To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Kącik pijaka ;-)

stary alfer - 19-09-2010, 17:48

sieegurd napisał/a:
Mi tam nie burzyły :D


Bo może zachowywałeś kulturę palenia :mrgreen:

sieegurd - 19-09-2010, 17:55

stary alfer napisał/a:
sieegurd napisał/a:
Mi tam nie burzyły :D


Bo może zachowywałeś kulturę palenia :mrgreen:

Paczka na wyjście czasem była za mała :) Ale trampek rano po fajach był straszny :P

Marcin-Krak - 19-09-2010, 17:59

Ale dyskusja w temacie rozgorzała :shock:
No to widzę, że wczoraj nie tylko ja Okocimia piłem - o ilość lepiej nie pytać :twisted:

Aga dzięki za przepis - zimne idą dni - trzeba o czymś na ciepło pomyśleć będzie :wink:

Aga - 19-09-2010, 18:59

a proszę bardzo!
byle by Ci na zdrówko poszło..
:biggrin:

Marcin-Krak - 25-09-2010, 23:28

Powrót do przeszłości - Carlsbergów kilka - jednak dawniej były lepsze ;)
I jakieś piwo z Lidla - drogie było, a i tak nie dobre :evil:

Kaucz - 26-09-2010, 01:40

A ja powiem tak: Noteckie Ciemne ! :D Przez tą małą buteleczkę ludzie biorą to za piwo dla żuli, ale jest naprawdę genialne w smaku :D
stary alfer - 26-09-2010, 09:10

Kaucz napisał/a:
A ja powiem tak: Noteckie Ciemne ! :D Przez tą małą buteleczkę ludzie biorą to za piwo dla żuli, ale jest naprawdę genialne w smaku :D


To jest Panie mistrzostwo świata za 1,89 zł :)

bastek - 26-09-2010, 10:09

witam pierszy raz w wątku
ja się zasmakowałem w miodku dwujniaku Kamianniak
robiony w Apisie, w Lublinie, 3 km od mojego domu - ale kupić mozna tylko w Kamiannej - taka wioska koło Krynicy/Nowego Sącza - przynajmniej tak twierdzi facet ze sklepu w Apisie
czy zminy, czy ciepły, smak mniam-mniam
a jaeśli chodzi o piwo - ostatnio Ciechan niepateryzowane

sieegurd - 10-10-2010, 16:15

Polecam gruszkówkę łącką 60% :) Palce lizać :P Świetny smak i nie pali gardła tak jak śliwowica 80% :D Oczywiście przed podaniem dobrze zmrozić :)
stary alfer - 10-10-2010, 17:25

sieegurd napisał/a:
Polecam gruszkówkę łącką 60% :)


Można w domu to zmajstrować? ;)

Czy tylko shopping?

Marcin-Krak - 10-10-2010, 17:32

stary alfer napisał/a:
Można w domu to zmajstrować? ;)


Jakbyś się postarał, to pewnie byś i coś wymodził.
Ale to jest jeden ze specjałów regionalnych ;)
Ja z Łącka lubię "przepalankę" na miodzie - słabe to jak na alko z tamtych stron bo tylko 40% :twisted:

stary alfer - 10-10-2010, 17:35

Marcin-Krak napisał/a:
Ja z Łącka lubię "przepalankę" na miodzie - słabe to jak na alko z tamtych stron bo tylko 40% :twisted:


Muszę się wybrać na rekonesans do jakiegoś wielkiego sklepu.

Zakładam niestety, że nic nie znajdę :evil:

wyderka - 10-10-2010, 17:40

stary alfer napisał/a:
Zakładam niestety, że nic nie znajdę :evil:



hmm... jak by co to coś się załatwi :wink:

stary alfer - 10-10-2010, 17:44

To byłaby zbyt cenna przesyłka ;)

wyderka, dziękuję a deklarację ;)

sieegurd - 10-10-2010, 18:48

stary alfer napisał/a:
sieegurd napisał/a:
Polecam gruszkówkę łącką 60% :)


Można w domu to zmajstrować? ;)

Czy tylko shopping?

Powiedzmy, że mógłbym Ci spróbować zapakować w bezpieczną paczkę i podesłać :) Ale nie biorę odpowiedzialności za pocztę polską :D



Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group