To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Wszyc i jego V6 czyli kolejna reaktywacja

fj_mike - 27-04-2014, 01:44

Wszyc napisał/a:
Wprowadzasz zamęt drugie jest na Polskiej prawie na skrzyżowaniu z Rotterdamską

Weź polej :P

Wszyc - 27-04-2014, 15:08

Mam winowajce czemu misiek nie działa :P cała elektryka pod deską rozdzielczą staneła w płomieniach wszystkie kable stopione będzie trzeba z mojego ropniaka wiązke elektryczną przeszczepiać, komputer też kaplica
areksz121 - 27-04-2014, 15:33

Który komputer kaplica? Kurde zobacz najpierw wszystko dokładnie. Główne wiązki pod deskę mam zapasowe ze srebrnego. Brak tylko tej malutkiej z gniazdami pod zegary, bo deska poszła do kosza. Heh, ECU silnika niestety mam drugi, ale z MIVECa.

A co do zdjęć z poprzedniej strony, to coraz bardziej utwierdzam się w myśli lakierniczej... :mrgreen:

Wszyc - 27-04-2014, 15:44

Chill jak co mam 2 kompy jeszcze z E54A :P i 2 wiązki kabinowe z galantów 7g :P i 2 wiązki z Galantów 6g coś sie ukleci i pewnie jakaś z eclipse :P Tylko mi sie nie chce straszliwie więc dopiero na majówke :P
k@rol - 27-04-2014, 21:03

Ładne foty :D
Co tam pominięte na bezpiecznikach? :shock:

Wszyc - 27-04-2014, 21:26

k@rol napisał/a:
Co tam pominięte na bezpiecznikach?

Jeszcze nie wiem :P ale audio to nie jest może alarm nie wiem oblukam

Wszyc - 29-04-2014, 19:30

Nowe przewody są, bezpieczniki ok, aku nowy, komp nowy wciąż brak odzewu ze strony auta... oh well...

Kupie sobie jutro jakiś miernik bo stary mi sie zapodział to posprawdzam gdzie prąd trafia a gdzie nie :P Nie udało sie na szybko to trzeba będzie podziubać dokładniej w majówkę :) I alarm wyleci bo nie jestem zwolennikiem dużej ilości elektryki w samochodzie :mrgreen:

fj_mike - 29-04-2014, 20:37

Wszyc napisał/a:
I alarm wyleci

Nawet niepotrzebny :P

Wszyc - 11-05-2014, 15:13

Siemka mam pytanie zanim zaczne rozbierać pół deski rozdzielczej znów :P

Mam w desce rozdzielczej świerszcza :P coś bzyka albo raczej wydaje dźwięki jak podstacja trakcyjna w deszczu :P

Zanim zaczne kopać i wszystko sprawdzać może już ktoś miał taki problem u siebie i wie co to może być? :P ja obstawiam na 90% klimatronik ale zobaczym :P nie chce kolejnego pożaru pod deską rozdzielczą :P

Auto już chodzi wszystko wymienione. Zaczęło się od nie polutowanego i średnio zaizolowanego alarmu. Do tego rozrusznik mi umiera i się wiesza musiałem go 220V potraktować na przebudzenie żeby galanta ruszyć z miejsca.
Misiek po 2 tygodniach stania na poboczu drogi już w domu :P ehh żeby człowiek nie był w pracy od 5 do 20stej to by było szybciej :?

Pewnie z 2 tygodnie zanim ogarnę wszystkie połączenia elektryczne w nim bo teraz będę miał jeszcze mniej czasu :(

szpala85 - 11-05-2014, 17:23

u mnie w byłym galu miałem świerszcza .... ale to był wentylator nagrzewnicy :wink: jak chodził na wolnym biegu to któraś łopatka o coś wadziła i tak dziwnie cykało (albo jakiś liśc wpadł ) :wink:
Wszyc - 11-05-2014, 17:27

U mnie wszystko wyłączone a i tak jest to bzzzzz -_-
szpala85 - 11-05-2014, 21:04

no to już nie wiem co tam ci siedzi :mrgreen:

jedne co przychodzi mi na myśl to przekaźnik który znajduje się w środkowej konsoli gdzieś tam pod radiem ,a wajchą od biegów :wink:

k@rol - 11-05-2014, 21:56

Dla mnie świerszcz siedział w klimatroniku :P
Wszyc - 18-05-2014, 14:11

Mała niespodzianka po wywaleniu alarmu zdałem sobie sprawę że nie działa zamek od strony kierowcy z kluczyka :P ... musze chodzić do pasażera drzwi otwierać jego drzwi nurkować do auta po rygiel w drzwiach kierowcy i otwierać go by wszystkie drzwi sie otworzyły :mrgreen: :mrgreen: generalnie nie problem ale trzoda przy znajomych trzeba to szybko zrobić hehe dziś znów dzień wolny wiec można poskładać wszystko do kupy
fj_mike - 18-05-2014, 14:17

Wszyc napisał/a:
dziś znów dzień wolny wiec można poskładać wszystko do kupy

Idź na piwo ze znajomymi :wink:
Galant poczeka.