To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Lubelskie - Zlot 2014

mjsystem - 07-08-2013, 08:56

grzesiopol napisał/a:
Po prostu ja stanę na bramie i wyłowie tych okazjonalnych,

Dobrym pomysłem w takiej sytuacji wydaje się system niemiecki. Czyli zapisujemy się na listę chętnych i dopisujemy klub, w jakim się znajdujemy. Na bramie ułatwi to inentyfikację. Z drugiej strony jeśli mają wjechać wszystkie Miśki, nawet te spoza klubu, to ich tez nie powinno być więcej niż kilka sztuk. W tym roku wprowadziliśmy też podpis pod regulaminem, może kilku strat uniknęliśmy. Szkoda, że nikt z Was, przyszłych organizatorów nie był w niemczech, tam wiele dobrych przykładów można zaobserwować :wink:

Soner - 07-08-2013, 09:07

A mówiłem, że ten ośrodek będzie dobry - tylko musieliśmy poczekać rok na to. Lubelszczyzna jest piękna pod względem krajobrazu, powietrza i ludzi. I drogi mamy coraz lepsze.

Zlot 2014.
Organizatorzy miejscowi:
1. _Slawek_
2. Seichan
3. inq
4. Jaro1974
5. tomasek
6. grzesiopol
7. W@sio
8. Soner

Organizatorzy zdalni:
1. mjsystem(podpowiem, gdzie my daliśmy ciała, unikniecie tego) oraz sprzątanie puszek po browarze
2. tomek84 już deklarował chęć pomocy, wszystko co mogę i potrafię zdalnie to ogarnę, no i na miejscu służę uprzejmie
3. koszmarek
4. vendetta
5. emada - jak będzie trzeba to też pomogę :)
6. pamar - szpila ;)

Seichan - 07-08-2013, 16:37

Coraz więcej nas :mrgreen:

Organizatorzy miejscowi:
1. _Slawek_
2. Seichan
3. inq
4. Jaro1974
5. tomasek
6. grzesiopol
7. W@sio
8. Soner
9. bastek

Organizatorzy zdalni:
1. mjsystem(podpowiem, gdzie my daliśmy ciała, unikniecie tego) oraz sprzątanie puszek po browarze
2. tomek84 już deklarował chęć pomocy, wszystko co mogę i potrafię zdalnie to ogarnę, no i na miejscu służę uprzejmie
3. koszmarek
4. vendetta
5. emada - jak będzie trzeba to też pomogę :)
6. pamar - szpila ;)

Tomek - 07-08-2013, 16:53

mkm napisał/a:
Trochę mnie zirytowało, że kilka osób przyjechało sobie "wykasować błędy" nie będąc ani na Forum, ani w Klubie, ani nie zostając na Zlocie, mało tego będąc w trakcie sprzedaży samochodu...

pojedynczy przypadek czy było tego więcej?
ja zauważyłem jeden taki przypadek, ale to bardziej specyficzny był i długo by pisać

mjsystem - 07-08-2013, 17:03

tomek84 napisał/a:
pojedynczy przypadek czy było tego więcej?
ja zauważyłem jeden taki przypadek, ale to bardziej specyficzny był i długo by pisać

Można uczulić JM, aby obsługiwani byli tylko Ci, którzy noszą identyfikator :|

mkm - 07-08-2013, 17:30

Dwa. :wink:
Tomek - 07-08-2013, 17:44

mkm napisał/a:

Dwa. :wink:

a jeden z nich to czarne 3000 ??

mkm - 07-08-2013, 17:48

Tak :mrgreen: .
A drugi to "nowy" Lancer, któy na wiadomość, że hamowni już nie ma nawet nie wjechał :roll:

Tomek - 07-08-2013, 18:00

mkm napisał/a:

Tak :mrgreen: .

to jest właśnie ten jeden specyficzny przypadek, który zauważyłem
ciekawi ludzie, jakoś tak - wg mnie - bardzo zagubieni
nie wiem, czy chcą teraz sprzedać to auto, raczej dopiero co kupili
kobitka mnie się pytała najpierw o dobrego mechanika do Mitsu
potem pytała czy bym jej nie pomógł w kwestii diagnostyki, bo się jej CE świeci (pytała czy to aby nie od niskiego stanu benzyny :shock: )
powiedziałem jej, że to może być wszystko, a najpewniej sonda i odesłałem do Japanów (tutaj mnie pytała ile to kosztuje - więc na pewno nie przyjechali z zamiarem samej diagnostyki, bo o niej na pewno nie wiedzieli)
potem spotkałem ich pod namiotem diagnostycznym i wypytywali Japanów o różne rzeczy
wyszło, że CE to rzeczywiście sonda
a kobitka była mocno rozczarowana, że JM nie wykasowało jej kontrolki od płynu do spryskiwaczy

no, tak jak mówiłem - specyficzny przypadek

mkm napisał/a:

A drugi to "nowy" Lancer, któy na wiadomość, że hamowni już nie ma nawet nie wjechał :roll:

nie wjechał, ale wszedł, zapytać skąd była ta hamownia

Seichan - 07-08-2013, 21:35

W ciągu 3-4 dni powinnam dostać informację z ośrodka - taką informację uzyskałam dziś telefonicznie od Pani Kierownik :)
grzesiopol - 08-08-2013, 21:44

bastek napisał/a:
mnie też możecie dopisać jako pomagiera organizatorów.
Seichan napisał/a:
Bastek, pomagiera zdalnego czy miejscowego,

jako lekarz dyżurny, bedzie nas leczył jak nie będziemy widzieć dna, :mrgreen:

Oj już nas dużo, chyba teraz się nie wywiniemy :mrgreen:

Jaro1974 - 08-08-2013, 21:53

A po co nam się wywijać. Przecież damy radę bo kto jak nie my :twisted: :wink:
Seichan - 08-08-2013, 22:45

Otóż to :mrgreen:
grzesiopol - 08-08-2013, 23:11

Mnie prawdopodobnie nie będzie w niedzielę więc proszę o jakieś info dotyczące ustaleń
_Slawek_ - 09-08-2013, 17:57

Spot regionalny w najbliższą niedzielę będzie można wykorzystać jako okazję do przedyskutowania jeziorowego tematu, więc proszę się nie migać obiadami u teściów itp. ;) Może do tej pory pojawi się już oferta z ośrodka :roll: Jacyś chętni do robienia notatki ze spotkania? ;)

Zatem spotkajmy się. :biggrin: