Sport - Inne - Piłka ręczna
Anonymous - 28-01-2009, 17:26
W meczu z norwegią było wszystko to co polacy potrafią najlepiej
Piekna gra duzo emocji i happy end
tucci - 28-01-2009, 20:10
mariano81 napisał/a: | W meczu z norwegią było wszystko to co polacy potrafią najlepiej
Piekna gra duzo emocji i happy end |
..az tak pieknie nie bylo, ale serce do walki mamy chyba najwieksze...teraz trzeba tylko croatie rozdmuchac....i do FINALU
Anonymous - 30-01-2009, 19:42
Radioodbiorniki nastawione?
No, to zaraz ruszamy.. Oby szczęśliwie!
Morfi - 30-01-2009, 21:13
14 - 13 dla Chorwatów ciekawe spotkanie. Przegrywalismy już 4 pkt.
Trzymam kciuki
siwek - 30-01-2009, 21:18
miejmy nadzieje ze skonczy sie tak jak otatni mecz... oby...
na poczatku odstawaklismy poziomem ale w końcówce pokazaliśmy ze potrafimy walczyć i grać
oby tak dalej
Zatoichii - 30-01-2009, 21:23
Spoko spoko, jugole są do ogrania. Cwaniactwo nie popłaca
[ Dodano: 30-01-2009, 21:34 ]
No przecież już był remis. Nie na moje nerwy taki mecz, ide zrobić sobie drinka
siwek - 30-01-2009, 21:35
Zatoichii napisał/a: | Spoko spoko, jugole są do ogrania. Cwaniactwo nie popłaca | są do ogrania ale z tą grą jaką teraz nasi prezentują to napewno ich nie pokonamy..
Nawet tylu niecelnych podan co w tej połowie to chyba w całym poprzednim meczu nie mieli...
szkoda, ale jeszcze mecz trwa więc szanse są
Morfi - 30-01-2009, 21:49
25:16 dla chorwatów pozostała Nam walka o 3 miejsce z Danią.
Mielismy 10 min dobrej gry, pod koniec 1 połowy...
Anonymous - 30-01-2009, 22:04
Morfi napisał/a: | Mielismy 10 min dobrej gry, pod koniec 1 połowy... |
zgadzam się.. przegraliśmy przez własne błędy..
Zatoichii - 30-01-2009, 22:14
Nie było w grze, jakiejś rażącej przewagi Chorwatów, ale za dużo błędów Polaków.
Chyba jednak Francja.
Anonymous - 30-01-2009, 22:30
Nie było obrony! i komu rzucać tylko Jurasik brał na siebie atak i na początku marcin Lijewski!!! tracilismy piłki bez rzutu w taki sposób nie moglismy tego meczu wygrac mimo tego ze chorwaci tez nic wielkiego nie pokazali!!!! Szkoda ale gramy o trzecie nie dajmy sie!!!
siwek - 31-01-2009, 09:20
Zatoichii napisał/a: | Nie było w grze, jakiejś rażącej przewagi Chorwatów | wg mnie była i to bardzo widoczna
Ich akcje były szybkie i nie podawali między sobą piłki do czasu aż ją stracili tylko kilka szybkich podań i już strzelali - w większości celnie, poza tym oni byli pod naszą bramką przed nami. Nasi grali ospale, za długo podawali sobie piłke a to jak było wdać nic nie przyniosło bo więcej goli trafili przy szybkich akcjach. Do tego te straty piłki... sami bez pomocy Chorwatów je traciliśmy niecelnie podając więc z czego miałybyć te bramki...
Trzymajmy kciuki i miejmy nadzieję ze w meczu o 3 miejsce zagrają dobrze
Anonymous - 31-01-2009, 12:05
Oglądałem pierwsze 4 min meczu i wiedziałem że przegrają bo przegrali go już przed meczem - psychika siadła............
Marcin-Krak - 01-02-2009, 14:40
Niestety Mam dla was bardzo smutną wiadomość
Jeden z braci bliźniaków politycznych zapowiedział, że będzie kibicował piłkarzom - biorac pod uwagę, że kiedy któryś z Kaczyńskich kibicuje naszym ... nie kończy się to za dobrze
Anonymous - 01-02-2009, 14:50
Marcin-Krak napisał/a: | Niestety Mam dla was bardzo smutną wiadomość
Jeden z braci bliźniaków politycznych zapowiedział, że będzie kibicował piłkarzom - biorac pod uwagę, że kiedy któryś z Kaczyńskich kibicuje naszym ... nie kończy się to za dobrze |
dunczycy mają barwy biało czerwone i polacy tez biało czerwone, to pewnie sie pomyli i bedzie kibicował dani
|
|
|