Off Topic - KĄCIK DLA NOCNYCH MARKÓW CZYNNY 00:00 - 06:00
rosomak1983 - 29-01-2009, 02:27
londolut, chcesz lakierowac całego???
Anonymous - 29-01-2009, 02:29
Dobry wieczór, pozwolę sobie zabrać głos w dyskusji
| rosomak1983 napisał/a: | | wlot na maske |
| londolut napisał/a: | | Oryginalny wlocik do III jest taki: |
zarówno w przypadku EvoIII jak i VI na masce jest:
| londolut napisał/a: | | nie wlot, tylko wylot |
jak rozumiem że ktoś tam na alledrogo może nie wiedzieć co sprzedaje, ale MM powinni tego pilnować i nie powtarzać błędów nie że sie czepiam
| londolut napisał/a: | rosomak1983 napisał/a:
nie chce z laminatu jak derpin
To co podesłałeś to nie laminat? |
dlaczego nie chcesz maski z laminatu ? przecież progi i zderzak będziesz miał właśnie z tego ? no chyba że szukasz oryginałów w UK?
| rosomak1983 napisał/a: | | A Derpin chyba ma cała z laminatu???? |
tak mam całą z laminatu.
+ lekka
- droga ok 600 zł + lakierka.
londolut - 29-01-2009, 02:29
| rosomak1983 napisał/a: | | londolut, chcesz lakierowac całego??? | Tak. U mnie pewnie policzy za taką akcję ze 2,5k. Mam jeszcze do naprawy lewy bok i jakieś uszczerbki lakieru typu zaprawka pod prawą tylną lampą, wgniotki od kamieni itp.
[ Dodano: 29-01-2009, 02:30 ]
Wylocik Wiem, wiem. Czasem po prostu z przyzwyczajenia tak napiszę
pawliku - 29-01-2009, 02:31
| londolut napisał/a: | | Tak. U mnie pewnie policzy za taką akcję ze 2,5k. Mam jeszcze do naprawy lewy bok i jakieś uszczerbki lakieru typu zaprawka pod prawą tylną lampą, wgniotki od kamieni itp. | he he zapytam się sasiada ile bierze za usługę bo bardzo dobty z niego lakiernik
londolut - 29-01-2009, 02:32
| pawliku napisał/a: | | londolut napisał/a: | | Tak. U mnie pewnie policzy za taką akcję ze 2,5k. Mam jeszcze do naprawy lewy bok i jakieś uszczerbki lakieru typu zaprawka pod prawą tylną lampą, wgniotki od kamieni itp. | he he zapytam się sasiada ile bierze za usługę bo bardzo dobty z niego lakiernik | Jeśli masz kogoś zaufanego, co zrobi to dobrze, a dodatkowo będzie konkurencyjny z ceną to jak najbardziej. Ale... z każdą fuszerką ma mnie na karku. Płacę za robotę więc ma być zrobione na tip top. Tam gdzie ja chcę się udać chłopaki robią cuda. Widziałem jak z ćwiartki Megany zrobili całość
Anonymous - 29-01-2009, 02:32
| londolut napisał/a: | | minus tej maski to brak ucha pod zamek i musi mieć spinki, |
ucho można dorobić, a ja nie dorabiałem bo z założenia miało być na rajdowo czyli spinki...
ale mimo wszystko po nabytych doświadczeniach warto mieć ucho
rosomak1983 - 29-01-2009, 02:33
Derpin, no ja sie boje takiej przygody jaka ty miałes i wole blache...
| Derpin napisał/a: | | droga ok 600 zł + lakierka. |
cena tez troche za duza
Nie chce pakowac w auto nie wiadomo ile hajsu chce zrobic z umiarem do max 1500 wszystko
londolut - 29-01-2009, 02:33
| Derpin napisał/a: | | ucho można dorobić, a ja nie dorabiałem bo z założenia miało być na rajdowo czyli spinki... | Mogłeś dać spinki i ucho
| Derpin napisał/a: | ale mimo wszystko po nabytych doświadczeniach warto mieć ucho | That`s right
rosomak1983 - 29-01-2009, 02:35
Uciekam bo mam kurde na rano POZDRO
I bede Cie meczył o rady Derpin w swoim czasie czyli ok maja/czerwiec
POZDRO
pawliku - 29-01-2009, 02:35
| londolut napisał/a: | | Widziałem jak z ćwiartki Megany zrobili całość | nieźle
[ Dodano: 29-01-2009, 02:36 ]
| rosomak1983 napisał/a: | | Uciekam bo mam kurde na rano POZDRO | narazie
londolut - 29-01-2009, 02:37
| pawliku napisał/a: | | londolut napisał/a: | | Widziałem jak z ćwiartki Megany zrobili całość | nieźle | Nie ma się czym chwalić bo takimi procederami potem jeździli ludzie w błogiej nieświadomości. Mimo tego geometria była w zachowana.
Więc wracając do tematu. Paweł zapytaj sąsiada i daj mi cynk. ewentualnie umów mnie na przyszły tydzień na rano lub daj mi jego numer to zadzwonię do niego i sam się umówię
Anonymous - 29-01-2009, 02:38
| rosomak1983 napisał/a: | | Nie chce pakowac w auto nie wiadomo ile hajsu |
jak zaczynasz dłubać w takich rzeczach to zawsze dolicz trochę grosza na nie przewidziane wydatki
np klej do szyb którym przykleisz progi P tylko że wtedy jest mały problem ze ściągnięciem błotnika ... oj jest mnóstwo takich haczyków....
londolut - 29-01-2009, 02:38
3m się rosomak1983.
pawliku - 29-01-2009, 02:39
| londolut napisał/a: | | Więc wracając do tematu. Paweł zapytaj sąsiada i daj mi cynk. ewentualnie umów mnie na przyszły tydzień na rano lub daj mi jego numer to zadzwonię do niego i sam się umówię | ok jutro do niego podskoczę i się wypytam i węzmę numer
[ Dodano: 29-01-2009, 02:40 ]
| londolut napisał/a: | | Nie ma się czym chwalić bo takimi procederami potem jeździli ludzie w błogiej nieświadomości. Mimo tego geometria była w zachowana. | a to ci coś zaraz pokaże tylko to znajdę
Anonymous - 29-01-2009, 02:42
| rosomak1983 napisał/a: | Uciekam bo mam kurde na rano POZDRO
I bede Cie meczył o rady Derpin w swoim czasie czyli ok maja/czerwiec |
3maj się i możesz męczyć
ja od 3 lutego siłke zaczynam to też bede Cię męczyć
| londolut napisał/a: | Mogłeś dać spinki i ucho |
mogłem ale teraz mam taki fajny tuningowany dach
dobra Maniaki uciekam bo jutro rano kurs do koszalina, monitor jadę podłączyć....
|
|
|