To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cd ...

Grześku - 15-12-2009, 23:55

:mrgreen:
na zewnątrz jest tylko -7,6°C może nie zamarzną... Bez prądu do rana też wytrzymają...

A co tam, wyłączam :twisted:

Rafal_Szczecin - 16-12-2009, 08:01

sroda ...
8 - 18 (?) bo koles obok ma zapelenie spojowek wiec dzis dyszka, prawdopodobnie do konca tyg ... ehh

zaraz przyjdzie szef i zacznie gadac " jak to zle, jak to nie dobrze, firma przynosi straty, on nie wie co robic, musimy porozmawiac, jak to zle , ojjj nie dobrze, nie ma kasy, w tym miesiacu znow dolozyl 10kpln do interesu, i tak juz od kilku miesiecy"
skoro tak doklada, to niech sprzeda nam ( mi i reszcie zalogi) ten bajzel, to bedziemy mieli miesiac w miesiac zyski a nie "straty"

wczoraj mialem ochote go zabic...zobaczymy dzis...

oby do piatku ...

gulgulq - 16-12-2009, 08:05

Rafal_Szczecin napisał/a:
sroda ...
8 - 18 (?) bo koles obok ma zapelenie spojowek wiec dzis dyszka, prawdopodobnie do konca tyg ... ehh

luzik...
ja ma inwentaryzacje na głowie wiec 12 dziennie idzie

a tu przegląd dziś się kończy, ubezpieczenie na dniach, zima za pasem, w domu piec sfiksował, zakupy trza robić, przeziębienie mnie bierze,

zwariować idzie :mrgreen:

Jassmina - 16-12-2009, 08:53

...dziś do szczęścia potrzebuję tylko gorącej herbaty z cytryną i ciepłych, babciowych bamboszy....
gigant87 - 16-12-2009, 09:03

rosomak1983 napisał/a:
Morfi napisał/a:
ale to wkońcu moje wymarzone stanowisko

GRATULUJE Morfi ze robisz to co chcesz. Pieniadze same przyjda... POWODZONKA

Trudno się pod tym nie podpisać :)

cns80 - 16-12-2009, 09:24

... że przysięgam że jak mi jeszcze jeden baran wyjedzie z podporządkowanej wprost pod koła na 5-tym biegu i z komórką przy uchu zmuszając mnie do ostrego hamowania, albo omijania to wyjdę z siebie (a później z samochodu) i obiję ryja jednokomórkowcowi :axe:
Skończyła się moja cierpliwość do niefrasobliwych "kierowców". Motocyklistom też tak później będzie wyjeżdżał palant jeden :gib: Coraz więcej takich kretynów widzę. Wczoraj takiego dupka obserwowałem jak jadąc BMW zmienił pas 16 razy i ani razu nie użył kierunkowskazu, za to 9 razy zmusił innych kierowców do gwałtownego hamowania. To nie prędkość jest problemem tylko tacy idioci na drogach. Jak kogoś stać na auto za 40-400 tyś. to niech sobie kupi zestaw głośnomówiący za 150-1500 zł :evil:

Ulżyło :P

Fragu - 16-12-2009, 09:36

cns80, polewamy dobrze gadasz :partyman: :D

...że grudzień okazał się kiepskim miesiącem dla moich bliskich - i jednocześnie dla mnie :roll: Tacie amputowali palca od nogi, dziewczyna ma kłopoty z sercem :( ...a zapowiadało się, że będzie bardzo dobry koniec roku.

szpala85 - 16-12-2009, 10:16

... nie kupiłem Sigmy
... ale na pocieszenie nabyłem Galanta E33A 2.0 GTi 16v :twisted:
http://www.allegro.pl/ite...shi_galant.html

koszmarek - 16-12-2009, 15:29

a ja zmarzłam, dostałam od mamy bamboszki, zrobiłam sobie herbatę, mam pyszną sałatkę i szaliczek na gwiazdkę dostałam (wcześniej bo zimno ;P)

bardzo dobra środa :D

Marcin-Krak - 16-12-2009, 19:13

że jest bezsĘsu :wink:
że opon ni ma - śniegiem straszą
i w ogóle bezsĘsu...

JCH - 16-12-2009, 19:38

Wreszcie sypie - i to jest pozytyw :) Negatyw jest taki, że wszyscy jadą 20-30 km/h :evil:
Z Chorzowa do Bytomia jechałem na biegach: I, II. I, II, I, II.... :?

Morfi - 16-12-2009, 19:55

zle, że sypie w tym roku snieg mi nie pasuje i już go nie lubie.
Pexu - 16-12-2009, 20:40

Fragu napisał/a:
...że grudzień okazał się kiepskim miesiącem dla moich bliskich - i jednocześnie dla mnie :roll: Tacie amputowali palca od nogi, dziewczyna ma kłopoty z sercem :( ...a zapowiadało się, że będzie bardzo dobry koniec roku.

3maj się tam Fragu - tacie siły a dziewczynie Twojej zdrowia życzę :)

a ja chcę powiedzieć że parę godzin za kółkiem w korku potrafi naprawdę wykończyć... :|

akbi - 16-12-2009, 22:16

JCH napisał/a:
Wreszcie sypie - i to jest pozytyw :)

ano dokladnie Panie Jacku ... wielki pozytyw ... jeszcze 17 dni i wyjazd na narty :D

pawliku - 16-12-2009, 23:02

że d... blada i moje plany na swieta sie posypały bo mam noge w gipsie :evil: :evil: :roll: