To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Lubelskie - Mitsumaniak widziany

Jaro1974 - 06-05-2008, 21:48

no to bedzie Nisko.
pawela - 06-05-2008, 21:55

Nie odpuszcze :badgrin: sprostowanie do sprostowania: Wątpię, żeby po lublinie jeździł Colt RBI którego właściciel macha innym właścicielom, SKORO jeździ po lublinie Colt RNI, którego właścicilel był na spocie i macha bo wie komu, sam go już nieraz na mieście widziałem, a robson mogł pomylic jedną literkę. Ktory zbieg okoloczności wydaję się bliższy prawdy? Wystarczy chwila logicznego myślenia :lol:
Anonymous - 06-05-2008, 22:01

dobra niech strace ;) ale sugerowalem sie tym co napisal robson ale dobra ustapie starszemu :D

mysle ze problem sie juz rozwiazal, jak myslisz?;)
Juz sie tam nie bulwersuj na mnie kazdemu sie zdaza pomylka tymbardziej ze moja jest uzasadniona 8)

pawela - 06-05-2008, 22:03

ozzy napisał/a:
dobra niech strace ;) ale sugerowalem sie tym co napisal robson ale dobra ustapie starszemu :D

mysle ze problem sie juz rozwiazal, jak myslisz?;)
Juz sie tam nie bulwersuj na mnie kazdemu sie zdaza pomylka tymbardziej ze moja jest uzasadniona 8)

przecież nikt się nie bulwersuje :) po prostu lubię wszystko dopiąć na ostatni guzik :)
a teraz cisza nocna bo zaraz wkroczy Grześku i sieknie nam po czerwonym za OT :twisted:

Anonymous - 06-05-2008, 22:07

spoko koniec tematu.

Wracajac na prawidlowy tor, ja bym chetnie sprobowal zrobic taki projekt nalepki, tylko nie bardzo wiem czym ;) jakies programy graficzne przeznaczone do takich operacji moze znacie ? ;)

PS. Moze by zrobic nowy watek na te projekty, zeby nie bylo ze znowu nie na temat :)

pawela - 06-05-2008, 22:10

Temat o naklejkach klubowych
;)

robson - 06-05-2008, 22:14

Dobra dobra! namieszałem :oops: RNI... Fotki mnie przekonały. Sory za zamieszanie.
A tak żeby było w temacie to jak go widziałem a nie wiedziałem czy to mitsumaniak czy tylko uzytkownik mitsu to mogłem napisać, że go widziałem czy się ktos czepi ?? :evil:

Anonymous - 06-05-2008, 22:19

jeśli ktoś zobaczy srebrne mitsu space star nr LKR80GR z naklejką starego klubu mitsubishiklub.pl na zadku to ja 8)

aktualnie kręce na podkarpaciu i w Tomaszowie ale 13 będę pomykał w Lublinie!

Pozdrawiam lubelskich mitsumaniaków!

Anonymous - 06-05-2008, 22:22

dobra juz skonczmy te tematy o blachach bo robi sie jakas lekko dziwna atmosfera :/
sorka za zamieszanie

Jaro1974 - 07-05-2008, 00:16

Ja znow do Lublina zagladne w niedziele swoja silver carisma. znak szczegolny- brak prawego lusterka. blachy LRY 78JV.pozdrawiam i dobrej nocy zycze.
Marino - 07-05-2008, 09:39

ale żeście sie rozgadali... pawela, Cantera wpisuj tylko jak ma zabudowę z logo piwska :badgrin:
Żółtego na numerach LC łatwo rozpoznać bo jest tylko jeden taki, trasa to Łęczna - Wojciechowska, w inne miejsca się nie zapuszczam bo drażnią mnie dziury w drogach i paraliż komunikacyjny...

rafq - 08-05-2008, 21:53

Dzisiaj koło godziny 17 (w przybliżeniu) w okolicach ul. Głębokiej widziana głowa Borka Boreckiego wystająca przez szybę czarnej torpedy :mrgreen:
Grześku - 09-05-2008, 11:19

Cytat:
głowa Borka Boreckiego wystająca przez szybę czarnej torpedy

to musiało boleć... :twisted:

Wróciłem do starego zwyczaju i wizytówka Mitsumaniaków ponownie wylądowała na przedniej szybie nad lusterkiem. Jak ktoś jadący miśkiem mrugnie lub machnie to wiem że swój :mrgreen:

pawela - 10-05-2008, 15:30

dziś koło 13 na Kapucyńskiej kolega vibe w swoim białym lancerku trąbnął i pomachał :) odwzajemniłem ;)
Jaro1974 - 10-05-2008, 19:38

A ja jutro kolo poludnia bede w Lublinie na Krasnickich sie krecil.Bede mrugal wszystkim a pozniej tu sprawdze komu.