To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Na kogo zagłosujemy ??

Anonymous - 01-10-2007, 21:57

maxwell61 napisał/a:
należy zauważyć reakcje publiczności...zwykle gdy padały słowa kaczki że w Polsce żyje sie lepiej odkąd oni rządzą to jeden wielki śmiech!!! :D ...myśle że w tym czasie pół Polski się zaśmiało i....BĘDZIE TO WŁASNIE TEN SYGNAŁ KTÓRY ZOSTANIE ODEBRANY W KOSMOSIE :D :D :D ...żenada :badgrin:

Oooo tak Myślę ze do innej galaktyki doleci :mrgreen:

ruslana81 - 01-10-2007, 21:57

dm17 napisał/a:
Ruslana idziemy do urny razem

Michał, ja to nawet do urny razem z Tobą pójdę, gdzieś w połowie drogi na trasie Warszawa-Reda :mrgreen: OK :?:
Marcin-Krak napisał/a:
tekst o "tezach Kaczyńskiego"

też mi sie to podobało :badgrin: ....a dowodem na to może być choćby teza o zmniejszeniu bezrobocia, które to niby jest zasługą PiS, nieprawdaż?!
Marcin-Krak napisał/a:
kwestia sądów 24 godzinnych - to aluzja o tym, że Kwaśniewski jeździ po pijaku była żenująca

..bo niby te sądy zajmują się w większości pijanymi kierowcami - stąd aluzja...nie ma to jak rzucić klikoma danymi statystycznymi... żałosne to było! A "spieprzaj dziadu" to kto powiedział? albo "ta małpa w czerwonym" ...?! Panuje ogólny brak kultury i jakichkolwiek hamulców, więc co za różnica, czy któryś wymyśla od dziadów i małp, czy występuje publicznie wcięty? chamstwo to chamstwo, niezależnie od przejawów, w tej kwestii są obaj siebie warci...Jak dla mnie Kaczyński - Kwaśniewski 0:1...

Anonymous - 01-10-2007, 21:57

Skoro wszystko jest tak och ach wg.kaczki to czemu kadencja kończy się po dwóch latach,nie przypominam sobie by któryś rząd skończył na pólmetku
karolgt - 01-10-2007, 21:57

Aga napisał/a:

a widok jego języka oblizującego wargi oraz ironiczny uśmieszek przyprawiał mnie o mdłości
kompromitacja Polski

nie powiesz chyba ze mniej ironiczny uśmiech ma Miller? :lol:
tak, kompromitacja dla Polski bo jest niski, i brzydko oblizuje warge, a jak się przewraca pijany nad grobem, w miejscu gdzie powinien byc jak największy szacunek - to to nie jest kompromitacja, bo......co co? bo był ładnie ubrany?

Marcin-Krak - 01-10-2007, 21:58

No ze smutkiem muszę stwierdzić że:
1. Albo ja nie umiem interpretować tego co słyszę
2. Albo Wy nie słuchaliście uważnie tego co mówili

KACZYńSKI DAL DO ZROZUMIENIA, ZE KWASNIEWSKI JEZDZI SAMOCHODEM PO PIJAKU :!:
Kwaśniewski odpowiedział mu, że podobnie jak pan nie kieruję samochodem.

Aga napisał/a:
więcej się nie wypowiem, bo może dojść do sporu
temat polityki jest niebezpieczny na forum :twisted:

Rzadko się z Tobą Aga zgadzam - ale tym razem to uczynię.
Też wolę już tu nie PiSać :evil:

Anonymous - 01-10-2007, 22:01

karolgt napisał/a:
nie powiesz chyba ze mniej ironiczny uśmiech ma Miller?

Miler startuje z list samoobrony

sruba - 01-10-2007, 22:02

Aga napisał/a:
chociaż seplenienia Kaczorka ledwie mogłam zrozumieć

raczysz sobie żartować

Aga napisał/a:
a widok jego języka oblizującego wargi oraz ironiczny uśmieszek przyprawiał mnie o mdłości

podobnie jak mnie widok kaprawych oczek Kwacha.

Aga napisał/a:
kompromitacja Polski

rozumiem, że piszesz o przemóweiniu Kwacha w Kijowie i o kiwaniu się nad grobami Polaków w Charkowie ?

ruslana81 - 01-10-2007, 22:03

Aga napisał/a:
widok jego języka oblizującego wargi oraz ironiczny uśmieszek przyprawiał mnie o mdłości

popieram i potwierdzam...i do tego ten a la "kołowrotek" z rączek zrobiony..brrr!
Prostactwo, zero obycia, nieumiejetność kontrolowania siebie...nieumiejętność bycia osobą publiczną, i to politykiem...Nie życzę sobie, aby ten Pan decydował o moim życiu...(wiadomo, w pewnym sensie - to tak dla wyjasnienia, żeby nikt teraz mi nie zarzucił, że życie to sobie sama organizuję..)

sruba - 01-10-2007, 22:05

fiszhop napisał/a:
Skoro wszystko jest tak och ach wg.kaczki to czemu kadencja kończy się po dwóch latach,nie przypominam sobie by któryś rząd skończył na pólmetku

stary, a z tak krótką pamięcią :wink:
Olszewski, Pawlak I, Cimoszewicz, Oleksy, Suchocka, Miller, itd...
chyba jedynym premierem sprawującym rządy przez całą kadencję parlamentarną był Buzek...

Aga - 01-10-2007, 22:07

karolgt napisał/a:
nie powiesz chyba ze mniej ironiczny uśmiech ma Miller? :lol:

nie powiem tak
on też mi się nie podoba

Marcin-Krak napisał/a:
Rzadko się z Tobą Aga zgadzam - ale tym razem to uczynię.

o jak miło :)
ja jednak jeszcze coś dołożę :twisted:

Sruba napisał/a:
rozumiem, że piszesz o przemóweiniu Kwacha w Kijowie i o kiwaniu się nad grobami Polaków w Charkowie ?

źle rozumiesz
piszę o dzisiejszej debacie
urzędujący Pan Premier kompromituje Polskę nie tylko tym co mówi, ale również jak się prezentuje
w końcu pełni funkcję publiczną i reprezentacyjną
a to do czegoś zobowiązuje

a swoją drogą muszę dodać, że jestem zdziwiona
dopiero dziś zerknęłam na ten temat i szczerze mówiąc sądziłam, że po dwóch latach wszyscy inteligentni ludzie już przejrzeli na oczy
a jednak nie...

to tak na marginesie, proszę się nie obrażać :biggrin:
w końcu o gustach się nie dyskutuje..... :biggrin:

teraz już naprawdę kończę
zły duch tego forum zadziałał :twisted:

sruba - 01-10-2007, 22:12

Aga napisał/a:
źle rozumiesz
piszę o dzisiejszej debacie
urzędujący Pan Premier kompromituje Polskę nie tylko tym co mówi, ale również jak się prezentuje
w końcu pełni funkcję publiczną i reprezentacyjną
a to do czegoś zobowiązuje

dobrze zrozumiałem, to Ty nie zrozumiałaś mojej ironii :P

nie za bardzo wiem czym premier podczas debaty skompromitował Polskę ?
i jak miałby się prezentować, by można o nim napisać, że niekompromituje ?

a Kwach, to niby w Charkowie reprezentował urząd prezydenta Kwadagugu ? a podczas przemówienia (hehe) w Kijowie był reprezentantem Sudanu ?

ludzie - trochę obiektywizmu !!!

[ Dodano: 01-10-2007, 22:15 ]
Aga napisał/a:
dopiero dziś zerknęłam na ten temat i szczerze mówiąc sądziłam, że po dwóch latach wszyscy inteligentni ludzie już przejrzeli na oczy
a jednak nie...

ja też myślałem, że ludzie inteligentni wiedzą czym była komuna.
przecież trwała lat 45.
ale nie...

karolgt - 01-10-2007, 22:17

Aga napisał/a:

to tak na marginesie, proszę się nie obrażać :biggrin:
w końcu o gustach się nie dyskutuje..... :biggrin:

ale wygląd polityka nie decyduje o tym czy jest dobry czy nie. Nie można powiedzieć ze ktoś dobrze reprezentuje Polske bo sie sam ładnie (fizycznie) prezentuje, a ktoś kto wyglada "brzydziej" powinien odejść bo swoim wyglądem robi kompromitacje. To jest po prostu nie tolerancyjne.

Też to czy ktoś sepleni nie oznacza że mówi bezsensu i nie prawde.

A Kwaśniewski - no tak,on ma prezencje, brał w końcu nie jedną lekcje na ten temat. Zresztą, pare rozmów z psychologami na ten temat już było, (czytanie ich komentarzy nt. zachowań Kwaśniewskiego) dostatecznie pokazuje, jak 80% jedo ruchów, gestów i dobór słów jest wyuczony.

a co znająca sie osoba na temat prezecji potrafi zrobić z człowiekiem wystarczy oglądnąc zdjęcia Leppera sprzed paru lat i teraz.

[ Dodano: 01-10-2007, 22:19 ]
Aga proste pytanie, czy Kwaśniewski jest komunistą??

miczon - 01-10-2007, 22:20

karolgt napisał/a:
ale wygląd polityka nie decyduje o tym czy jest dobry czy nie.

Yhy, wystarczy spojżeć na panią Fotygę :wink: . Ona ali ładnie nie wygląda, ani się na polityce zagraczicznej nie zna - a jest :P

Anonymous - 01-10-2007, 22:43

Cytat:
a jednak nie..
Ja też nie rozumiem...... :doubt: :doubt:
maxwell61 - 01-10-2007, 22:44

Sruba napisał/a:
klasa polega na tym, żeby wytrzymać i zripostować w odpowiednim momencie...
kwachu bardziej smiał sie z wypowiedzi kaczki niz sie wtracał... powaznie to on moze rozmawiac z Putinem a nie z drobiem...pozdro :D