To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Polecane filmy!

Anonymous - 25-01-2006, 09:15

Rafal_Szczecin napisał/a:
ostatnio obejrzalem filmy (ale to dawno bylo bo teraz nie mam czasu sciagac i ogladac.)

Crash-Miasto Boga, moge tylko powiedziec ze wszystko wyjasnia sie na koncu ;) a w trakcie lecenia filmu jestesmy tacy zmieszania bo nie zabardzo wiemy co sie dzieje. ale ogolne wrazenie OK.

The Amityville - uuuu ;) hehe mi sie tam podobał :)

gdzies tam po drodze znalazl sie

Pacyfikator - polecam kazdemu ;)

pozwolę sobie delikatnie sprostować ;) )) "Crash - Miasto Gniewu" - nie mylić z "Miastem Grzechu" (hmmmm nie wypowiadam się na temat tegoż dzieła...) - choć "Miasto Gniewu" obejrzałem przez pomyłkę... - jest to film naprawdę godny polecenia :) )

http://miastogniewu.monolithplus.pl/ ;) )

Efa! - 26-01-2006, 16:07

No to co to w końcu za film? Bo chyba nie jest to "Miasto Boga", które ja znam... ?
Anonymous - 26-01-2006, 16:45

miasto boga to miasto boga a crash to co innego coś sie mojemu bracholkowi pomieszało, a ja polecam miasto boga, a także osaczony, 7 sekund, skok, taking lives - super filmik, jak sobie jeszcze coś przypomnę napisze
Chooper - 26-01-2006, 17:20

mam pytanie do ekspertów, czy filmz lat 80', którego niejako requestem był "Człowiek w ogniu" z D. Washingtonem, też ukazał się pod tym samym tytułem? bo wiem tylko tyle, że takm akcja toczyła się w słonecznej italii a nie w Mexico City
arekp - 26-01-2006, 17:53

Chooper napisał/a:
mam pytanie do ekspertów, czy filmz lat 80', którego niejako requestem był "Człowiek w ogniu" z D. Washingtonem, też ukazał się pod tym samym tytułem? bo wiem tylko tyle, że takm akcja toczyła się w słonecznej italii a nie w Mexico City

Tak, film pod tym samym tytulem z roku 1987. Scenariusz i rezyseria: Elie Chouraqui.

Anonymous - 11-02-2006, 18:08

a był ktos moze na tym polskim "Ja wam pokaże" ?? bo na walentynki jak znalazł isc do kina z kobietą,ale zeby sie nie okazał dnem...
Chooper - 11-02-2006, 21:17

Kris napisał/a:
a był ktos moze na tym polskim "Ja wam pokaże" ?? bo na walentynki jak znalazł isc do kina z kobietą,ale zeby sie nie okazał dnem...

nooo dzisiaj, czy jutro, to na pewno w poznaniu znajdzieszbilet na ten film...chyba u konika :)
ja zamawiałem przedwczoraj w Łodzi bilety na ten film, to na odz 20:00 były miejsca w 2 rzędzie, na 19:00 w trzecim, dopiero na 21:30 znalazły sie w 8 z brzegu sali...na tego typu imprezy bilety zamawia sie 2 tygodnie, no tydzień przed. A jesli ma być to sequel "nigdy w życiu",to może będzie takie przyjemne jak tamto :)

Krzyzak - 12-02-2006, 23:18

Kris napisał/a:

siostra była - podobno 'jedynka' dużo lepsza

piwkotom - 13-02-2006, 19:00

Sroda, TVN 21:15 - Doskonaly swiat.
Doskonaly film, moim zdaniem mocno nie doceniony niestety. Wlasnie za takie filmy, a nie na przyklad "wodnyszajs", uwielbiam Costnera. I moge ten film z pelna swiadomoscia tego co robie polecic, jesli go jeszcze ktos nie ogladal ;) bo nowosc toto nie jest :)

Anonymous - 22-02-2006, 14:59

kto widział to pewnie poprze
kto nie widział niech ogląda
RYBKI Z FERAJNY

young - 22-02-2006, 15:16

Nigdy, ale to Nigdy nie widziałem bardziej beznadziejnego i dennego filmu niż "Ja wam pokażę" .Wolałbym przesiedzieć te półtorej godziny w areszcie...
Anonymous - 22-02-2006, 15:34

zamiast nigdy trzeba było raczej napisać "nigdy w życiu" nie widziałem bardziej beznadziejnego filmu ... :lol:

no czułem, że tak będzie już po tym jak ta beznadzieja wiedźminowa podmieniła Stenkę

piwkotom - 22-02-2006, 17:41

a propos "swietnych" filmow z repertuaru "polskiej kinematografii", opartych na "przebojach" pani Grocholi, w polaczeniu z obsada w formie superhipergwiazd polskich seriali, powiem tylko tyle (delikatnie): odruch wymiotny osiaga graniczne stadium. Rzucilem kiedys okiem na nigdy w zyciu. Bardziej szowinistycznego filmu chyba nie widzialem a ogladam (w malym okienku) tygodniowo po kilka, kilkanascie nowosci i staroci. Ale to jest akurat damski szowinizm wiec ten "fajny". Zasadniczo: bleeee..... j.w.
Nie polecam

Chooper - 22-02-2006, 20:03

ja tam mam podobne zdnie....większą frajdę miałem na szuukaniu resztek popcornu na dnie kubełka niż na koncentrowaniu się na wielkim ekranie...a potem złośliwie dla wszystkich do okoła siorbałem napój przez słomkę :mrgreen:
Anonymous - 22-02-2006, 22:09

piwkotom napisał/a:
Sroda, TVN 21:15 - Doskonaly swiat.
Doskonaly film, moim zdaniem mocno nie doceniony niestety. Wlasnie za takie filmy, a nie na przyklad "wodnyszajs", uwielbiam Costnera. I moge ten film z pelna swiadomoscia tego co robie polecic, jesli go jeszcze ktos nie ogladal ;) bo nowosc toto nie jest :)

faktycznie jesten z lepszych jakie widziałem :) a i muzyka niezgorsza...właśnie udało mi się dołapać soundtracka :) )
pozdr...