Nasze Miśki - Powrót po latach do Gala;)
eremita - 12-10-2014, 21:38
Galuś odebrany cieszyłem się jak dziecko jak go zobaczyłem
Na szybko zrobione fotki jak wam się podoba nowy spoiler
WreX - 12-10-2014, 21:49
Robi robotę
eremita - 13-10-2014, 07:58
W najbliższym czasie;
-zmiana kół na nowe zimówki
-pomalowanie zacisków
-wyeliminowanie przedmuchu na łączeniu tłumików
-wygłuszenie przednich drzwi
-montaż głośników
-przyciemnienie szyb
-położyć jakiś wosk co mi będzie chronił lakier i utrzyma ten połysk tylko nie wie jaki najlepiej użyć
Tomii - 13-10-2014, 08:04
eremita napisał/a: | jak wam się podoba nowy spoiler
|
ładnie leży
zimówki nie za wcześnie
Tomii - 13-10-2014, 08:07
eremita napisał/a: |
-położyć jakiś wosk co mi będzie chronił lakier i utrzyma ten połysk tylko nie wie jaki najlepiej użyć |
ja ze swojej strony polecę to:
http://www.sklepinterneto...ikrofibra/p1384
eremita - 13-10-2014, 08:36
Tomii napisał/a: | zimówki nie za wcześnie |
Zdjąłem letnie by odnowić alusy i zaraz je pogoniłem bo na tych oponach się jeździć nie dało.
Nie chcę teraz kupować i zakładać na miesiąc zwłaszcza że na lato jak znajdę dobre to chce zmienić felgi na pięcioramienne
tresorex - 13-10-2014, 09:02
Jest kozak
Może będę miał okazję go zobaczyć na żywo w tym tygodniu
mjsystem - 13-10-2014, 09:02
Zacnie to wyszło. Spojler delikatny i dodający elegancji. Skąd i za ile go masz, jak nie tajemnica?
eremita - 13-10-2014, 12:53
[quote="mjsystem"] Spojler delikatny i dodający elegancji. Skąd i za ile go masz, jak nie tajemnica?
Ile kosztował wyjdzie dopiero jak sprzedam klape:) bo kupiłem go razem z klapą:) kupiony na alledrogo tyle że klapą jak i spojler jest od civic coupe.
tresorex napisał/a: |
Może będę miał okazję go zobaczyć na żywo w tym tygodniu |
Mini spocik będzie Daj tylko znać
mjsystem - 13-10-2014, 13:23
eremita napisał/a: | Ile kosztował wyjdzie dopiero jak sprzedam klape:) bo kupiłem go razem z klapą:) kupiony na alledrogo tyle że klapą jak i spojler jest od civic coupe. |
Sveno ma też od Hondy. Własnie one mi się podobają
sveno - 13-10-2014, 14:10
ale mój jest od Accorda po 2003r. Jest niższy i taki jakby masywniejszy... wolę swój
mjsystem - 13-10-2014, 14:20
sveno napisał/a: | ale mój jest od Accorda po 2003r. Jest niższy i taki jakby masywniejszy... wolę swój |
A mi się oba podobają. Dlatego docelowo będę szukał alternatywy a'la Honda
tresorex - 13-10-2014, 14:49
Będzie łatwiej parkować tyłem z tym spojlerem
Ciekawe czy też w nocy zasłania światła aut jadących za tobą jak ten z VR4
eremita - 13-10-2014, 20:25
sveno napisał/a: | ale mój jest od Accorda po 2003r. Jest niższy i taki jakby masywniejszy... wolę swój |
W pierwszej wersji miał być taki tylko wydawał mi się troszku za niski Jak zobaczyłem civic-e to wiedziałem że taki byłby idealny, na parkingu przy pracy dokonałem szybkiego pomiaru a Hondzie która tam stoi i pasowało A że dałem za komplet tyle co wołają za sam spoiler to bez zastanowienia kupiłem
tresorex napisał/a: | Będzie łatwiej parkować tyłem z tym spojlerem
Ciekawe czy też w nocy zasłania światła aut jadących za tobą jak ten z VR4 |
To na pewno, dwa lata pomykam sceniciem i tak się odzwyczaiłem od długiego samochodu że dziwnie się parkuje galem, ale spoiler mnie uratował teraz jest idealnie,
Jeszcze na przód by się przydało prosto z Japonii to co dla hondziarzy jest rarytasem czyli Bumper pole
A faktycznie zasłania światła
arturj123 - 13-10-2014, 20:58
|
|
|