Off Topic - KĄCIK DLA NOCNYCH MARKÓW CZYNNY 00:00 - 06:00
kristof - 12-01-2009, 02:46
| Cezar napisał/a: | Tylko trzeba wiedziec na kogo sie powolac |
Póki co to tylko raz udało mi się przegadać gliniarza....a to wszystko dzięki Miśkowi bo słowo do słowa doszło że również miał kiedyś cari i wie że to autko tak lubi
no ja właśnie nie mam na kogo :/ i ćwiczę na nich siłę perswazji i siły argumentów póki co jest 2:1 dla nich..ale pierwszy mandat to z ojca winy dostałem a nie swojej ( nie zadbał o auto i za spaliny mnie ściągnęli -> był to poldek z 93r )
Anonymous - 12-01-2009, 02:47
| Cytat: | | i to jest właśnie najgorsze...u nich są równi i równiejsi, a dogadać się z nimi praktycznie nie idzie, bo jak taki się na coś uprze to masz przechlapane do końca... |
wiesz ja nie mówie że wszyscy niebiescy są źli, bo ok jestem jak najbardziej za tym żeby eliminować z drogi pojazdy które zagrażają w ruchu drogowym innym poprzez np spaliny, brak hamulców czy oświetlenia, ale gdy w aucie jest wszystko jak należy a nawet lepiej niż wyszło z fabryki a gościu przyczepia Ci sie, tylko dla zasady to dla mnie jest po prostu pajacem który musi sie wyżyć za to, że w domu ciągle bawi sie sam tylko rękom , bo zdarzyło mi się wiele kontroli już z tymi szybami i jeżeli już było coś wspominane na ten temat to raczej w sensie, że zażartowali czy są ok, a ja na to że ok albo udawali że nie widzą, bo po prostu też są ludźmi i wiedzą że prawo w polsce niestety jest chore...
no ale jak to wszędzie trafiają sie Ludzie, ludziska i taborety... niestety...
niech kiedyś trafi mi sie taki gości jak on bedzie czegoś potrzebował odemnie już ja mu dam popalić i tak jestem zawistny w takim wypadku dla taboretów byłem jestem i będe.
[ Dodano: 12-01-2009, 02:52 ]
| kristof napisał/a: | | póki co jest 2:1 dla nich..ale pierwszy mandat to z ojca winy dostałem a nie swojej |
a drugi ?
kristof - 12-01-2009, 02:54
zgadzam się z Tobą, złomy powinni ściągać z drogi...bardziej mi chodzi o to, że póki co oni jednak młodych kierowców bądź, przerobione auta jak twoje traktują jako zło konieczne i zawsze no może nie zawsze, ale wiele razy chcą dokopać...może jest tak jak mówisz że gościu niewyżyty, albo żona dała mu popalić...ale to nie zmienia faktu że powinien zachować się w miarę przyzwoicie a nie wyżywać się na ludziach..
Ee no ja po prostu czasem ich nie rozumiem..ile razy np jest tak, że człowiek pod 50 przekroczy prędkość i mu odpuszczą a takiemu dwudziestolatkowi dadzą mandat z najwyższej półki...trochę mnie to irytuje i drażni....
edit:
Drugi dostałem za prędkość..cóż zdarza się byłem trochę za bardzo hmm zamyślony - wracałem świeżo zakupioną Cari - a do domu miałem dobre 400km...więc przez roztargnienie wjechałem na wioskę ciut za szybko mandat dostałem za 60km/h
Cezar - 12-01-2009, 02:54
| Derpin napisał/a: | no ale jak to wszędzie trafiają sie Ludzie, ludziska i taborety... niestety...
|
Swiete slowa
[ Dodano: 12-01-2009, 03:00 ]
| kristof napisał/a: | | że póki co oni jednak młodych kierowców bądź, przerobione auta jak twoje traktują jako zło konieczne i zawsze no może nie zawsze, ale wiele razy chcą dokopać... |
Tak bylo, jest i niestety raczej nadal bedzie.
Swego czasu u mnie w miescie za uczenie sie w samochodowce dostawalo sie 50zl do mandatu gratis, czy nadal tak jest to juz nie wiem
Anonymous - 12-01-2009, 03:09
dobra Miśki ja uciekam spać. do popisania
Cezar - 12-01-2009, 03:12
no to kolorowych
tez znikam, trzeba sie wyspac bo sporo rzeczy jest do zalatwienia
kristof - 12-01-2009, 03:13
to miłych snów wam życzę oraz ciekawego dzionka
pawliku - 13-01-2009, 00:00
EvO
łootwieramm
[ Dodano: 13-01-2009, 00:13 ]
13 minut po pólnocy a tu nikogo nie ma ?? niemozliwe.
ale jak nikogo nie ma to ide spać
narka
londolut - 13-01-2009, 00:25
EVO spamerze
karolgt - 13-01-2009, 00:27
EVO
| pawliku napisał/a: |
ale jak nikogo nie ma to ide spać
|
no i nie zdales testu
nie jestes prawdziwym spamerem prawdziwy spamer spamuje nawet jak nikgo nie ma
Cezar - 13-01-2009, 00:27
Witam i zaraz znikam
karolgt - 13-01-2009, 00:29
Witaj Cezar
jak tam nowa praca ?
Cezar - 13-01-2009, 00:31
| karolgt napisał/a: | jak tam nowa praca ? |
Jestem juz po 1 wyplacie wiec jest ok
No ale nie byl bym soba jak bym nie powiedzial ze szukam nowej
londolut - 13-01-2009, 00:32
Cezar zmienił pracę? A jak ty Karol? Onet daje rady?
Cezar - 13-01-2009, 00:33
| londolut napisał/a: | | Cezar zmienił pracę? |
Od miesiaca z Orlenem jestem zwiazany
Ok ja znikam, zycze kolorowych
|
|
|