Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cd ...
Pexu - 17-12-2009, 11:31
jutro biorę wolne i mam gdzieś drogowców, ich zapewnienia o pracujących pługach i solarkach, oraz ten cały bajzel na drodze związany z opadami śnieżnobiałego śniegu
cns80 - 17-12-2009, 11:38
| Pexu napisał/a: | ...że przejechałem dzisiaj 25km w 3godz i 10min
i do pracy zamiast na ósmą, byłem na dziesiątą... | Nie było widać sniegu jak rano wstałeś ?
Ja wyjechałem dziś do pracy o 6:56 i dojechałem na 7:40 (10 min. spóźnienia). Trasa 21 km przez Warszawę. Moja żona wyjechała o 7:00 i pomimo że jechała tą samą trasą tylko dużo bliżej (9 km) to dojechała na 7:55 (25 min. spóźnienia). Jednak 4 minuty robią różnicę
Morfi - 17-12-2009, 11:41
Że serwery padły i działania w terenie zawieszone a, że mieszkam blisko to wpadlem do domu sie ogrzać.
Pewnie za godzine spowrotem w teren przez zaspy
Marcin-Krak - 17-12-2009, 12:36
Przyszły opony - zaraz jadę wymieniać - lepiej późno niż wcale
Ale i tak wszystko jest bezsĘsu.
rosomak1983 - 17-12-2009, 12:48
Morfi, ale jaka praca ciekawa, Nigdy nie wiadomo w której zaspie przyjdzie pracowac i gdzie padnie serwer Taka praca to jak przygoda
Przy okazji wyszkolisz sie na morsa
Morfi - 17-12-2009, 12:55
Spoko to tylko do końca roku hehehe. Ogólnie po prawie całym roku do d... koncówka jest niezła Z perspektywami że 2010 będzie super
koszmarek - 17-12-2009, 14:49
| werdew napisał/a: | Czy mam się szykować na jakąś szczególną masakre na drogach |
czy to jest retoryczne pytanie? Zero odśnieżenia na kilku głównych drogach, korki straszliwe, nie wiadomo co będzie jutro :/
siwek - 17-12-2009, 16:57
| Hubeeert napisał/a: | | siwek może w Sochaczewie bo w Warszawie odśnieżyli łącza | chyba niestety masz rację...
a tak na poważnie to tylko z wejściem na forum mam problemy....
dodatkowo coś mi cholernie piszczy w Cari z tyłu... i jutro czeka mnie jazda z tyłu i szukanie przyczyny
Marcin-Krak - 17-12-2009, 17:44
Opony doszły - nawet już są założone - więcej w http://forum.mitsumaniaki...der=asc&start=0
Mam kupiła już karpia Właśnie odreagowałem sobie na nim ( już był killym ) - ale po porcjować trza było i teraz sobie czekać będzie w zamrażarce
Poza tym to bezsĘseu
Uwex - 17-12-2009, 18:01
Marcin-Krak - strzel Ty sobie ze dwie setki to i będzie z sĘsem ! A może i lepiej .
Marcin-Krak - 17-12-2009, 18:07
| Uwex napisał/a: | Marcin-Krak - strzel Ty sobie ze dwie setki to i będzie z sĘsem ! A może i lepiej . |
Nie pomaga
Próbowałem - z większą ilością też
Pexu - 17-12-2009, 21:32
| akbi napisał/a: | pada snieg ... pada snieg ... |
dobrze, to jutro w ramach terapii ulepię bałwana
pawliku - 17-12-2009, 21:59
że mnie coś trafi dlaczego zawsze to samo jak jestem zdrowy np. zimą to nie ma sniegu a jak jestem chory to obficie sypie i ani tu bałwana ukulać ani z domu wyjść tak samo latem jestem zdrowy to jest brzydka pogoda ale tylko coś mi sie stanie że nie moge z domu wyjść to od razu grzejesłonce
i chyba sie załamie
Pexu - 17-12-2009, 22:04
| krzychu napisał/a: | | Pexu napisał/a: | | co z tego że mam zimówki jak 25km pokonałem w 3godz i 10min? |
Zakładam że dlatego ponieważ inny zimówek nie mieli? |
wszystko stało... na takiej brei/błocie trzeba zachować większy odstęp oraz naprawdę panować nad autem by jechać prosto. nawet wchodząc w zakręt 20km/h zawijało mi tyłem (co nawet zabawne było).
reasumując, bo temat mnie już znudził - uważam za skandal bredzenie na temat gotowości służb i aktywności w kwestii odśnieżania podczas kiedy przez (łącznie) 4,5godz. taplania się w błocie nie widziałem żadnego pługu po drodze a drogi nie były czarne, mimo zapewnień że tak jest.
Maretzky85 - 17-12-2009, 22:08
| JCH napisał/a: | Ale w sumie jeśli o mnie chodzi to nie muszą jeździć |
Mnie też się podoba Szkoda, że połowa ludzi na ulicach zapomniało nagle jak się jeździ :/
A Koszmarkowa chyba nie przepada za śniegiem, mimo, że to taka fajna zabawa
|
|
|