Lubelskie - Mitsumaniak widziany
Jaro1974 - 06-05-2008, 21:48
no to bedzie Nisko.
pawela - 06-05-2008, 21:55
Nie odpuszcze sprostowanie do sprostowania: Wątpię, żeby po lublinie jeździł Colt RBI którego właściciel macha innym właścicielom, SKORO jeździ po lublinie Colt RNI, którego właścicilel był na spocie i macha bo wie komu, sam go już nieraz na mieście widziałem, a robson mogł pomylic jedną literkę. Ktory zbieg okoloczności wydaję się bliższy prawdy? Wystarczy chwila logicznego myślenia
Anonymous - 06-05-2008, 22:01
dobra niech strace ale sugerowalem sie tym co napisal robson ale dobra ustapie starszemu
mysle ze problem sie juz rozwiazal, jak myslisz?;)
Juz sie tam nie bulwersuj na mnie kazdemu sie zdaza pomylka tymbardziej ze moja jest uzasadniona
pawela - 06-05-2008, 22:03
ozzy napisał/a: | dobra niech strace ale sugerowalem sie tym co napisal robson ale dobra ustapie starszemu
mysle ze problem sie juz rozwiazal, jak myslisz?;)
Juz sie tam nie bulwersuj na mnie kazdemu sie zdaza pomylka tymbardziej ze moja jest uzasadniona |
przecież nikt się nie bulwersuje po prostu lubię wszystko dopiąć na ostatni guzik
a teraz cisza nocna bo zaraz wkroczy Grześku i sieknie nam po czerwonym za OT
Anonymous - 06-05-2008, 22:07
spoko koniec tematu.
Wracajac na prawidlowy tor, ja bym chetnie sprobowal zrobic taki projekt nalepki, tylko nie bardzo wiem czym jakies programy graficzne przeznaczone do takich operacji moze znacie ?
PS. Moze by zrobic nowy watek na te projekty, zeby nie bylo ze znowu nie na temat
pawela - 06-05-2008, 22:10
Temat o naklejkach klubowych
robson - 06-05-2008, 22:14
Dobra dobra! namieszałem RNI... Fotki mnie przekonały. Sory za zamieszanie.
A tak żeby było w temacie to jak go widziałem a nie wiedziałem czy to mitsumaniak czy tylko uzytkownik mitsu to mogłem napisać, że go widziałem czy się ktos czepi ??
Anonymous - 06-05-2008, 22:19
jeśli ktoś zobaczy srebrne mitsu space star nr LKR80GR z naklejką starego klubu mitsubishiklub.pl na zadku to ja
aktualnie kręce na podkarpaciu i w Tomaszowie ale 13 będę pomykał w Lublinie!
Pozdrawiam lubelskich mitsumaniaków!
Anonymous - 06-05-2008, 22:22
dobra juz skonczmy te tematy o blachach bo robi sie jakas lekko dziwna atmosfera :/
sorka za zamieszanie
Jaro1974 - 07-05-2008, 00:16
Ja znow do Lublina zagladne w niedziele swoja silver carisma. znak szczegolny- brak prawego lusterka. blachy LRY 78JV.pozdrawiam i dobrej nocy zycze.
Marino - 07-05-2008, 09:39
ale żeście sie rozgadali... pawela, Cantera wpisuj tylko jak ma zabudowę z logo piwska
Żółtego na numerach LC łatwo rozpoznać bo jest tylko jeden taki, trasa to Łęczna - Wojciechowska, w inne miejsca się nie zapuszczam bo drażnią mnie dziury w drogach i paraliż komunikacyjny...
rafq - 08-05-2008, 21:53
Dzisiaj koło godziny 17 (w przybliżeniu) w okolicach ul. Głębokiej widziana głowa Borka Boreckiego wystająca przez szybę czarnej torpedy
Grześku - 09-05-2008, 11:19
Cytat: | głowa Borka Boreckiego wystająca przez szybę czarnej torpedy |
to musiało boleć...
Wróciłem do starego zwyczaju i wizytówka Mitsumaniaków ponownie wylądowała na przedniej szybie nad lusterkiem. Jak ktoś jadący miśkiem mrugnie lub machnie to wiem że swój
pawela - 10-05-2008, 15:30
dziś koło 13 na Kapucyńskiej kolega vibe w swoim białym lancerku trąbnął i pomachał odwzajemniłem
Jaro1974 - 10-05-2008, 19:38
A ja jutro kolo poludnia bede w Lublinie na Krasnickich sie krecil.Bede mrugal wszystkim a pozniej tu sprawdze komu.
|
|
|