Forum Dla Pań - kobieta - kierowca i kobieta - pasażer
Anonymous - 05-05-2008, 21:48
Kilkanaście dni temu, w drodze powrotnej z Poznania, pozwoliłem sobie bardzo przyjemnie jechać za toyotą. Toyota jechała dobrym tempem, prowadzona pewną ręką. A ważne w tym to, że cały czas byłem świadomy, że za kierownicą siedzi dziewczyna. Pozdrawiam Toyotki.
czarna - 05-05-2008, 23:36
Ja od niedawna mam prawo jazdy i jak jedę to bardzo często pytam Cezara, co zrobiłam źle albo, co mam poprawić.
On bardzo chętnie mi odpowiada zazwyczaj krytyką (czasem nawet w trakcie jazdy) .
Nie znoszę słuchać, że coś źle robię, ale z drugiej strony mam świadomość tego, że on jest bardziej doświadczony ode mnie i tą krytykę wygłasza w dobrej wierze.
Więc zaciskam zęby i przyjmuję a później staram się wykorzystać
arekp - 06-05-2008, 10:01
czarna, juz dawno temu pisalem Cezarowi, ze skarb ma
czarna - 06-05-2008, 15:15
oooo arekp, dziękuję
Pisałeś mu takie miłe rzeczy o mnie??
A nic mi nie mówił
arekp - 06-05-2008, 16:35
Heh, napisalem mu wtedy rowniez, ze zrezygnowalem z pomyslu publicznego chwalenia zebys sie nie popsula Mam nadzeje, ze tak sie nie stanie
Cezar - 06-05-2008, 20:44
czarna napisał/a: | A nic mi nie mówił |
mowil, mowil tylko sie nie pamieta teraz
czarna - 06-05-2008, 21:57
arekp napisał/a: | Heh, napisalem mu wtedy rowniez, ze zrezygnowalem z pomyslu publicznego chwalenia zebys sie nie popsula Mam nadzeje, ze tak sie nie stanie |
spokojna głowa napewno sie tak nie stanie
no chyba żeby.... nieeee
hihihi
Anonymous - 06-05-2008, 22:00
czarna napisał/a: | arekp napisał/a: | Heh, napisalem mu wtedy rowniez, ze zrezygnowalem z pomyslu publicznego chwalenia zebys sie nie popsula Mam nadzeje, ze tak sie nie stanie | spokojna głowa napewno sie tak nie stanie
no chyba żeby.... nieeee
hihihi | Czarna Ty sie lepiej Cezara słuchaj bo Ci może teraz pałą przylać
czarna - 07-05-2008, 16:53
dm17, ależ ja się go ZAWSZE słucham a już najbardziej jak prowadzę autko
BUBU - 13-05-2008, 13:17
Informacja z portalu Wirtualna Polska
Kobieta-pirat drogowy dostała 43 punkty karne
Policjanci z Elbląga zatrzymali jadącą golfem kobietę, która popełniła tyle wykroczeń drogowych, że dostała 43 punkty karne - poinformowała Justyna Grzeczka z komendy miejskiej policji w Elblągu.
31-letnia mieszkanka Malborka jechała krajową siódemką na wysokości Elbląga. Policjanci zauważyli, że kierowany przez tę panią golf wyprzedza na skrzyżowaniu i na podwójnej linii ciągłej. Było duże natężenie ruchu i policjanci nie mogli od razu jej zatrzymać, więc ruszyli w pościg - powiedziała Grzeczka.
Policyjny wideorejestrator zanotował także, że kobieta o 40 i 60 km/godz. przekraczała prędkość.
Za popełnione wykroczenia kierująca dostała 43 punkty karne, a ponieważ odmówiła przyjęcia 2 tys. zł mandatu, policja skieruje wniosek o jej ukaranie do sądu grodzkiego - dodała Grzeczka.
Mi - 13-05-2008, 15:47
no, kreatywna kobieta z niej... ech...
t_a_s - 14-05-2008, 15:39
Wcześniej nie jeździłam dużo, teraz więcej i normalnie strach czasami jeździć po tych ulicach.
Na porządku dziennym jeżdżenie, jak ja to nazywam "jak handlowiec", czyli slalom, oczywiście bez pokazywania, że się zmienia pas.
Nagminne zajeżdżanie drogi i ciągły pośpiech, a najbardziej śmieszy mnie wyprzedzanie tuż przed światłami, a za chwilkę i tak stop, bo jest czerwone światło.
Ostatnio jechałam za polonezem, który przez pół drogi miał włączony kierunkowskaz, że skręca w prawo, a że był ruch musiałam się wlec za nim i kierowca, to wcale nie była kobieta
Dzisiaj ktoś mi wyjechał z drogi podporządkowanej, chyba nie patrząc wogóle, czy coś jedzie, dobrze, że nie jechałam szybko, bo źle by się to skończyło.
Niektórzy kierowcy nie mają wyobraźni wogóle i nie myślą, co i jak, tylko byle szybciej i do przodu.
Anonymous - 27-05-2008, 22:16
Obawiam się, że procent kierowców bez wyobraźni jestBARDZO DUżY , przy dzisiejszym sposobie szkolenia i instruktorach, to nie ma się co dziwić.
rafq - 03-06-2008, 00:52
Co do Pań kursantek to myślę, że są szkolone na nieco niższym poziomie (no w pewnych przypadkach nawet na bardzo niskim - zależy od urody), ponieważ większość (jak nie wszyscy ) instruktorów płci męskiej skupia się na ich biuście, udach i na podrywaniu szczególnie w lecie
czarna - 03-06-2008, 12:47
rafq napisał/a: | Co do Pań kursantek to myślę, że są szkolone na nieco niższym poziomie (no w pewnych przypadkach nawet na bardzo niskim - zależy od urody), ponieważ większość (jak nie wszyscy ) instruktorów płci męskiej skupia się na ich biuście, udach i na podrywaniu szczególnie w lecie |
o NIE Nie zgadzam się z tym zupełnie
Sama bardzo niedawno zdałam egzamin no i oczywiście chodziłam na kurs.
Nie byłam traktowana inaczej niż mężczyźni a nawet wręcz przeciwnie instruktor często mówił, że mężczyźni mają to we krwi a kobiety muszą to nabyć i dlatego cisnął bardzo i dużo wymagał.
Sama też nie raz byłam światkiem przecudnych umiejętności kursantów-mężczyzn. O rany nikt mi nie wmówi tego ze każdy facet ma to we krwi
|
|
|