Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cd ...
Grześku - 15-12-2009, 23:55
na zewnątrz jest tylko -7,6°C może nie zamarzną... Bez prądu do rana też wytrzymają...
A co tam, wyłączam
Rafal_Szczecin - 16-12-2009, 08:01
sroda ...
8 - 18 (?) bo koles obok ma zapelenie spojowek wiec dzis dyszka, prawdopodobnie do konca tyg ... ehh
zaraz przyjdzie szef i zacznie gadac " jak to zle, jak to nie dobrze, firma przynosi straty, on nie wie co robic, musimy porozmawiac, jak to zle , ojjj nie dobrze, nie ma kasy, w tym miesiacu znow dolozyl 10kpln do interesu, i tak juz od kilku miesiecy"
skoro tak doklada, to niech sprzeda nam ( mi i reszcie zalogi) ten bajzel, to bedziemy mieli miesiac w miesiac zyski a nie "straty"
wczoraj mialem ochote go zabic...zobaczymy dzis...
oby do piatku ...
gulgulq - 16-12-2009, 08:05
| Rafal_Szczecin napisał/a: | sroda ...
8 - 18 (?) bo koles obok ma zapelenie spojowek wiec dzis dyszka, prawdopodobnie do konca tyg ... ehh
|
luzik...
ja ma inwentaryzacje na głowie wiec 12 dziennie idzie
a tu przegląd dziś się kończy, ubezpieczenie na dniach, zima za pasem, w domu piec sfiksował, zakupy trza robić, przeziębienie mnie bierze,
zwariować idzie
Jassmina - 16-12-2009, 08:53
...dziś do szczęścia potrzebuję tylko gorącej herbaty z cytryną i ciepłych, babciowych bamboszy....
gigant87 - 16-12-2009, 09:03
| rosomak1983 napisał/a: | | Morfi napisał/a: | | ale to wkońcu moje wymarzone stanowisko |
GRATULUJE Morfi ze robisz to co chcesz. Pieniadze same przyjda... POWODZONKA |
Trudno się pod tym nie podpisać
cns80 - 16-12-2009, 09:24
... że przysięgam że jak mi jeszcze jeden baran wyjedzie z podporządkowanej wprost pod koła na 5-tym biegu i z komórką przy uchu zmuszając mnie do ostrego hamowania, albo omijania to wyjdę z siebie (a później z samochodu) i obiję ryja jednokomórkowcowi
Skończyła się moja cierpliwość do niefrasobliwych "kierowców". Motocyklistom też tak później będzie wyjeżdżał palant jeden Coraz więcej takich kretynów widzę. Wczoraj takiego dupka obserwowałem jak jadąc BMW zmienił pas 16 razy i ani razu nie użył kierunkowskazu, za to 9 razy zmusił innych kierowców do gwałtownego hamowania. To nie prędkość jest problemem tylko tacy idioci na drogach. Jak kogoś stać na auto za 40-400 tyś. to niech sobie kupi zestaw głośnomówiący za 150-1500 zł
Ulżyło
Fragu - 16-12-2009, 09:36
cns80, polewamy dobrze gadasz
...że grudzień okazał się kiepskim miesiącem dla moich bliskich - i jednocześnie dla mnie Tacie amputowali palca od nogi, dziewczyna ma kłopoty z sercem ...a zapowiadało się, że będzie bardzo dobry koniec roku.
szpala85 - 16-12-2009, 10:16
... nie kupiłem Sigmy
... ale na pocieszenie nabyłem Galanta E33A 2.0 GTi 16v
http://www.allegro.pl/ite...shi_galant.html
koszmarek - 16-12-2009, 15:29
a ja zmarzłam, dostałam od mamy bamboszki, zrobiłam sobie herbatę, mam pyszną sałatkę i szaliczek na gwiazdkę dostałam (wcześniej bo zimno ;P)
bardzo dobra środa
Marcin-Krak - 16-12-2009, 19:13
że jest bezsĘsu
że opon ni ma - śniegiem straszą
i w ogóle bezsĘsu...
JCH - 16-12-2009, 19:38
Wreszcie sypie - i to jest pozytyw Negatyw jest taki, że wszyscy jadą 20-30 km/h
Z Chorzowa do Bytomia jechałem na biegach: I, II. I, II, I, II....
Morfi - 16-12-2009, 19:55
zle, że sypie w tym roku snieg mi nie pasuje i już go nie lubie.
Pexu - 16-12-2009, 20:40
| Fragu napisał/a: | ...że grudzień okazał się kiepskim miesiącem dla moich bliskich - i jednocześnie dla mnie Tacie amputowali palca od nogi, dziewczyna ma kłopoty z sercem ...a zapowiadało się, że będzie bardzo dobry koniec roku. |
3maj się tam Fragu - tacie siły a dziewczynie Twojej zdrowia życzę
a ja chcę powiedzieć że parę godzin za kółkiem w korku potrafi naprawdę wykończyć...
akbi - 16-12-2009, 22:16
| JCH napisał/a: | Wreszcie sypie - i to jest pozytyw |
ano dokladnie Panie Jacku ... wielki pozytyw ... jeszcze 17 dni i wyjazd na narty
pawliku - 16-12-2009, 23:02
że d... blada i moje plany na swieta sie posypały bo mam noge w gipsie
|
|
|