To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - KĄCIK DLA NOCNYCH MARKÓW CZYNNY 00:00 - 06:00

pawliku - 28-01-2009, 00:25

Forest_Taft napisał/a:
siema Pany i Panie
jooł :D
Anonymous - 28-01-2009, 00:27

Widzę Pawliku ze autko dostałeś :)

Dawno? jakoś wcześniej nie zaważyłem.....

pawliku - 28-01-2009, 00:32

Forest_Taft napisał/a:
Widzę Pawliku ze autko dostałeś

Dawno? jakoś wcześniej nie zaważyłem.....
ja tam niekiedy sobie nim pojeżdze bo od siostry dostałem CC 700 :doubt: i mnie non stop denerwuje i sobie wole od czasu do czasu autem ojca pojeżdzić :) (żeby nie było ja sobie tylko u mnie po osiedlu jeżdzę :) )
Anonymous - 28-01-2009, 00:34

pawliku napisał/a:
CC 700

Ja Małżonce zakupiłem. Szczerze? Myślałem że będzie tragedia.....ale dość mile mnie zaskoczyło to autko. A kiedy prawko?

pawliku - 28-01-2009, 00:36

Forest_Taft napisał/a:
a Małżonce zakupiłem. Szczerze? Myślałem że będzie tragedia.....ale dość mile mnie zaskoczyło to autko
a mnie to auto denerwujeeeeeeeeeee bo codziennie jest coś do roboty przy nim po prostu nie trafiony egzemplarz :doubt:

Forest_Taft napisał/a:
A kiedy prawko?
jak dobrze pójdzie to za 1,5 roku ale jak mi wejdzie ustawa że prawko ma być od 21 lat to powystrzelam jak kaczki :P :lol:
Anonymous - 28-01-2009, 00:38

pawliku napisał/a:
nie trafiony egzemplarz :doubt:

Nazwałbym to: zaniedbany.

Jestem zwolennikiem zasady: Jak dbasz tak masz.....

Siostra więc widać mało dbała.....

Ale spoko. Do czasu prawka porobisz go sobie i wyjedziesz ideałem :)

pawliku - 28-01-2009, 00:40

Forest_Taft napisał/a:
Siostra więc widać mało dbała.....
ale myśmy go takiego kupili 5 miesięcy temu

a ze jej sie znudził to stwierdziła że mi go da bo nie opłaca się go sprzedawać

[ Dodano: 28-01-2009, 00:42 ]
Forest_Taft napisał/a:
Ale spoko. Do czasu prawka porobisz go sobie i wyjedziesz ideałem
mn ie to już nerwów szkoda do tego auta ale całe szczęscie że ojciec zostawił peeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeełno częsci do malucha a jak wiadomo niektóre pasują :)
Anonymous - 28-01-2009, 00:43

A no chyba że tak. To poprzedni właściciel musiał czegoś nie dopilnować.....

A co Ci się tam w nim tak sypie że ciągle musisz naprawiać?

pawliku - 28-01-2009, 00:46

Forest_Taft napisał/a:
A co Ci się tam w nim tak sypie że ciągle musisz naprawiać
a to pompka paliwa non stop cieknie popychacze klepią jak popada to gaz niekopntaktuje a oleju żre jak głupi i w ciągu mieśiąca 2 razy uszczelkę pod głowicą wymieniałem
Anonymous - 28-01-2009, 00:50

Bo może nie w uszczelce jest problem. A Ciśnienie na cylindrach sprawdzałeś? Popychacze kosztują grosze. Są hydrauliczne jak i w galu, tylko że praktycznie obok cylindrów a dalej to dźwigienki i same krzywki czy jak to tam.....

Pompka to koszt ok 20-25zł. Jak chcesz to zapytam szwagra może jeszcze ma (miał kiedyś) to bym ci podesłał.

pawliku - 28-01-2009, 00:54

Forest_Taft napisał/a:
Popychacze kosztują grosze. Są hydrauliczne jak i w galu, tylko że praktycznie obok cylindrów a dalej to dźwigienki i same krzywki czy jak to tam.....
popychacze to już mi to tam tita bo to se klepie i klepie.
Forest_Taft napisał/a:
Pompka to koszt ok 20-25zł. Jak chcesz to zapytam szwagra może jeszcze ma (miał kiedyś) to bym ci podesłał.
jak co to to postaram ci się jutro napisać bo własnie dzisiaj(tzn wczoraj) zaczołem skręcaniwe pompki z cienkiego i pompki z malucha :P

Forest_Taft napisał/a:
Bo może nie w uszczelce jest problem.
no ale jak mi leci spod uszczelki no to chyba z niczego innego więcej nie leci. jak wymieniałem dwa tydnie temu uszczelke to jak tamtą wyciągnołem to tak fajnie przeżarta była
Anonymous - 28-01-2009, 00:59

no to jak leci dalej to może głowicę do planowania trzeba dać?......koszt to ok 100-130zł jeśli chodzi o malca....
pawliku - 28-01-2009, 01:01

Forest_Taft napisał/a:
no to jak leci dalej to może głowicę do planowania trzeba dać?......koszt to ok 100-130zł jeśli chodzi o malca....
wiem wiem bo dopiero co w feli silnik wymieniałem i też do planowania głowicę dalem ale tak wogóle to ja dałem 50 zł za planowanie :P
Anonymous - 28-01-2009, 01:03

no to masz jakiś super tani zakład. Ja daję średno po 150-300 zależy od ....... nie wiem czego.....chyba wielkości.
pawliku - 28-01-2009, 01:04

Forest_Taft napisał/a:
no to masz jakiś super tani zakład.
widzisz jak sie ma znajomości to sie ma super tanio :D :P