w polaczeniu z obsada w formie superhipergwiazd polskich seriali, powiem tylko tyle (delikatnie): odruch wymiotny osiaga graniczne stadium. Rzucilem kiedys okiem na nigdy w zyciu. Bardziej szowinistycznego filmu chyba nie widzialem a ogladam (w malym okienku) tygodniowo po kilka, kilkanascie nowosci i staroci. Ale to jest akurat damski szowinizm wiec ten "fajny". Zasadniczo: bleeee..... j.w.
Nie polecam
Chooper - 22-02-2006, 20:03
ja tam mam podobne zdnie....większą frajdę miałem na szuukaniu resztek popcornu na dnie kubełka niż na koncentrowaniu się na wielkim ekranie...a potem złośliwie dla wszystkich do okoła siorbałem napój przez słomkę
Anonymous - 22-02-2006, 22:09
piwkotom napisał/a: | Sroda, TVN 21:15 - Doskonaly swiat.
Doskonaly film, moim zdaniem mocno nie doceniony niestety. Wlasnie za takie filmy, a nie na przyklad "wodnyszajs", uwielbiam Costnera. I moge ten film z pelna swiadomoscia tego co robie polecic, jesli go jeszcze ktos nie ogladal bo nowosc toto nie jest |
faktycznie jesten z lepszych jakie widziałem a i muzyka niezgorsza...właśnie udało mi się dołapać soundtracka )
pozdr...
|
|
|