Zloty i Spoty - Zlot 2016 - Pytania i wątpliwości, odpowiedzi
Misiek :) - 18-08-2016, 13:52
Ja się jeszcze dopytam... Mam nocleg od piątku. Czy wliczona jest piątkowa obiadokolacja (jeśli tak to w jakich godzinach) oraz rozumiem, że dla wyjeżdżających w poniedziałek ostatni posiłek to śniadanie
apikus - 18-08-2016, 15:21
Wliczona jest obiadokolacja koło 18 -19.
Tak śniadanie to ostatni posiłek w poniedziałek.
[ Dodano: 18-08-2016, 15:27 ]
marcink napisał/a: | Czy w łazience są ręczniki, czy trzeba zapakować własny? |
Ręczniki maje być, ale I tak proponuje wziąć własne,
marcink napisał/a: | Czy w pokoju znajdziemy czajnik i jakieś kubki? |
Nie ma.
Na grilu będzie kiełbasa i kaszanka dla każdego zameldowanego w Markusie I jakaś sałatka, chleb, smalec, ogórek. Dla wegetarian szaszłyk owocowy, sorry warzywno pieczarkowy
[ Dodano: 22-08-2016, 09:42 ]
Obiadokolacje są od 17 do 18.
MKV - 22-08-2016, 11:56
Dobra to teraz ja mam kilka pytań.
1. Ze względu na brak wolnych pokoi dwuosobowych na własną rękę przedwczoraj zaklepałem sobie takowy w Zielonej Gospodzie. (jakby ktoś potrzebował to chyba ciągle mają więcej takich ciągle wolnych) w cenie 35zł/os za dobę bez wyżywienia.
Pytanie natomiast dotyczy sklepów - czy są jakieś w pobliżu żeby kupić coś na grilla oraz czy będzie jakiś ogólnodostępny grill czy należy zabrać ze sobą te małe jednorazówki??
2. W którym miejscu będzie parking na samochody? Raczej wszyscy w jednym miejscu będziemy starali się parkować??
3. Co w końcu z tą hamownią? Są jacyś chętni? To jest hamownia obciążeniowa czy inercyjna?
marcink - 22-08-2016, 12:52
Zapomniałem o najważniejszym - licytacja: czy po wygranej aukcji płacimy gotówką na miejscu czy może można puścić przelew na konto akcji?
apikus - 22-08-2016, 13:42
MKV napisał/a: | Pytanie natomiast dotyczy sklepów - czy są jakieś w pobliżu żeby kupić coś na grilla oraz czy będzie jakiś ogólnodostępny grill czy należy zabrać ze sobą te małe jednorazówki?? |
Biedronka
Bojki 5, 58-562 Podgórzyn 4,3 km od Markusa
Na ośrodku jest grill, ale my rozpalamy go tylko na kolację, jednak będzie można z niego korzystać.
MKV napisał/a: | 2. W którym miejscu będzie parking na samochody? Raczej wszyscy w jednym miejscu będziemy starali się parkować?? |
Parking Markusa, powinniśmy się wszyscy zmieścić.
MKV napisał/a: | Co w końcu z tą hamownią? Są jacyś chętni? To jest hamownia obciążeniowa czy inercyjna? |
Nie ma chętnych, Hamownia jest w Jeleniej Górze, nie jest mobilna i tylko na jedną ośkę, więc nie będziemy z niej korzystać.
marcink napisał/a: | licytacja: czy po wygranej aukcji płacimy gotówką na miejscu czy może można puścić przelew na konto akcji? |
Raczej gotówka.
stary alfer - 22-08-2016, 13:52
marcink napisał/a: | czy po wygranej aukcji płacimy gotówką na miejscu czy może można puścić przelew na konto akcji? |
apikus napisał/a: | Raczej gotówka. |
Myślę, że w tej kwestii warto by się upewnić u Firka.
http://forum.mitsumaniaki...iewprofile&u=20
apikus - 22-08-2016, 13:53
stary alfer napisał/a: | Myślę, że w tej kwestii warto by się upewnić u Firka. |
Przywoźcie walizki z gotówą
Zapytam Firka.
MKV - 22-08-2016, 13:56
apikus napisał/a: | MKV napisał/a: | Pytanie natomiast dotyczy sklepów - czy są jakieś w pobliżu żeby kupić coś na grilla oraz czy będzie jakiś ogólnodostępny grill czy należy zabrać ze sobą te małe jednorazówki?? |
|
A myślisz, że mają w jakimś sklepiku czeskie piwo? Bo skoro już jesteśmy tak blisko granicy...
apikus - 22-08-2016, 15:55
MKV napisał/a: | A myślisz, że mają w jakimś sklepiku czeskie piwo? Bo skoro już jesteśmy tak blisko granicy... |
W wielu sklepikach jest czeskie piwo.
sveno - 22-08-2016, 18:35
A ja z innej beczki.
Czy znalazłby się ktoś miły kto by mi przytargał paczuszkę na Zlot?
Tzn. ja zamówię przez internet na wskazany adres życzliwej osoby, (olej i filtr oleju) opłacę wszystko z góry, a ten ktoś mi to podrzuci do hotelu?
Chyba, że mogę to zamówić do hotelu? apikus, ?
marcink - 22-08-2016, 18:56
sveno: Jeśli opcja z hotelem odpada, to służę pomocą. Info na PW.
sveno - 22-08-2016, 19:15
marcink, jesteś wielki.
Temat nieaktualny
Stówa - 23-08-2016, 06:26
Apikus, bo wysłałem przelew za koszulki i pokój i pisałem pw w tej sprawie, ale nie dostałem żadnej informacji zwrotnej i trochę się boję czy mam zarezerwowany pokoj, a Zlot tuż tuż.
apikus - 23-08-2016, 07:55
Stówa napisał/a: | Apikus, bo wysłałem przelew za koszulki i pokój i pisałem pw w tej sprawie, ale nie dostałem żadnej informacji zwrotnej i trochę się boję czy mam zarezerwowany pokoj, a Zlot tuż tuż. |
Wszystko jest załatwione. Masz zarezerwowany pokój i koszulki.
[ Dodano: 23-08-2016, 09:11 ]
http://www.jelonka.com/ne...t,article,64655
[ Dodano: 24-08-2016, 09:02 ]
marcink napisał/a: | Zapomniałem o najważniejszym - licytacja: czy po wygranej aukcji płacimy gotówką na miejscu czy może można puścić przelew na konto akcji? |
Mozna będzie puścić przelew.
stary alfer - 24-08-2016, 14:27
za pogodę...
|
|
|