Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cd ...
cns80 - 18-12-2009, 09:21
| Jassmina napisał/a: | Pług marki ursus z taką szuflą z przodu | Eeeee... Bardziej mi chodziło o te nówki-ciężarówki. A ten Ursus się dziś "zepsuł" bo mu paliwo zamarzło w filtrze
Marcino - 18-12-2009, 09:58
.. ze mam kaca po spotkaniu wigilijnym.. i nie chce mi sie siedziec ostani dzień w pracy w tym roku..:)
Pexu - 18-12-2009, 13:19
| cns80 napisał/a: | Pexu napisał/a:
a ja twierdzę że nawet Ostrobramska była cała w brei, to wszystko...
I co z tego ? Po brei też da się jechać. Nawet lepiej się jedzie, bo ja wczoraj zrobiłem 40 km na kapciu |
oczywiście, jak widać na kapciu również...
widziałem dzisiaj pług, w zasadzie traktorek ze spychaczem z przodu ale zawsze
w Sulejówku
rosomak1983 - 18-12-2009, 13:48
Heh na ja na szczescie do pracy mam niecały kilometr wiec sie nie spózniam ani nie stoje w korkach Jak dla mnie pogoda rewelacja...
Pogoda na sztosie
zimowe szaleństwa na topie
mrozek dodaje mocy
Lancerek na recznym jak na nartach w zakretach kroczy
POZDRAWIAM miłosników zimy
Cieplo nudne jest
josie - 18-12-2009, 14:17
...że w Gdyni napadało ponad pół metra. Idę znaleźć auto na parkingu i odkopać:)
szpala85 - 18-12-2009, 15:12
... - 17 C w Jeleniej ,a jutro ma być jeszcze bardziej na minusie
... dzisiaj rano na pięknej białej drodze tuż przed ostrym zakrętem moja prawa ręka powoli podąża w stronę hamulca ręcznego aby wejść w zakręt troszkę weselej i z rogalem na twarzy aż tu nagle ..... jep ! .... dostałem po głowie od mojej kochanej drugiej połówki
krzychu - 18-12-2009, 16:34
| szpala85 napisał/a: | .... dostałem po głowie od mojej kochanej drugiej połówki |
Hahhaa
Ja mam podobnie. Ale przeważnie po fakcie. Nie da się wytłumaczyć że parking pod supermarketem był pusty a ten słup był 30m dalej...
szpala85 - 18-12-2009, 18:39
| krzychu napisał/a: | | Nie da się wytłumaczyć że parking pod supermarketem był pusty a ten słup był 30m dalej... |
dokładnie nici z tłumaczenia że lepiej się w zakręt wchodzi .... i tak ona wie lepiej .....
Marcino - 18-12-2009, 19:00
..jutro jade z Tczewa do Warszawy/Sulejówka... i mam nadzieje ze droga będzie OK..:)
Anonymous - 18-12-2009, 19:32
..wczoraj po południu ponad 2 godziny ,,pędziłem,, z Grójca do Kołbieli / 50 km / ,
masakra na drodze - od razu widać kto na jakim paliwie jeżdzi /prztkane pobocza
Jassmina - 18-12-2009, 19:49
| Marcino napisał/a: | | ..jutro jade z Tczewa do Warszawy/Sulejówka... i mam nadzieje ze droga będzie OK..:) |
Jak Cię gdzieś wypatrzę to pomacham, zatrąbię, ewentualnie rzucę Ci się na maskę
A drogi u nas w Sulejówku nieodśnieżone więc noga z gazu!
Marcino - 18-12-2009, 23:48
| Jassmina napisał/a: | | Marcino napisał/a: | | ..jutro jade z Tczewa do Warszawy/Sulejówka... i mam nadzieje ze droga będzie OK..:) |
Jak Cię gdzieś wypatrzę to pomacham, zatrąbię, ewentualnie rzucę Ci się na maskę
A drogi u nas w Sulejówku nieodśnieżone więc noga z gazu! |
Bede na tym osiedlu wojskowym , a wy gdzie sie podziewacie tam???
JCH - 19-12-2009, 17:22
Ubrałem się dziś na cebulkę (3 warstwy + ortalionik) i byłem trochę pobiegać w lesie - miód malina
gigant87 - 19-12-2009, 17:32
... że cieszę się, że udało mi się zrobić zakupy na Święta (prezenty) w poprzedni weekend, teraz jest jakaś masakra - tak wynika z relacji znajomych, którzy dziś czegoś szukają w galeriach handlowych.
Dzięki temu teraz mogę spokojnie czekać na Święta. Jeszcze tylko jutro i w poniedziałek studencka impreza opłatkowa i we wtorek przed wieczorem powrót do domu na Święta
robertdg - 19-12-2009, 18:23
...umarzły mi dzisiaj paluszki u rączek i nóżek, bo akurat dzisiaj na złość odmówił posłuszeństwa rozrusznik w FH12, zawsze sobie wtedy zdaje sprawe, ze jak cos ma sie zepsuć, zepsuje sie w najmnijej oczekiwanym momencie, o świątecznych zakupach trzeba zapomnieć bo przeziębienie dopadło.
|
|
|