Off Topic - Na kogo zagłosujemy ??
Anonymous - 01-10-2007, 21:57
maxwell61 napisał/a: | należy zauważyć reakcje publiczności...zwykle gdy padały słowa kaczki że w Polsce żyje sie lepiej odkąd oni rządzą to jeden wielki śmiech!!! ...myśle że w tym czasie pół Polski się zaśmiało i....BĘDZIE TO WŁASNIE TEN SYGNAŁ KTÓRY ZOSTANIE ODEBRANY W KOSMOSIE ...żenada |
Oooo tak Myślę ze do innej galaktyki doleci
ruslana81 - 01-10-2007, 21:57
dm17 napisał/a: | Ruslana idziemy do urny razem |
Michał, ja to nawet do urny razem z Tobą pójdę, gdzieś w połowie drogi na trasie Warszawa-Reda OK
Marcin-Krak napisał/a: | tekst o "tezach Kaczyńskiego" |
też mi sie to podobało ....a dowodem na to może być choćby teza o zmniejszeniu bezrobocia, które to niby jest zasługą PiS, nieprawdaż?!
Marcin-Krak napisał/a: | kwestia sądów 24 godzinnych - to aluzja o tym, że Kwaśniewski jeździ po pijaku była żenująca |
..bo niby te sądy zajmują się w większości pijanymi kierowcami - stąd aluzja...nie ma to jak rzucić klikoma danymi statystycznymi... żałosne to było! A "spieprzaj dziadu" to kto powiedział? albo "ta małpa w czerwonym" ...?! Panuje ogólny brak kultury i jakichkolwiek hamulców, więc co za różnica, czy któryś wymyśla od dziadów i małp, czy występuje publicznie wcięty? chamstwo to chamstwo, niezależnie od przejawów, w tej kwestii są obaj siebie warci...Jak dla mnie Kaczyński - Kwaśniewski 0:1...
Anonymous - 01-10-2007, 21:57
Skoro wszystko jest tak och ach wg.kaczki to czemu kadencja kończy się po dwóch latach,nie przypominam sobie by któryś rząd skończył na pólmetku
karolgt - 01-10-2007, 21:57
Aga napisał/a: |
a widok jego języka oblizującego wargi oraz ironiczny uśmieszek przyprawiał mnie o mdłości
kompromitacja Polski
|
nie powiesz chyba ze mniej ironiczny uśmiech ma Miller?
tak, kompromitacja dla Polski bo jest niski, i brzydko oblizuje warge, a jak się przewraca pijany nad grobem, w miejscu gdzie powinien byc jak największy szacunek - to to nie jest kompromitacja, bo......co co? bo był ładnie ubrany?
Marcin-Krak - 01-10-2007, 21:58
No ze smutkiem muszę stwierdzić że:
1. Albo ja nie umiem interpretować tego co słyszę
2. Albo Wy nie słuchaliście uważnie tego co mówili
KACZYńSKI DAL DO ZROZUMIENIA, ZE KWASNIEWSKI JEZDZI SAMOCHODEM PO PIJAKU
Kwaśniewski odpowiedział mu, że podobnie jak pan nie kieruję samochodem.
Aga napisał/a: | więcej się nie wypowiem, bo może dojść do sporu
temat polityki jest niebezpieczny na forum |
Rzadko się z Tobą Aga zgadzam - ale tym razem to uczynię.
Też wolę już tu nie PiSać
Anonymous - 01-10-2007, 22:01
karolgt napisał/a: | nie powiesz chyba ze mniej ironiczny uśmiech ma Miller? |
Miler startuje z list samoobrony
sruba - 01-10-2007, 22:02
Aga napisał/a: | chociaż seplenienia Kaczorka ledwie mogłam zrozumieć |
raczysz sobie żartować
Aga napisał/a: | a widok jego języka oblizującego wargi oraz ironiczny uśmieszek przyprawiał mnie o mdłości |
podobnie jak mnie widok kaprawych oczek Kwacha.
Aga napisał/a: | kompromitacja Polski |
rozumiem, że piszesz o przemóweiniu Kwacha w Kijowie i o kiwaniu się nad grobami Polaków w Charkowie ?
ruslana81 - 01-10-2007, 22:03
Aga napisał/a: | widok jego języka oblizującego wargi oraz ironiczny uśmieszek przyprawiał mnie o mdłości |
popieram i potwierdzam...i do tego ten a la "kołowrotek" z rączek zrobiony..brrr!
Prostactwo, zero obycia, nieumiejetność kontrolowania siebie...nieumiejętność bycia osobą publiczną, i to politykiem...Nie życzę sobie, aby ten Pan decydował o moim życiu...(wiadomo, w pewnym sensie - to tak dla wyjasnienia, żeby nikt teraz mi nie zarzucił, że życie to sobie sama organizuję..)
sruba - 01-10-2007, 22:05
fiszhop napisał/a: | Skoro wszystko jest tak och ach wg.kaczki to czemu kadencja kończy się po dwóch latach,nie przypominam sobie by któryś rząd skończył na pólmetku |
stary, a z tak krótką pamięcią
Olszewski, Pawlak I, Cimoszewicz, Oleksy, Suchocka, Miller, itd...
chyba jedynym premierem sprawującym rządy przez całą kadencję parlamentarną był Buzek...
Aga - 01-10-2007, 22:07
karolgt napisał/a: | nie powiesz chyba ze mniej ironiczny uśmiech ma Miller? |
nie powiem tak
on też mi się nie podoba
Marcin-Krak napisał/a: | Rzadko się z Tobą Aga zgadzam - ale tym razem to uczynię. |
o jak miło
ja jednak jeszcze coś dołożę
Sruba napisał/a: | rozumiem, że piszesz o przemóweiniu Kwacha w Kijowie i o kiwaniu się nad grobami Polaków w Charkowie ? |
źle rozumiesz
piszę o dzisiejszej debacie
urzędujący Pan Premier kompromituje Polskę nie tylko tym co mówi, ale również jak się prezentuje
w końcu pełni funkcję publiczną i reprezentacyjną
a to do czegoś zobowiązuje
a swoją drogą muszę dodać, że jestem zdziwiona
dopiero dziś zerknęłam na ten temat i szczerze mówiąc sądziłam, że po dwóch latach wszyscy inteligentni ludzie już przejrzeli na oczy
a jednak nie...
to tak na marginesie, proszę się nie obrażać
w końcu o gustach się nie dyskutuje.....
teraz już naprawdę kończę
zły duch tego forum zadziałał
sruba - 01-10-2007, 22:12
Aga napisał/a: | źle rozumiesz
piszę o dzisiejszej debacie
urzędujący Pan Premier kompromituje Polskę nie tylko tym co mówi, ale również jak się prezentuje
w końcu pełni funkcję publiczną i reprezentacyjną
a to do czegoś zobowiązuje |
dobrze zrozumiałem, to Ty nie zrozumiałaś mojej ironii
nie za bardzo wiem czym premier podczas debaty skompromitował Polskę ?
i jak miałby się prezentować, by można o nim napisać, że niekompromituje ?
a Kwach, to niby w Charkowie reprezentował urząd prezydenta Kwadagugu ? a podczas przemówienia (hehe) w Kijowie był reprezentantem Sudanu ?
ludzie - trochę obiektywizmu !!!
[ Dodano: 01-10-2007, 22:15 ]
Aga napisał/a: | a swoją drogą muszę dodać, że jestem zdziwiona
dopiero dziś zerknęłam na ten temat i szczerze mówiąc sądziłam, że po dwóch latach wszyscy inteligentni ludzie już przejrzeli na oczy
a jednak nie... |
ja też myślałem, że ludzie inteligentni wiedzą czym była komuna.
przecież trwała lat 45.
ale nie...
karolgt - 01-10-2007, 22:17
Aga napisał/a: |
to tak na marginesie, proszę się nie obrażać
w końcu o gustach się nie dyskutuje.....
|
ale wygląd polityka nie decyduje o tym czy jest dobry czy nie. Nie można powiedzieć ze ktoś dobrze reprezentuje Polske bo sie sam ładnie (fizycznie) prezentuje, a ktoś kto wyglada "brzydziej" powinien odejść bo swoim wyglądem robi kompromitacje. To jest po prostu nie tolerancyjne.
Też to czy ktoś sepleni nie oznacza że mówi bezsensu i nie prawde.
A Kwaśniewski - no tak,on ma prezencje, brał w końcu nie jedną lekcje na ten temat. Zresztą, pare rozmów z psychologami na ten temat już było, (czytanie ich komentarzy nt. zachowań Kwaśniewskiego) dostatecznie pokazuje, jak 80% jedo ruchów, gestów i dobór słów jest wyuczony.
a co znająca sie osoba na temat prezecji potrafi zrobić z człowiekiem wystarczy oglądnąc zdjęcia Leppera sprzed paru lat i teraz.
[ Dodano: 01-10-2007, 22:19 ]
Aga proste pytanie, czy Kwaśniewski jest komunistą??
miczon - 01-10-2007, 22:20
karolgt napisał/a: | ale wygląd polityka nie decyduje o tym czy jest dobry czy nie. |
Yhy, wystarczy spojżeć na panią Fotygę . Ona ali ładnie nie wygląda, ani się na polityce zagraczicznej nie zna - a jest
Anonymous - 01-10-2007, 22:43
Cytat: | a swoją drogą muszę dodać, że jestem zdziwiona
a jednak nie.. | Ja też nie rozumiem......
maxwell61 - 01-10-2007, 22:44
Sruba napisał/a: | klasa polega na tym, żeby wytrzymać i zripostować w odpowiednim momencie... | kwachu bardziej smiał sie z wypowiedzi kaczki niz sie wtracał... powaznie to on moze rozmawiac z Putinem a nie z drobiem...pozdro
|
|
|