To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - KĄCIK DLA NOCNYCH MARKÓW CZYNNY 00:00 - 06:00

kristof - 12-01-2009, 02:46

Cezar napisał/a:
Tylko trzeba wiedziec na kogo sie powolac :twisted: :P

Póki co to tylko raz udało mi się przegadać gliniarza....a to wszystko dzięki Miśkowi :lol: bo słowo do słowa doszło że również miał kiedyś cari i wie że to autko tak lubi :wink:
no ja właśnie nie mam na kogo :/ i ćwiczę na nich siłę perswazji i siły argumentów :) póki co jest 2:1 dla nich..ale pierwszy mandat to z ojca winy dostałem a nie swojej ( nie zadbał o auto i za spaliny mnie ściągnęli -> był to poldek z 93r )

Anonymous - 12-01-2009, 02:47

Cytat:
i to jest właśnie najgorsze...u nich są równi i równiejsi, a dogadać się z nimi praktycznie nie idzie, bo jak taki się na coś uprze to masz przechlapane do końca...

wiesz ja nie mówie że wszyscy niebiescy są źli, bo ok jestem jak najbardziej za tym żeby eliminować z drogi pojazdy które zagrażają w ruchu drogowym innym poprzez np spaliny, brak hamulców czy oświetlenia, ale gdy w aucie jest wszystko jak należy a nawet lepiej niż wyszło z fabryki a gościu przyczepia Ci sie, tylko dla zasady to dla mnie jest po prostu pajacem który musi sie wyżyć za to, że w domu ciągle bawi sie sam tylko rękom ;) , bo zdarzyło mi się wiele kontroli już z tymi szybami i jeżeli już było coś wspominane na ten temat to raczej w sensie, że zażartowali czy są ok, a ja na to że ok ;) albo udawali że nie widzą, bo po prostu też są ludźmi i wiedzą że prawo w polsce niestety jest chore...

no ale jak to wszędzie trafiają sie Ludzie, ludziska i taborety... niestety...

niech kiedyś trafi mi sie taki gości jak on bedzie czegoś potrzebował odemnie :twisted: :twisted: :twisted: już ja mu dam popalić :P i tak jestem zawistny w takim wypadku dla taboretów byłem jestem i będe.

[ Dodano: 12-01-2009, 02:52 ]
kristof napisał/a:
póki co jest 2:1 dla nich..ale pierwszy mandat to z ojca winy dostałem a nie swojej

a drugi ?

kristof - 12-01-2009, 02:54

zgadzam się z Tobą, złomy powinni ściągać z drogi...bardziej mi chodzi o to, że póki co oni jednak młodych kierowców bądź, przerobione auta jak twoje traktują jako zło konieczne i zawsze no może nie zawsze, ale wiele razy chcą dokopać...może jest tak jak mówisz że gościu niewyżyty, albo żona dała mu popalić...ale to nie zmienia faktu że powinien zachować się w miarę przyzwoicie a nie wyżywać się na ludziach..
Ee no ja po prostu czasem ich nie rozumiem..ile razy np jest tak, że człowiek pod 50 przekroczy prędkość i mu odpuszczą a takiemu dwudziestolatkowi dadzą mandat z najwyższej półki...trochę mnie to irytuje i drażni....

edit:
Drugi dostałem za prędkość..cóż zdarza się byłem trochę za bardzo hmm zamyślony - wracałem świeżo zakupioną Cari :) - a do domu miałem dobre 400km...więc przez roztargnienie wjechałem na wioskę ciut za szybko :) mandat dostałem za 60km/h :)

Cezar - 12-01-2009, 02:54

Derpin napisał/a:
no ale jak to wszędzie trafiają sie Ludzie, ludziska i taborety... niestety...

Swiete slowa :wink:

[ Dodano: 12-01-2009, 03:00 ]
kristof napisał/a:
że póki co oni jednak młodych kierowców bądź, przerobione auta jak twoje traktują jako zło konieczne i zawsze no może nie zawsze, ale wiele razy chcą dokopać...

Tak bylo, jest i niestety raczej nadal bedzie.
Swego czasu u mnie w miescie za uczenie sie w samochodowce dostawalo sie 50zl do mandatu gratis, czy nadal tak jest to juz nie wiem :wink:

Anonymous - 12-01-2009, 03:09

dobra Miśki ja uciekam spać. do popisania :)
Cezar - 12-01-2009, 03:12

no to kolorowych :wink:

tez znikam, trzeba sie wyspac bo sporo rzeczy jest do zalatwienia :D

kristof - 12-01-2009, 03:13

to miłych snów wam życzę oraz ciekawego dzionka :)
pawliku - 13-01-2009, 00:00

EvO :)

łootwieramm :D

[ Dodano: 13-01-2009, 00:13 ]
13 minut po pólnocy a tu nikogo nie ma ?? :shock: niemozliwe.

ale jak nikogo nie ma to ide spać :)

narka :)

londolut - 13-01-2009, 00:25

EVO spamerze :P
karolgt - 13-01-2009, 00:27

EVO :D

pawliku napisał/a:

ale jak nikogo nie ma to ide spać :)

no i nie zdales testu :D

nie jestes prawdziwym spamerem :D prawdziwy spamer spamuje nawet jak nikgo nie ma 8)

Cezar - 13-01-2009, 00:27

Witam i zaraz znikam :wink:
karolgt - 13-01-2009, 00:29

Witaj Cezar :D

jak tam nowa praca ? :P

Cezar - 13-01-2009, 00:31

karolgt napisał/a:
jak tam nowa praca ? :P

Jestem juz po 1 wyplacie wiec jest ok :D
No ale nie byl bym soba jak bym nie powiedzial ze szukam nowej :twisted: :wink:

londolut - 13-01-2009, 00:32

Cezar zmienił pracę? A jak ty Karol? Onet daje rady?
Cezar - 13-01-2009, 00:33

londolut napisał/a:
Cezar zmienił pracę?

Od miesiaca z Orlenem jestem zwiazany :)

Ok ja znikam, zycze kolorowych :D